- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.706
Ben de hem çekici hem güzel hatunlara bayılıyorum
bei tarif ettin işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de hem çekici hem güzel hatunlara bayılıyorum
thank you
evet ya, çirkinleşti oda o kadar solaryuma gire gire.. haluk ondan beyaz
bulunmucak gibi degil sokakta herkes banada bakiyo ama gobegimden dolayi oglumun cekiciligi
yok ya aksama misafirlige gidecem izleyemem belki bugun
yok ya aksama misafirlige gidecem izleyemem belki bugun
katılıyorum ,solaryumun b*kunu cıkarıyor bazı unluler .
cagla sıkel de oyle ,turuncu gıbı bırsey oldu .
Merhaba tweety_yteewt nasılsın canım kardeşim umarım iyisindir.
desene şimdiden dikkat çekmeye başladı, bide doğduktan sonra
Bence sen de insan değilsin bakma işte takılıyoruz.
Sen daha yazdıklarından haberin olamayacak kadar noksansın burada ten rengi önemli değil önemli olan senin tavrın bunu 1000 defa söyledim ama senin nöronlarda büyük bir sorun var.
çağlada önceleri güzeldi ya...solaryuma girmese yine güzel ama pokunu çıkardı dediğin gibi..
bendemi solaryuma girsem napsam, en azından o zaman kimse bana bakmaz, dikkat çekmem
ahaahaha hatunun devresi patladı sper alınnnn kızlar .benim nöranuma taktı .kendisi nörolog falan galiba .ahahaha.
bencede kötü ya kapkara bide pembe oje sürerler bide kırmızı o karalığa .çirkin oluyorlar güzel olduk sanıyolar şey gibi diyecem ama burdan demek istemiyorum anladın sen .
Senin noronlarda mi beyaz acaba dikkatini cekmis :))))
bencede kötü ya kapkara bide pembe oje sürerler bide kırmızı o karalığa .çirkin oluyorlar güzel olduk sanıyolar şey gibi diyecem ama burdan demek istemiyorum anladın sen .
bak, son noktayı koydun
lütfen, çok esmer olan bayalar, pembe oje kullanmayın
Pembe rujda surmesinler lutfennnn
Pembe rujda surmesinler lutfennnn