arkadaşım hangi kıyma olduğu önemlimi yani dana kuzu karışık yada sadece dana tavsiyen nedir???????????
lıbyanacım ya ben bulgura konacak su mıktarını ogrenmek ıstıyorum kac bardak tahmını yada başka olcuyle bır olcu verırsen cok cok sevınecegım sevgıler yenı tarıfler :)
eveeet ben bugün yaptım bu köfteden sanırım suyunu biraz daha fazla koymam gerekiyordu çünkü üstünü boşluk bırakmadan kapattığım halde pişince üstü çorak çöl gibi çatladı alt bölümde çatlama olmadı
kaydirigubbakcemile3
ama tadı enfesdi ve çok hafif mideyi rahatsız etmeyen bir yiyecek oldu ben tarifi harfiyen uyguladım ama kıymalı şeylerde eşimin özellikle çok sevdiği kuş üzümündende koydum
aklınızda olsun özellikle lahana kapuskaya muhteşem oluyor bu köfteyede çok yakışmış
libyanaya tarif için çok teşekkür ederim sayesinde mutfağımıza hoş bir yiyecek daha katmış oldum işte benim köftem
bu tarif kızımın görümcesinin ikiz çocukları için tuttuğu filipinli dadıdan canımÜüffff :1shok:
Abbam ellerine sağlık vallahhiiişakkıdı
Benumku eeele çatırtlamadı niye küü ne sırnaşık şey
Daha bir alımlı durmuş kaydirigubbakcemile3
Kuş üzümü kayısı benim eşcağzım da hastası;illa herşeyde olacak
Barçmanım balcağzım bugün nette problem vardı geç girebildim siteye
TARİFİNE de bakamadım keşke yazsaymışım dün eşime diyip durdum Filipin salata yapıcam filipin yapıcam diye :roflol:
Tavugu bile çıkrmıştım sabahtan artık yarın inşaallah..
Eşimin filipinli arkadaşları var ; daha önce bize bahsetmediler bu salatadan yemeğe alırız sürekli...Türk yemeklerine bitiyorlar kaydirigubbakcemile3
Bir dahakine onlara salata yapayım da şaşırsınlar...
(Bu tarif nerden ablam?)
Öpüyorum sevgilerimle....
bu tarif kızımın görümcesinin ikiz çocukları için tuttuğu filipinli dadıdan canım
bu arada masa örtüsünü yeni aldım sayılır ama çokda memnun değilim silinince tam olarak temizlenmiyor çok hijyenik bulmadım iki günde bir makinada yıkıyorum
sanırım yeni bir masa örtüsü alacağım sana kolay gelsin umarım filipinliyi beğenirsiniz
bende seni öpüyorum canımŞeniz
buyrun buda benim , borcamli koftem
biraz tuzluca olmasina ragmen..
yinede yedirdi kendinisırnaşık şey
tesekkurler libyali..a.s.
İmage Düzelmiş resimler görünüyor şuan..Yemek oldukça lezzetli oldu oğluşumda çok sevdi çok teşekkür ederim tekrar canım a.s. işte buda benim yaptığım sini köftesi
üf ablam ellerine sağlık çok güzel gözüküyor bu arada bende senden bir ara şehriyeli salatanın tarifini alayım oda çok çekici bir görüntüye sahipŞeniz