Hanımlar iyi günler.
Konuya nerden başlasam bilemedim diğer konumu bilenler bilir 5 yıl zorlu bir süreçten sonra anne oldum.
Eşim hep zor birisiydi halada öyle.
2 ay önce annem ameliyat oldu tek kız olduğum için bende kaldı 10 gün,iki kardeşiz zaten erkek kardeşim şehir dışında okuyor neyse son gün annem eşime oğlum artık beni evime götür dedi zaten bana gelmek istememişti ama oğlum 20 aylık anne benim evde rahat ederiz dedim zorla getirmiştim.
Eşim tamam dedi hep gitti yattı ikindin oldu annem daha yemek yapacağım oğlum bırakıp gelsen olmaz mi dese de hep salladı bende sabrettim.
Eşim bir hışımla kalktı uyuyamadim bilmem ne anneme sesini yükseltti bu arada babamda bizde pazar oldugu için annemin zoruna gitti tamam oglum ALEYNAMMM bıraksın o zaman dedi.
Eşim benim araba kullanmami da istemiyor bağırdı çağırdı çamaşır sepetini parçaladı.
Babam iş uzamasin diye tepki vermedi beni sakinleştirmeye çalışıyor annem ağladı ameliyatli kadın hasta kizimi da alırım giderim dedi.
Eşimde alın gidin hatta mutfağa aldığınız malzemeleri de götürün dedi fırlattı.
Annemde kızım hep seni idare ediyor sustugumuz için hep kendinizi haklı görüyorsunuz topla eşyalarını dedi bana oğlum korkudan ağlıyor bacaklarima sarılıyor çocuk elim ayagim titredi nasil canta hazırladım nasıl çıktık evden hatırlamıyorum.
Neyse kısa keseyim 1 hafta annemlerde kaldım bu saygısızlık bosanirim dedim annemler son şans ver diye ikna ettiler neyse 2 aydır evimdeyim yalnız esime söyledim bir dahaki hatanda hele ki aileme yapilan bir hata da boşarım seni diye.
Saniyorki meslegimi yapmiyorum diye kendine muhtacim yuzune de söyledim 10 tane evladım olsa yine bosanirim dedim.ben bu zamana kadar ailesine asla saygısızlık yapmadım burnumdan getirdiklerinde bile.
Dünkü konuya gelecek olursak kardesim dışarda okudugu için annemlerin arabasını 3 yıldır biz kullanıyoruz babam rahatsız oldugu için kullanamıyor kardesimde tatillerde filan geldiginde veriyoruz arabasını.
Arabayı sattı annemler model yükseltmek için.
Annemde dün bana dediki ben öğreneceğim eşin bir yere goturmek için burnumuzdan getiriyor dedi bende haklısın anne dedim.
Ögrenemzsem de kardeşin gelene kadar teyzenlerin kapalı otoparkına birakacagiz dedi bende saygi duydum siz bilirsiniz anne dedim.
Neyse dün gece eşime eve giderken annemlerin böyle bir fikri var dedim.
Demez olaydim resmen köpürdü bağırmaya başladı kesin kardeşinin fikridir filan diye.
Bende onun haberi bile yok annemin fikri saygi duymak zorundasın 3 yıl kullandin nankörlük etme dedim sen misin bunu diyen.
Teyzenin neresine koyuyorlarsa koysunlar arabalarına kalmadık binmem bir daha demeye başladı.
Benimde şirazem kaydı ağzından çıkanı kulağın duysun terbiyesizlik etme dedim.
Anneme tlf açtım sevgili koruduğun damadın burnumdan getirdi dedim.(eve dönmem için annem çok ısrar etti çünkü son sanş ver duzelir diye)
Sen onu kafana takma boşver dedi annem.
Bayanlar elimde değil artık kaldıramaz oldum sürekli sinirli kendi ailesinin yanında melek gibi benim ailemin yaninda cıvık ve saygısız kac kere konuştum.
1 hafta annemde kaldığım sure zarfinda kayinbabama her şeyi anlattim şok geçirdiler çünkü aleyna bu zamana kadar bir şey duyurmadi hep polyannacilik oynadı.
Kv hanim bizi karıştırmayın kendiniz çözün demis bir kere bile noldu kızım diye sormadı bile.
5 yıl gurbetteydik 3 yıldır memleketteyiz hergun vakitli vakitsiz gece gündüz demeden bizdeler torun sevme bahanesiyle.
Eşimle ne kari koca ilişkimiz kaldı ne hoş sohbetimiz bunaldim kızlar insan hergun gelir mi ya kb emekli birde onunla geliyorlar esim hiç musait değiliz diyemez aleyna hasta cocuk hasta filan diye gecistirir hoş yine de geliyorlar.
Eşim emniyet mensubu gecesi gündüzü var sonuçta onu bile düşünmüyorlar tayin istese kacacagim artık daraldim.
Hanimlar ne yapayım ben bu adami Allah aşkına bağırdım,ağladım, konuştum yok duzelmiyor yapıyor kopek gibi yalvarıyor sabah kalkmış kahvaltıyi hazırlamış sanki dün agzima mıçan baskasiydi.
Ay akıl verin bende kalmadi nasıl davranayim????