- 5 Ekim 2017
- 737
- 1.823
- 39
Ben çok isteyerek hamile kaldım ama öğrenince şimdi ne olacak dedim. Onu kucağına aldığın an doğumda çektiğin tüm sıkıntıları unutucaksin dediler.Ne yalan söyleyeyim öyle de hissetmedim.Kayınvalidem yardıma geldi.Sanki annesi o,bense ablasıyım gibi hissediyordum ama ne zaman iletişime başladık,beni diğer insanlardan ayırdı ben anneliği o zaman hissettim ki ben kendimi anaç bir insan olarak tanımlarken böyle oldu.
Kendinize zaman tanıyın.Tüm kadınların ayakları yerden kesiliyor,ben neden böyleyim diye kendinizi suçlamayın.Dogumdan sonra da aynı hisler devam ederse paniklemeyin.Yardim almaktan çekinmeyin, mükemmeli oynamaya calismayın,hislerinizin üzerine uzun uzun düşünmeyin.Simdi elinizi karnınıza koyun,panik yapma bigün aynı frekansı tutturacağız deyin.Hem kendinize,hem bebeğinize...
Kendinize zaman tanıyın.Tüm kadınların ayakları yerden kesiliyor,ben neden böyleyim diye kendinizi suçlamayın.Dogumdan sonra da aynı hisler devam ederse paniklemeyin.Yardim almaktan çekinmeyin, mükemmeli oynamaya calismayın,hislerinizin üzerine uzun uzun düşünmeyin.Simdi elinizi karnınıza koyun,panik yapma bigün aynı frekansı tutturacağız deyin.Hem kendinize,hem bebeğinize...