- 24 Nisan 2007
- 2.766
- 15
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güzel yaa..keşke bende sınıf öğretmeni olup size katılabilseydim.en büyük hayalimdi ama malesef olmadı..hala içimde uktedir.
tatlırüya, burçak, nev aramıza hoşgeldiniz, umarım güzel,keyifli, faydalı paylaşımlar yaparız.
tatlırüyacım bu yıl kaç öğrencin var, okumaya geçtiler mi, bizimki köy okulu olduğu için daha yeni yeni okumaya başladılar
burçak ve nev sizler ikinci sınavları yaptınız mı, bizim bu hafta bitiyyor ikinci sınavlar
cnm benim 25 öğrencim var.....ama aileler genelde cok ilgisiz...bu nedenle 7sesteyim....bağlamayı sökenler mantığını kavrayanlar var ama çoğunluğa göre hareket ediyorum....bu arada haftaya müfettiş gelecek ve biraz stresliyim......nelere dikkat edeyim...sizlerin tecrübelerinize ihtiyacım var....
4.yılım ve ılk yılımda bırıncı sınıfı aldım ve halen aynı sınıfı okutuyorum :)
10.yılıma gırecem hayırlısıyla...... 1. sınıf örtmenıyım..kaydirigubbakcemile
öğrencilerin gerçekten çok şanslı, aynı öğretmenle 4.sınıfa gelmişler, seneye de ne güzel mezun edeceksin, ben de bu yıl ilk mezunlarımı vereceğim
örtmenimmmm maşallah10.yıla gelmişiz:hooray:senin sıpalar hangi aşamadalar canım
sagolun örtmenim-tatlicadiarzu-
41 mevcut.. 18ı okumaya cıktı..:lepi: 8 tane ugrastırıyor beni.kafamçokkarıştı.gerısı ıyı sayılır.. 3 kaynastırmam var.. bakalım hayırlısı.. en son s yı verdım..
bugün yerli malı yaptık........... güzel ve benim için yorucu bir gün oldu...........