Sinir bozucu koca!!!

Öyle mi diyorsun canım kabul etmezse terapiyi?
Kaç yıl yalvardim psikiyatriye git öfke kontrolün yok diye ne zaman stresten baş ağrısı başladı o zaman gitti

Adam olsaymış da kendine araba alsaymis hem adi hem nankör. Adamlar arabasını vermiş al kullan diye ama kadincagizi eve goturcem diye çıldırmış. Nankör erkek musvettesi. Benim anama babama öyle hareketler yapacak onun ağzını kırar sonrada boşarım net.

Yuh be okurken kanım dondu. Yüzsüz adam afedersiniz ama Hem ameliyatlı kadını kovmaktan beter et. Bir de bu insanlar yuvanız yıkılmasın diye ses çıkarmasın. Hem adamların arabasını 3 yıl kullan satmak istediklerinde ortalığı ayağa kaldır. Sen iyi sabretmissin ya. Sanırım psikolojik hasta eşin. Ailen arkandaysa bu denyoya ne diye katlanıyorsun hala

O neydi be!
Kocan ucmus.sygisizlikta tavan yapmis bukadarinada hic rastlamadim bu sayfada.
Ailen bosanir falan diye korkuyor sanirim biraz ondan sesini cikarmiyorlar.
Ama boyle devam ederse hem s.cip hem bosayacak.
Iyi bir dersver.aglamadan yalvarmdan donme.cok terbiyesiz biseymis.hakkini helal et yazini okurlen cok sovdum kocana.hele o babanla ilgili kisimda.........

İş hayatına dön ve ayrıl, çok yüzsüz olmuş bu, artık düzelmez.

Öyle mi diyorsun canım kabul etmezse terapiyi?
Kaç yıl yalvardim psikiyatriye git öfke kontrolün yok diye ne zaman stresten baş ağrısı başladı o zaman gitti
Psikiyatriye git demek yerine mesela " ikimizinde sinirleri yıprandı , tartışmalardan yorulduk yıprandık , gel birlikte bi destek alalım uzmandan ikimizede iyi gelir " gibi bir yaklaşımda bulunursan belki işe yarar arkadaşım

eşin çok saygısız ailenle görüşmelerini bence en aza indirmelisin çocuk olmasa hemen boşan derdim

Bende boşarım diye gittim noldu babam rahatsız üzülüyor diye sanş verdim

eşin çok saygısız ailenle görüşmelerini bence en aza indirmelisin çocuk olmasa hemen boşan derdim
Gorusmeyi en aza indirdim zaten canım ama eşim annemi arıyor ne yaptın anne yada şu yemeği yapar mısın diye.
Kendi annesinden asla isteyemez.

Deneyeceğim canım inşallah yarar.

Helal olsun canım.
Inan bende çok şey söyledim ama nafile

Canım ailem ayrilmami istemiyor çocuğum var diye ama nereye kadar çekerim inan bende bilmiyorum.

Canım ailem ayrilmami istemiyor çocuğum var diye ama nereye kadar çekerim inan bende bilmiyorum.
İyi de ailen istemiyor diye bir ömür böyle çekemezsin ki. Bence sen de istemiyorsun ayrılmak falan. Ama bu iş böyle yürümez. Lütfen çocuğunuzun yanında kavga etmemeye çalış. Yavrum daha bu yaşta başlamasin travma yaşamaya.

Aslında benimde kafam karışık bazen diğer iyi yönleri aklıma geliyor.
Ama aileme yapilan hatayı hazmedemiyorum bir kere daha tekrar ederse hiç düşünmem bosanirim.
Kayinbabama da dedim benim ailemi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda size hiç saygısızlık yaptığımı gördünüz mü dedim?
Sesini bile cikaramadi.

Tüm ilişkiler laçkalaşmış.
İmkanı yok düzelmez canım.
Ömrünü yeme bu adamla.
Hala sabrediyorum canım duzelir mi acaba diye ben ne kadar saygılı olduysam kendi ailesine eşim diyorki senin ailenin yaninfa daha rahatim diyor.
Bende rahat olabilirsin ama saygisizlik yapman gerekmiyor dedim.
Sinirlenince ağzından çıkanı kulağı duymuyor sonra da yalvarmaya başlıyor

iyi de ailene bu kadar saygısızca davranmasına müsaade ederek sen tepene çıkarmışsın
ne demek çamaşırlığı parçalamak her şeyi fırlatmak terbiyesizliği de aşmış bunlar
ne yapacağını söyleyemem ama çok fazla taviz vermişsin

Neden hala düzelir diye umuyorsunuz ki?
Ne olabilir de düzelebilir?
Adama vahiy mi inecek, bilgisayarcıda reset mi attıracaksınız?
Kim değişti de eşiniz değişecek?
Neden değişsin ki, ne de olsa çeken vari her seferde dönen var.
Adam aynı adam olarak kalacak, siz eğilip bükülmenizle kalacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…