Aslında amacım kıyaslama değildi ama neyse...valla durumunu okuyunca kendim zor durumda kalmış gibi hissettim.içim daraldı yani.
Tekrar söylüorum kimse senin kıyıda köşede ne kadarın olduğunu bilmesin.Zaman kötü
bi saat önce annem aradı paranı yatırdım dedi hem sitemli hem üzgün. bu zor zamanda sıkıştırdın bizi dedi. çok üzüldüm ya ama bende zor durumda kalıyorum napayım ya napabilirim bilmiyorum offf. az öncede teyzemle konuştuk oda kırgın mış bana dün para istediğinde vermedik diye. ya üzülüyorum ama bilmiyorum ya
bi saat önce annem aradı paranı yatırdım dedi hem sitemli hem üzgün. bu zor zamanda sıkıştırdın bizi dedi. çok üzüldüm ya ama bende zor durumda kalıyorum napayım ya napabilirim bilmiyorum offf. az öncede teyzemle konuştuk oda kırgın mış bana dün para istediğinde vermedik diye. ya üzülüyorum ama bilmiyorum ya
cnm güven verselerdi de yardımcı olsaydın onlara.sonuçta anne bu. tabii ki üzülürsün. ama senin yuvana da bu yüzden zarar gelmesin.bak senin de evladın var. senin yüzünden o üzülsün ister misin? keşke seni her seferinde zor durumda bırakmasalardı.
eminim şu an için hiç rahat değildir ama sen olmasan ne yapacaklardı? herkes durumuna göre hareket etsin parası olmayan sana güveniyor sizin sülalede. bir değil iki değila anacım
Paraya ihtiyacı olan bankaya gitsin. İnsanlar sizi banka olarak görmesinler. biz evlendikten sonra sizin altınlarınız var bize borç verin diyen de çok oldu ama hepsine hayır biz ev alcaz dedik vermedik. geri almak bi dert zaten. ben zora gireceğime onlar zora girsin.
selam kızlar. dibe vurmuş durumdayım. annem parayı yatırmamış ağla ağla şiştim. bide az önce arıyo diyoki ben sarrafı aradım ben ona sonra göndercem parayı. eşine söylemicek senin para aldığını borç benim borcum oldu diyo. dedim tamam ya tamam ödeme nolursa olsun bağışlıyorum aldıklarını sana dedim. ya 1 haftadır kedi gibi oynuyo benimle para mara değil benle alay ediyo gibi. saymıyo gibi. ha yatırdım ha yatırcam ha şöyle ha böyle: ağlıyorum şimdi off Allahım ne bu ya bırak Allah aşkına ne bu ya. insanın annesi bunu yaparmı ya.
borç verdin verdin bir kere vermeyince kötü olursun sen yanlış yapmışsın vermeyeceksin param yok diceksin. borca girdik diceksin. böyle devam edersen ya hep vericen ya da bir gün ailenle aran açılacak.
selam kızlar. dibe vurmuş durumdayım. annem parayı yatırmamış ağla ağla şiştim. bide az önce arıyo diyoki ben sarrafı aradım ben ona sonra göndercem parayı. eşine söylemicek senin para aldığını borç benim borcum oldu diyo. dedim tamam ya tamam ödeme nolursa olsun bağışlıyorum aldıklarını sana dedim. ya 1 haftadır kedi gibi oynuyo benimle para mara değil benle alay ediyo gibi. saymıyo gibi. ha yatırdım ha yatırcam ha şöyle ha böyle: ağlıyorum şimdi off Allahım ne bu ya bırak Allah aşkına ne bu ya. insanın annesi bunu yaparmı ya.
burdan ders çıkar bence ve bir daha borç verme. bazen aileler ii düşünemeyebiliyor. annen baban mağdur olur vb bakmak zorunda olursun o başka. ama kardeşine borç vermek zorunda değilsin birde eşin razı değil. bence artık onladan bu konuda elini eteğini çek. hele teyze... kızma ama sen alıştırmışsın
borç verdin verdin bir kere vermeyince kötü olursun sen yanlış yapmışsın vermeyeceksin param yok diceksin. borca girdik diceksin. böyle devam edersen ya hep vericen ya da bir gün ailenle aran açılacak.
bilmiyorum canım ya inan yarım saattir ağlıyorum. dün yatırdım tamam dedi bizi bu zor zamanda sıkıştırdın dedi annem. biraz öncede yatıramadım dün ama ben sarrafı aradım eşine söylemicek diyo. sen rahat ol diyo. olay bumu yani sarrafın eşime söylememesimi yani. ben adama yarın getircem dedim ben yalancı durumuna düşmüyomuyum offf.
bi yanımda diyo o senin annen abartıyomuyum diye eziklik var içimde. ama abartmıyorum. bir haftadır giden kontürlerim banka banka koşturmam borç para arayıp icrayı durdurmam ve annemin rahatlığı. Allahım ya evet dediğin gibi olcak sanırım bu borç harç mevzularından aram açılcak benimkilerle yakındır