Sınıfta kalma sorunu?

winchesterr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
456
229
32
Bİrinci dönem ortalamam 3ken ikinci donem sağlık sorunları nedeniyle gidemedim hiç 3 dersin finalinede giremedim.sınıf tekrarı olurmu yoksa dönem tekrarımı olur

Son iki dönem agno'sundan herhangi biri 1.80'in üstünde ise kalmazsın, üst sınıftan ders alabilir ve o kaldığın dersleri alttan alabilirsin diye biliyorum.

Vizeye girip finale girmediysen büte giriciceksin. Genelde geçirirler bütte. Ama dediği gbi eğer ortalaman sınırı geçiyorsa dönemi geçersin ama alttan alırsın onları bidahaki dönem. Ya da yaz okuluyla alırsın kendi okulunla ya da başka okuldan.

Bu arada sorunsal yazmayıp sorun yazdın ya var ol! Nefret ediyorum o özenti tabirden.

Kacinci siniftasin? Seneye ikinci donem kac kredi alma hakkin var?
Finale devamsizliktan kaldigin icin mi giremedin? Yani derslerin hocalari devamsizliktan kaldigini soylediyse butunlemeye giremezsin.
Okulunun gecme notu 1.80 mi? 2.00 mi?
Sorulara cevap verirsen yardim edebilirim.

Teşekkür ederim. İnşallah butle veririm

Sadece birinden devamsızlıkdan kaldım.1.80 geçme notu.vizelere girdim ama

Bİrinci dönem ortalamam 3ken ikinci donem sağlık sorunları nedeniyle gidemedim hiç 3 dersin finalinede giremedim.sınıf tekrarı olurmu yoksa dönem tekrarımı olur

Bute gitme provleminiz varmi? Devamsizliktan da kaldiysaniz alttan kalir dersler bir cogundan ve donem uzatirsiniz

Sadece birinden devamsızlıkdan kaldım.1.80 geçme notu.vizelere girdim ama
Devamsizliktan kaldiginiz dersi seneye alabilirsiniz. Seneye 1 ders fazla alacak krediniz oluyor. 2. sinif 2. donem derslerinin tamamini alabilirsiniz. Eger devamsizliktan kalmadiginiz 2 dersi yaz okulunda yada butunlemede gecerseniz.
Bu durumda okul uzatma gibi bir sorununuz olmaz.

Teşekkür ederim bütte ikisini verebilirim

arkadaşım ben bu işlerin bizzat en dibine kadar içinde biri olarak burada yazılanlara güvenmemeni öneririm. aç kendi okulunun sınav yönetmeliğini oku. okulların kuralları o kadar farklı ki... kimse danışmanından iyi bilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…