Sinir bozucu koca!!!

Eşin saygısızlıkta zirve yapmış
Ailen ses çıkarmıyor diye gevşemiş adam
Bu adam kendini törpülemedikçe yürümez evliliğiniz. Bir yerde sen koparsın zaten. Konuştum ettim herşeyi yaptım diyorsun . yapılacak tek birşey kalmış bence. Bir uzmandan yardım almak. Emin olun adamın mayası yola gelmeye müsaitse çok işe yarıyor bu terapiler

Böyle bir adamla ömür geçermi
Eşin komple hata zaten
Annendede hata var hem hadi deyip götürüyor hem geri dönmen için ikna edip idare et diyor

Kusura bakmayin ama esiniz cok nankor. Hem bedava araba bulmus kullaniyor hem de saygisizlik yapiyor. Annenize babaniza neler yapmis oyle ya yazik onlarda yuvaniz dagilmasin diye sineye cekmis. Siz ancak gozunu ciddi sekilde bosanirim diye korkutursaniz belki duzelir. Duzelmezse bilmiyorum bir omur boyle nasil gecer

ya böyle bi adam değil koca olarak komşu olarak bile çekilmez. Nasıl katlanıyorsunuz niye hemen boşanma davası açmıyorsunuz. Ailenize de ayrı şaştım adam annenizi azarlıyor çamaşır sepetleri parçalayıp bağırıyor babanız da olay büyümesin diye susuyor. Daha ne kadar büyüyecekse artık. Ayrıl kardeşim derhal boşan bu ne yav game of thrones taki Ramsey gibi neresinden baksan sevimsiz saygısız şiddet eğilimli

Eşin karaktersiz.herşey bi yana insan kendi edebinden utanır ya eşinin ailesine böyle davranırmı.yıllarca arabalarını kullan geri alınıncada böyle yap birde çok şımartmışsınız siz onu

Taviz tavizi doğurur derler babanızın arbasını kullandınız ya eşiniz her hakkı görüyor kendinde ne demek kadını eve bırakmamak üstelik bide kendi arabası ama ben anneniZin yerinde olsam bir söyledim tınlamadı m bir daha asla söylemem. Eşiniz olacak hayvanın bu kadar hırçın olma sebeplerinden biri de aileniZin ekonomik durumunun size yardım edecek kadar ii olması eziliyor bence. Allah yardımcınız olsun.

Bosanin ,cocugunuzu huzurla buyutun,terbiyesiz bir adami ne diye cekecekdiniz ki

Bu ne hadsizlik bu ne saygısızlık ya! Ne olursa olsun bu yaptığının bedelini ödetin.Burnu sürtsün iyice.Sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda.Siz onun ailesine böyle davransanız olacakları düşünemiyorum...Tavrınız net olsun kesinlikle annenizden özür diletmelisiniz.Ben olsam aksi halde asla geri adım atmazdım.Ya özür dileyecek ya özür dileyecek yani.

Hanımlar iyi günler.
Konuya nerden başlasam bilemedim diğer konumu bilenler bilir 5 yıl zorlu bir süreçten sonra anne oldum.

Eşim hep zor birisiydi halada öyle.
2 ay önce annem ameliyat oldu tek kız olduğum için bende kaldı 10 gün,iki kardeşiz zaten erkek kardeşim şehir dışında okuyor neyse son gün annem eşime oğlum artık beni evime götür dedi zaten bana gelmek istememişti ama oğlum 20 aylık anne benim evde rahat ederiz dedim zorla getirmiştim.

Eşim tamam dedi hep gitti yattı ikindin oldu annem daha yemek yapacağım oğlum bırakıp gelsen olmaz mi dese de hep salladı bende sabrettim.

Eşim bir hışımla kalktı uyuyamadim bilmem ne anneme sesini yükseltti bu arada babamda bizde pazar oldugu için annemin zoruna gitti tamam oglum ALEYNAMMM bıraksın o zaman dedi.
Eşim benim araba kullanmami da istemiyor bağırdı çağırdı çamaşır sepetini parçaladı.

Babam iş uzamasin diye tepki vermedi beni sakinleştirmeye çalışıyor annem ağladı ameliyatli kadın hasta kizimi da alırım giderim dedi.

Eşimde alın gidin hatta mutfağa aldığınız malzemeleri de götürün dedi fırlattı.

Annemde kızım hep seni idare ediyor sustugumuz için hep kendinizi haklı görüyorsunuz topla eşyalarını dedi bana oğlum korkudan ağlıyor bacaklarima sarılıyor çocuk elim ayagim titredi nasil canta hazırladım nasıl çıktık evden hatırlamıyorum.

Neyse kısa keseyim 1 hafta annemlerde kaldım bu saygısızlık bosanirim dedim annemler son şans ver diye ikna ettiler neyse 2 aydır evimdeyim yalnız esime söyledim bir dahaki hatanda hele ki aileme yapilan bir hata da boşarım seni diye.

Saniyorki meslegimi yapmiyorum diye kendine muhtacim yuzune de söyledim 10 tane evladım olsa yine bosanirim dedim.ben bu zamana kadar ailesine asla saygısızlık yapmadım burnumdan getirdiklerinde bile.

Dünkü konuya gelecek olursak kardesim dışarda okudugu için annemlerin arabasını 3 yıldır biz kullanıyoruz babam rahatsız oldugu için kullanamıyor kardesimde tatillerde filan geldiginde veriyoruz arabasını.

Arabayı sattı annemler model yükseltmek için.
Annemde dün bana dediki ben öğreneceğim eşin bir yere goturmek için burnumuzdan getiriyor dedi bende haklısın anne dedim.
Ögrenemzsem de kardeşin gelene kadar teyzenlerin kapalı otoparkına birakacagiz dedi bende saygi duydum siz bilirsiniz anne dedim.

Neyse dün gece eşime eve giderken annemlerin böyle bir fikri var dedim.
Demez olaydim resmen köpürdü bağırmaya başladı kesin kardeşinin fikridir filan diye.
Bende onun haberi bile yok annemin fikri saygi duymak zorundasın 3 yıl kullandin nankörlük etme dedim sen misin bunu diyen.
Teyzenin neresine koyuyorlarsa koysunlar arabalarına kalmadık binmem bir daha demeye başladı.
Benimde şirazem kaydı ağzından çıkanı kulağın duysun terbiyesizlik etme dedim.

Anneme tlf açtım sevgili koruduğun damadın burnumdan getirdi dedim.(eve dönmem için annem çok ısrar etti çünkü son sanş ver duzelir diye)
Sen onu kafana takma boşver dedi annem.
Bayanlar elimde değil artık kaldıramaz oldum sürekli sinirli kendi ailesinin yanında melek gibi benim ailemin yaninda cıvık ve saygısız kac kere konuştum.
1 hafta annemde kaldığım sure zarfinda kayinbabama her şeyi anlattim şok geçirdiler çünkü aleyna bu zamana kadar bir şey duyurmadi hep polyannacilik oynadı.
Kv hanim bizi karıştırmayın kendiniz çözün demis bir kere bile noldu kızım diye sormadı bile.
5 yıl gurbetteydik 3 yıldır memleketteyiz hergun vakitli vakitsiz gece gündüz demeden bizdeler torun sevme bahanesiyle.
Eşimle ne kari koca ilişkimiz kaldı ne hoş sohbetimiz bunaldim kızlar insan hergun gelir mi ya kb emekli birde onunla geliyorlar esim hiç musait değiliz diyemez aleyna hasta cocuk hasta filan diye gecistirir hoş yine de geliyorlar.
Eşim emniyet mensubu gecesi gündüzü var sonuçta onu bile düşünmüyorlar tayin istese kacacagim artık daraldim.

Hanimlar ne yapayım ben bu adami Allah aşkına bağırdım,ağladım, konuştum yok duzelmiyor yapıyor kopek gibi yalvarıyor sabah kalkmış kahvaltıyi hazırlamış sanki dün agzima mıçan baskasiydi.

Ay akıl verin bende kalmadi nasıl davranayim????
Ayrıl bence cok saygısız bi eşin var

Şuan benim bile sinirim bozuldu senin nasıl bozulmasın..ailenin imkanlarını eşine koklatma mesela ailenin arabasıysa sen kullan.. Bayagı arkası kalkmış eşinin, Allah yardımcın olsun.

Dengesiz, terbiyesiz, saygısız, kontrolsüz, NANKÖR bi kocaya sahipsiniz ve mutsuz olmakta haklısınız. Ne devam edin diyebilirim nede boşayın.

Ne yaşadığınızı siz biliyorsunuz sonuçta.
Yapmanız gereken neyse onu yapın. Sabır diliyorum.

Şuan benim bile sinirim bozuldu senin nasıl bozulmasın..ailenin imkanlarını eşine koklatma mesela ailenin arabasıysa sen kullan.. Bayagı arkası kalkmış eşinin, Allah yardımcın olsun.
Teşekkür ederim.
Evet bayağı kalktı ailem haddinden fazla değer verdi ama bosunaymis.

Taviz tavizi doğurur derler babanızın arbasını kullandınız ya eşiniz her hakkı görüyor kendinde ne demek kadını eve bırakmamak üstelik bide kendi arabası ama ben anneniZin yerinde olsam bir söyledim tınlamadı m bir daha asla söylemem. Eşiniz olacak hayvanın bu kadar hırçın olma sebeplerinden biri de aileniZin ekonomik durumunun size yardım edecek kadar ii olması eziliyor bence. Allah yardımcınız olsun.
Aynen canım haklısın ya iki kere söyledi geç oldu oğlum diye düşün yani

Dengesiz, terbiyesiz, saygısız, kontrolsüz, NANKÖR bi kocaya sahipsiniz ve mutsuz olmakta haklısınız. Ne devam edin diyebilirim nede boşayın.

Ne yaşadığınızı siz biliyorsunuz sonuçta.
Yapmanız gereken neyse onu yapın. Sabır diliyorum.
Teşekkür ederim kendine de söylüyorum nankorsün anlayışlı ol biraz diye ama 2 gün iyi 3.gun yine aynı

Yaptığı çok büyük terbiyesizlik. Ne hakla senin ailene kötü davranır .
Başka memleketteyken de böyle miydi, buraya gelince mi azıttı. Eğer öyleyse ailesinin etkisinde kalıyor olabilir, en iyisi yine mümkünse başka şehire tayin istemeniz olabilir.
Düzelmiyorsa ailenize gidin , bi süre dönmeyin , ne kadar kararlı olduğunuzu görsün, yaptıklarına iyice pişman olduğuna emin olmadan da dönmeyin
Gurbetteyken bu kadar değildi aslında belki de ailesinden etkileniyor olabilir.
Son sözümü söyledim o kadar çeker giderim diye ne kadar ciddi olduğumu hala anlamadı sanırım

böyle adamlarla niye evlenirsiniz anlamıyorum.
8 yıllık evliyiz 6 yıl oncemiz var inanki böyle değildi eğer zamanında hissetseydim asla evlenmezdim eşime de söyledim.
Köprüyü geçene kadar mi yaptın diye ne alakası var yok öyle birşey diyor.
Demekki konuşmak da işi çözmüyormuş

Aileniz verici davraninca esinizde nankorluk almis yurumus. Ben olsam boyle bir adama asla katlanamazdim. Bu sorunlar disinda ikiniz arasinda gecimsizlik yoksa bosanmayin eger esiniz kural kabul edecek nitelikte bir insansa birkac yontem deneyin mesela aileme saygi duymadigin surece ailen gelmesin deyin. Ailenizden hicbir yardim kabul etmeyin insanlar ne kadar uzulmuslerdir bu kaba saba adamin davranislarina.. birde en onemlisi meslegimi yapmadigim icin demissiniz bence bir an once calismaya baslayin esiniz ekonomik ozgurlugunuzden bir tik mutlaka cekinecektir hem bosanirsaniz cok zorlanmamis olursunuz
Çalışmayı düşünüyorum zaten eşim istemiyor çocuk rezil olur diyor.
Onun dışında iyi bir baba.
Bir kaç yöntem deneyeceğim olmazsa da kendi bilir.

Back