Singapur'u bilen var mı?

gallina

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
421
311
73
merhabalar güzellikler,
Çok spesifik bir konu olucak ama Singapur'da yaşayan yada gezmek amaçlı eğitim amaçlı giden var mı?
Nasıl bir ülkedir, yaşamak zor mudur 3 aylık eğitim amaçlı Singapur'a gidicem. Tecrübelerinize ihtiyacım var. Yanıt veren herkese şimdiden çok teşekkürler...

Ay kimse mi gitmedi balayı olur geziyim göreyim olur :))

Az önce haberlerde gösterdiler, lpg li bir taksi patlamış singapurda. Singapurla ilgili bilgim bundan ibaret

Şaka bi yana İnşallah her şey iyi olur sizin için.

Bende gitmedim hiç bi fikrim yok,
İmkanım olsada oraya gitmezdim..

Tek başınızamı gideceksiniz ? Nasıl düzen kuracaksınız ?
İngiliççeniz iyi o zaman..

Bende gördüm haberi
Az önce haberlerde gösterdiler, lpg li bir taksi patlamış singapurda. Singapurla ilgili bilgim bundan ibaret

Şaka bi yana İnşallah her şey iyi olur sizin için.
bende gördüm haberi tırsmadım da değil insan tropikal bölgede LPG'li taksi mi kullanırmış dedim. Ama ülke hakkında hiç bi bilgim yokTeşekkür ederim güzel dileğiniz için

Egitim icinse git

1. Fazlaca yabanci var ozellikle IT alaninda. Ben gitmedim ama gidip orda calisan cok kisi taniyorum

2. Gelismis, refahi yuksek bir yer. Insanlari egitimli, temiz, duzenli, sehir guzel.

3. Bence durma git. IT de calisiyorsan hele hic durma git bu firsat kacmaz

Bende gitmedim hiç bi fikrim yok,
İmkanım olsada oraya gitmezdim..

Tek başınızamı gideceksiniz ? Nasıl düzen kuracaksınız ?
İngiliççeniz iyi o zaman..
Resmen öyle olucak. Mecburen cesaret etmek zorunda kaldım.3aylık eğitim nasıl büyüyor gözümde.. İngiliççe sıkıntı değilde ülke bi tuhaf geldi Tayland'ı filipinleri filanda görmüş olurum diye gaza getiriyorum kendimi

Evet IT alanındayım. Orada çalışma izni sıkıntılı diye okudum. Seversem ülkeyi neden olmasın kalırım düşüncesindeyim. Çalışma izni için ne şartı gerektiğini biliyor musunuz?
Şimdilik yalnızca eğitim için 3 aylığına gidicem. Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

Uzakmış bayagı 11 saat
Sırf bu yüzden hindistana gitmiyorum dermişim şaka şaka oraya vercek pera yok
Resimlerine baktım şimdi merak edip güzel yere benziyo valla, egitim içinmiş bide hem tatil olur..

Yok kiz izin hic dert degil diye biliyorum ben, neden olsun ki? Bir suru yabanci var, o yuzden yabancilara calisma izni vermeye alisiktirlar. Singapurun cogu yabancisi IT ve banka calisani zaten, yani IT calisani + yabanciya izinde sorun olmaz diye dusunuyorum. Almanya'da gayet kolay mesela, evraklarini veriyorsun kartini veriyorlar. Singapuru maalesef bilmiyorum ama calisma kontrati, diploma fotokopisi, sigorta belgesi vs dir buyuk ihtimal.

Gallina, yalniz Singapur cok cok pahali. Hem hayat, hem kiralar. Haydi yeme icme neyse ama kira cok buyuk bir dert. Kalacak yer vericekler mi, o isi nasil hallediceksin?
Kalıcak yer ayarlandı ona para yetişmez cidden. Günde bir öğün yiyebilen insanlardanım kediden az yiyorsun yapıyorlar hep banaiştahim açılırsa parayı pulu yemeğe dökersem onu bilemem

Eğitimden sonra, yerleşirsem ziyaretime gelin beklerim .. kadınlar klubü kardeşliği

Cok tatlisin
Kardes bak o zaman kac kurtar kendini
Cherry nin dedigi gibi pahali ,ama gelismis uzak dogunun hepsi oyle .japonya,kore,singapur..
Yine de cok baska yerler be
Git dostum git

Uzakmış bayagı 11 saat
Sırf bu yüzden hindistana gitmiyorum dermişim şaka şaka oraya vercek pera yok
Resimlerine baktım şimdi merak edip güzel yere benziyo valla, egitim içinmiş bide hem tatil olur..
Hindistan'a para verseler gitmez gibiyim bende mistik havası ürkütüyor beni. Gitmezsem pişman olurum da gidersem ne olurum diye düşünüyorum

Hindistan'a para verseler gitmez gibiyim bende mistik havası ürkütüyor beni. Gitmezsem pişman olurum da gidersem ne olurum diye düşünüyorum
Filmlerine aldanıyoruz işte

Keşke yanında birini götürme imkanın olsaymış

Evet 3 ayda seve seve öğrenirim prosedürlerini yada öğretirler

Cok tatlisin
Kardes bak o zaman kac kurtar kendini
Cherry nin dedigi gibi pahali ,ama gelismis uzak dogunun hepsi oyle .japonya,kore,singapur..
Yine de cok baska yerler be
Git dostum git
Ülkenin hali içler acısı valla bende hep eşime dostuma yurtdışına git derim. Kendime gelince bi Yusuf Yusuf oldum.çaktırmıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…