- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
Bazen kendimi amazondan gelmiş gibi hissediyorum da:)
Ben de öyleyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahtan nem yok burda.
Bi de strese girdim akşam olmadı bir türlü ondan Kocamı yemeğe götürücem akşam, kendime zorla hediye aldırdım Onu merak ediyorum
fantazileri parmağımda oynatırım benniyeki
budamı fantezi :26:
İyi olun, iyi edin
sacmaladım dimi
ahahahah etek giyemiyorsun haliylen
ayy ben o halde gezersem catlar ölürüm ya hep ya hiçciyim
hee ortalığı karıştırın
sonra carrie yaptı
carrie günah keçisi, mazlum
iyi eğlenceler şimdiden o zaman
sağ tarafımı alıyorum sol tarafımı almıyorum 3 aydır.
Yaramaz mı kız yarıyo tabi.
Her gün her gün milyon şeyle uğraşılmaz ama, ayda iki kez, bi ilk hafta bi üçüncü hafta gibiye denk geliyor,
dene sen dene
Ehh birazcık
Niye etek giyemesin ya, çıkan bacağını alıyordur heral
Evet sensin hep Vurun abalıya vurun
Allahtan nem yok burda.
Bi de strese girdim akşam olmadı bir türlü ondan Kocamı yemeğe götürücem akşam, kendime zorla hediye aldırdım Onu merak ediyorum
Ben ağda konusunda bile acemiyim hani roll on şeklinde makineleri olan ağda var ya ondan başladım , bacaklarıma yapıyorum da diğer malum bölger çok yumuşak yapamıyorum , koltuk altıma bile
O dolunaylı konuyu bende gördüm de bilemedim , doğrudur belki de ama denemedim hiç ?
Ama bacağın biri kalıyormuş ahahahah iyice karıştı
Birkaç sayfa evvel maxi başlığında tüy içeren bi link paylaştı, derin ayrıntısı orada var ama yüzeysel olarakKonuya ortadan dalınca bir şey anlamadım, birinin dolunayla ilgili bir teorisi var ve hatta bu kişi blog açmış, peki bu blog nerede? Ben denerim valla!:) Biri bana özel mesaj atabilir mi o blog adresini? :)
Çok dertliyim cidden bu konuda, lazer den sağlığa ya ilerde zararlı olduğu kanıtlanırsa diye vazgeçtim çünkü...Ağda setimi aldım, kendi kendime halletmeye çalışıyorum tüy sorunlarımı
ben bacağımda roll on kullanıyorum da, koltuk altı ve bikini bölgesine normal spatulalı ağda kullanıyorum.
gıdım gıdım anca alıyorum ya.
çok stres oluyorum.
kızlar yoksa nemden ve sıcaktan şikayetçi misiniz?
biz hala sarmaş dolaş yün yorganla yatıyoruz da:)))))buraya geldiğimden beri deodorant ihtiyacım bitti...ne ter ne koku...
Onunla koltuk altına yapmak tam bir işkence ne zaman denesem cekemiyorum
bekliyorum diğer bacağımda da bitsin tüylerAma bacağın biri kalıyormuş ahahahah iyice karıştı
yok öyle geziyorum, tek tarafı transparan olan giysiler alıyorum artıkYok canım ya, alıyordur onu da yoksa nasıl gezsin öyle tarzan gibi Dimi Nihil?
Yok canım ya, alıyordur onu da yoksa nasıl gezsin öyle tarzan gibi Dimi Nihil?
ben bacağımda roll on kullanıyorum da, koltuk altı ve bikini bölgesine normal spatulalı ağda kullanıyorum.
gıdım gıdım anca alıyorum ya.
çok stres oluyorum.