Aynen ya sevenlere benimde kürekle vurasım var.Benim eşim IT alanında, evimizde yankılanıyorlar bazen de bir dönem eşim IT ben de doktorluk alanında muhattap oldum. O süreçten beri " aa Hindistan çok büyülü, rengarenk, mistik" diyenlerin ağzına kürekle vurasım geliyor. Yalan desen var, iş yıkma çabası desen var, gözleri de göz değil.. temizlik konusuna hiç girmiyorum ağlatırım buraları. Ve inatla ürüyorlar, ele geçirecekler bütün dünyayı.
Ahahah zaten iner inmez gidicem oraya...Gidersen o tepedeki korkunç ama Harika havuzdan resim at bize
Kimse onu diyemez herkesin ilk durağı orası benceAhahah zaten iner inmez gidicem oraya...işe mi geldi havuza mı dicekler
Kore'yi bilmiyorum imkanım olur mu ama Tayland'a Filipinler'e kesin gidicemKimse onu diyemez herkesin ilk durağı orası bence
Bide oraya kadar gitmişken(arasında baya var ama ) Kore'ye uğra bari
Dunyanin en guvenilir en zengin yerlerinden is bulup kalmaya bakmerhabalar güzellikler,
Çok spesifik bir konu olucak ama Singapur'da yaşayan yada gezmek amaçlı eğitim amaçlı giden var mı?
Nasıl bir ülkedir, yaşamak zor mudur 3 aylık eğitim amaçlı Singapur'a gidicem. Tecrübelerinize ihtiyacım var. Yanıt veren herkese şimdiden çok teşekkürler...
Çok tatlısın ya keşke imkanım olabilse. :) yurtdışı yüksek lisansa başvuru yapabilirseniz imkanınız olabilir yada yurtdışı bağlantılı bir iş bakabilirsiniz. İnsan isterse herşeyi yapar ben buna çok inanırım :))Beni de alabilirsiniz yanınıza çıt çıkarmam
Otelmiş sanırım burası.. Singapur için özel bir yapı gidince iyice öğrenir yazarım
bu ne acabaa singapur yazinca google da bu resim çikiyordaa :)
Singapur coook pahalı bir yer çok eskiden cüzzamlı veremli hastaların kaderine terk edildigi bir adaymış şimdi ise alış veriş merkezleri olsun mimarisi olsun hayat sartları olsun botanik bahceleri olsun dünyaca ünlüler arasına girmiş bi yer yasamak için cokk cook güzel zaten sürekli turistleri agırladıgı için cokta yabancılık Cekmezsiniz cok sewerimm ben singapuru yazımda hata varsa ksb iki çocuk tepemde yazıyorum ama dedim gibi pahalı bi ülkemerhabalar güzellikler,
Çok spesifik bir konu olucak ama Singapur'da yaşayan yada gezmek amaçlı eğitim amaçlı giden var mı?
Nasıl bir ülkedir, yaşamak zor mudur 3 aylık eğitim amaçlı Singapur'a gidicem. Tecrübelerinize ihtiyacım var. Yanıt veren herkese şimdiden çok teşekkürler...
Singapur coook pahalı bir yer çok eskiden cüzzamlı veremli hastaların kaderine terk edildigi bir adaymış şimdi ise alış veriş merkezleri olsun mimarisi olsun hayat sartları olsun botanik bahceleri olsun dünyaca ünlüler arasına girmiş bi yer yasamak için cokk cook güzel zaten sürekli turistleri agırladıgı için cokta yabancılık Cekmezsiniz cok sewerimm ben singapuru yazımda hata varsa ksb iki çocuk tepemde yazıyorum ama dedim gibi pahalı bi ülke
Amin amin çok tşkler ewet cook eskiden vereme care bulanamayan dönemlerde şimdi ise bi aşıya bakıyor aslında hep yoksulluktan gelen bi hastalık amannnn neyse konu nerden nereye geldi şimdi ise coook güzel rüya gibi bir yer kesinlikle gitmelisin göze almalısın ne kaybedersin ki en fazla biraz aç kalırsın ama ruhun doyaar odaaa en fazla yani siz ogrencimisiniz çalısıyomusun bölüm meslek neAllah bağışlasın o iki minik yaramazı.. sürgün yeri miymiş bunu ilkkez duydum. Pahalılık konusunda herkes hem fikir sanırım.
Proje yönetimi alanında çalışıyorum. Bunun üzerine eğitim alıcaz 3aylık Maddi olarak sıkıntı vermicek bana ama sıkılıp da programı yarıda bırakmaktan korkuyorum. Ama anladığım genelde olumlu dönüşler var. Sizin Singapur maceranız nerden ? Ne kadar kalmıştınızAmin amin çok tşkler ewet cook eskiden vereme care bulanamayan dönemlerde şimdi ise bi aşıya bakıyor aslında hep yoksulluktan gelen bi hastalık amannnn neyse konu nerden nereye geldi şimdi ise coook güzel rüya gibi bir yer kesinlikle gitmelisin göze almalısın ne kaybedersin ki en fazla biraz aç kalırsın ama ruhun doyaar odaaa en fazla yani siz ogrencimisiniz çalısıyomusun bölüm meslek ne
Çok teşekkür ederim.Arkadaşım yüksek lisans yapıyor Singapur'da. Kolay alıştı ama baya ateş pahasıymış sanırım o konuda zorlanıyor sadece. Yolunuz açık olsun. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?