Sinir bozucu koca!!!

Eşin saygısızlıkta zirve yapmış
Ailen ses çıkarmıyor diye gevşemiş adam
Bu adam kendini törpülemedikçe yürümez evliliğiniz. Bir yerde sen koparsın zaten. Konuştum ettim herşeyi yaptım diyorsun . yapılacak tek birşey kalmış bence. Bir uzmandan yardım almak. Emin olun adamın mayası yola gelmeye müsaitse çok işe yarıyor bu terapiler

Böyle bir adamla ömür geçermi
Eşin komple hata zaten
Annendede hata var hem hadi deyip götürüyor hem geri dönmen için ikna edip idare et diyor

Kusura bakmayin ama esiniz cok nankor. Hem bedava araba bulmus kullaniyor hem de saygisizlik yapiyor. Annenize babaniza neler yapmis oyle ya yazik onlarda yuvaniz dagilmasin diye sineye cekmis. Siz ancak gozunu ciddi sekilde bosanirim diye korkutursaniz belki duzelir. Duzelmezse bilmiyorum bir omur boyle nasil gecer

ya böyle bi adam değil koca olarak komşu olarak bile çekilmez. Nasıl katlanıyorsunuz niye hemen boşanma davası açmıyorsunuz. Ailenize de ayrı şaştım adam annenizi azarlıyor çamaşır sepetleri parçalayıp bağırıyor babanız da olay büyümesin diye susuyor. Daha ne kadar büyüyecekse artık. Ayrıl kardeşim derhal boşan bu ne yav game of thrones taki Ramsey gibi neresinden baksan sevimsiz saygısız şiddet eğilimli

Eşin karaktersiz.herşey bi yana insan kendi edebinden utanır ya eşinin ailesine böyle davranırmı.yıllarca arabalarını kullan geri alınıncada böyle yap birde çok şımartmışsınız siz onu

Taviz tavizi doğurur derler babanızın arbasını kullandınız ya eşiniz her hakkı görüyor kendinde ne demek kadını eve bırakmamak üstelik bide kendi arabası ama ben anneniZin yerinde olsam bir söyledim tınlamadı m bir daha asla söylemem. Eşiniz olacak hayvanın bu kadar hırçın olma sebeplerinden biri de aileniZin ekonomik durumunun size yardım edecek kadar ii olması eziliyor bence. Allah yardımcınız olsun.

Bosanin ,cocugunuzu huzurla buyutun,terbiyesiz bir adami ne diye cekecekdiniz ki

Bu ne hadsizlik bu ne saygısızlık ya! Ne olursa olsun bu yaptığının bedelini ödetin.Burnu sürtsün iyice.Sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorunda.Siz onun ailesine böyle davransanız olacakları düşünemiyorum...Tavrınız net olsun kesinlikle annenizden özür diletmelisiniz.Ben olsam aksi halde asla geri adım atmazdım.Ya özür dileyecek ya özür dileyecek yani.

Ayrıl bence cok saygısız bi eşin var

Şuan benim bile sinirim bozuldu senin nasıl bozulmasın..ailenin imkanlarını eşine koklatma mesela ailenin arabasıysa sen kullan.. Bayagı arkası kalkmış eşinin, Allah yardımcın olsun.

Dengesiz, terbiyesiz, saygısız, kontrolsüz, NANKÖR bi kocaya sahipsiniz ve mutsuz olmakta haklısınız. Ne devam edin diyebilirim nede boşayın.

Ne yaşadığınızı siz biliyorsunuz sonuçta.
Yapmanız gereken neyse onu yapın. Sabır diliyorum.

Şuan benim bile sinirim bozuldu senin nasıl bozulmasın..ailenin imkanlarını eşine koklatma mesela ailenin arabasıysa sen kullan.. Bayagı arkası kalkmış eşinin, Allah yardımcın olsun.
Teşekkür ederim.
Evet bayağı kalktı ailem haddinden fazla değer verdi ama bosunaymis.

Aynen canım haklısın ya iki kere söyledi geç oldu oğlum diye düşün yani

Teşekkür ederim kendine de söylüyorum nankorsün anlayışlı ol biraz diye ama 2 gün iyi 3.gun yine aynı

Gurbetteyken bu kadar değildi aslında belki de ailesinden etkileniyor olabilir.
Son sözümü söyledim o kadar çeker giderim diye ne kadar ciddi olduğumu hala anlamadı sanırım

böyle adamlarla niye evlenirsiniz anlamıyorum.
8 yıllık evliyiz 6 yıl oncemiz var inanki böyle değildi eğer zamanında hissetseydim asla evlenmezdim eşime de söyledim.
Köprüyü geçene kadar mi yaptın diye ne alakası var yok öyle birşey diyor.
Demekki konuşmak da işi çözmüyormuş

Çalışmayı düşünüyorum zaten eşim istemiyor çocuk rezil olur diyor.
Onun dışında iyi bir baba.
Bir kaç yöntem deneyeceğim olmazsa da kendi bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…