Sinir bozucu koca!!!

sen bu kocaya güvenerek mi gideceksin memleketten

annen seni evden alıp gidiyor
sonra evine dön affet diye geri gönderiyor
sonra sen kavga edince arayıp annene kocanı şikayet ediyosun

eşinin yaptıkları kadar bunlar da yanlış.

Bu zamana kadar taviz verdim evet haklısınız ama bundan sonra eski aleyna yok karşısında bunun farkına vardı cok yalvardı eve döneyim diye sözler verdi annemlerin yaninda saygısızlık yapmadi suana kadar ama araba konusunda bana laf etti bayağı bende altın da kalmadım kalmamda şıp diye veririm ağzının payini

annen seni evden alıp gidiyor
sonra evine dön affet diye geri gönderiyor
sonra sen kavga edince arayıp annene kocanı şikayet ediyosun

eşinin yaptıkları kadar bunlar da yanlış.
Ben anneme de eşim anneme de soz verdi diye ilk defa aradim 8 yıllık evliliğim de bilsinki ilerde bosanirsam uzerime gelmesin diye aradim beni muhatap etme damadinla dedim

Haklısın canım can çıkar huy çıkmaz.
Ama artık ben yokum bunun farkina vardı varmazsada kendisi bilir napim

Haklısınız can çıkar huy çıkmaz farkındayım ama 8 yil evlilik 6 yıl görüşmemiz var aldım karşıma konuştum artık çantada keklik olmadığımi anladı.
Evi terk edip gidecegimi düşünmemiş çünkü her şeye sabrediyordum artık bende susmuyorum bundan sonra kendisi bilir boşanacak olursam vicdan azabı çekmem elimden geleni yaptim diye.

Bilmiyorum canım ya.
Daha önce bir sorun yaşamadık ama sinirlenince başkası oluyor sanki.
adam hep zordu diyorsun annelere durmadan terbiyesizlik yaptığını yazıyorsun ,e adam sinirlenince başkası oluyor diyorsun ki bence orjinali de normal değil anama babama saygısızlık edenin alnını karışlarım ,,eee ne duruyorsun helva yapsanaa

+1 Tebrik ederim daha güzel ifade edilemezdi

Eşin nasıl bir nankör, gurursuz, yüzsüz acaba!? Lütfen kusura bakma bunları söylediğim için! Hem ailenin arabasını kullansın, hem anneni istediğinde bırakmasın, hem sana kullandırmasın, hem annenler arabayı alınca kıyameti söksün. Sende de hata var, araba ailenin arabası, babanın arabasını kullanmak için kocanın ağzına bakıyorsun.

Eşin sanki ormanda büyümüş gibi davranıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…