çok fenasın adale yani şimdi kızın yüzüne söyledin oldu mu şimdi
Çok fenasınızın çookk
Şimdi bu sözlerinizden dolayı 3 günlük yas ilan ediyorum
Bayrakları da yarıya indireceğim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay koptum ya bu kadın çok havalı ahahaha .
hoş geldin tweetym
naber
Ay solaryum diyince o son durak filminde solaryuma girip etleri şişişo pişiyo patlıyo kızarıyo ya o geliyo aklıma
Şu an çok büyük bir şaşkınlık içersindeyim.
Bizden senin gibi eblehler hiç çıkmaz diye biliyordum ama sen istisna oldun.
Çok üzüldüm çok.
bu arada dün akşam çocuklar duymasında solaryumu konuştular
mustafa ali herzaman ki gibi, solaryuma karşı olduğunu söyledi
bayada güzel açıkladı
maykılın başka problemleri de vardı tabi. ama göçmenlerden mi bilmiyorum. ben de göçmen kafilesindenim ondan dedimkara olsaydım michael jackson gibi tedavi olurdum
Ay bu cok cekici bir hatunnnnnn koptugum an bu andir kahkahalarimdan terminatorde deliriyodur sen cok yasa yaaaaa
hosbuldukkkk canimmmm dolaniyorummm oyle..
benim kamil de trabzonlu
ay bak sen eee ne çıkmazmış sen arnavutsan zaten biliorsundur beyaz tene taptıklarını
bence kopmleks yapmışsın yavrucum beyaz tene tapmayan arnavut yoktur bence sen arnavut değilsin.
solaryumun zararlarına deyındıler ama,baş oyuncuları pınar altug tam bır solaryum delısı
bu arada topıgın hayırlı olsun canım
bi ara bi konu vardı, çok çekiciyim falan diyodu konu sahibesi, herkes bana bakıyor diyordu sonra bize laf attı
bende ben senden daha güzelim dedim, resmimide koyabilirim dedim bunu koydum bayılmıştı bana, çok seksi bulmuştu
maykılın başka problemleri de vardı tabi. ama göçmenlerden mi bilmiyorum. ben de göçmen kafilesindenim ondan dedim
bi ara bi konu vardı, çok çekiciyim falan diyodu konu sahibesi, herkes bana bakıyor diyordu sonra bize laf attı
bende ben senden daha güzelim dedim, resmimide koyabilirim dedim bunu koydum bayılmıştı bana, çok seksi bulmuştu
survivor için hazırlık mı yapıyon
dün akşam pek izliyemedim yaa ama roberto carlos bacaklı almedaya sinir oldum
ay bak sen eee ne çıkmazmış sen arnavutsan zaten biliorsundur beyaz tene taptıklarını
bence kopmleks yapmışsın yavrucum beyaz tene tapmayan arnavut yoktur bence sen arnavut değilsin.