allam ya kızım bulamadınmı başka nick koptum yhaaaaaaaa
bazen beyaz ten seviyorum bazense şöyle kara kaş kara göz kara ten. ama erkek teninde fikrim sabit. sözün kısası tabi ki peynir gibi hatunum
Avatarina bakiyom oglum ona benzesin diye zati
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Balkan göçmeni misin
Ne olur dedelerim Gostivar dan göç etmişler deme.
Yoksa kendimi intihar ederim hahahahaha
Bu arada nerede Anadolu şivesi ile yazı yazmışım göremedim senin beyin yine saçmalamaya başladı yakında yanacak.
Bırak allasen niye 50 olacakmışsın.
Böyle gayet iyisin bence mazallah zafiyetten gidersin
bende eşime gösterdim asıl güzelmi dedim, öle bi çocuk istermisin dedi, bu ne Grudge korku filmindeki gibi dedi
maşalllahhhhh
biz kosavalıyız makedonmusun sen ?hemşeri çıktık iyimi ahahaha .ama şimdi anladım seni.
çünkü arnavutlar beyaz ten sever .sen kompleks yapmışsın kuzum bu durumu kendine .anannem mesela gelinlerden biri kara onu sevemedi bir türlü ahahaha .
kara tenli misin sen de keri,
kara olsaydım michael jackson gibi tedavi olurdum
biz kosavalıyız makedonmusun sen ?hemşeri çıktık iyimi ahahaha .ama şimdi anladım seni.
çünkü arnavutlar beyaz ten sever .sen kompleks yapmışsın kuzum bu durumu kendine .anannem mesela gelinlerden biri kara onu sevemedi bir türlü ahahaha .
bu arada dün akşam çocuklar duymasında solaryumu konuştular
mustafa ali herzaman ki gibi, solaryuma karşı olduğunu söyledi
bayada güzel açıkladı
Şşşttt bende karadenizliyimmmm koken trabzon ama rusyadan gelmeymisiz ohhh ohhh ama rus fizigi yok irimsiyim ben bide benimde damarlarim yesilll yesilll siritiyo cok sekerler :)))