• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinema Günlüğümüz

the mist..

filmde çok fazla mesaj vardı ..
ilk başladığında tipik uzaylı filmi sanmıştım :1: ama yanılmışım:1:
filmdeki mesajar güzeldi ama bi anda bitiverdi ne oldu anlamadım :52:

delikız-6

IMDb - The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (2011)

Uzun süresine rağmen pek fazla bir şey anlatmayan film, durağan ve sanki biraz tutuk ilerliyor.
Oyuncular hala - özellikle başroller - aynı yeteneksizlik ve kötü oyunculukla karakterlere can veriyorlar.
Mimiksiz duygusuz suratları olduğundan ne derece tutkulu bir aşk var hiç hissedilemiyor maalesef .

prensesin uykusuyum : 5

Kiminle evlendim :

Aşık oldunuz ve aşık olduğunuz adamla hızlı bir şekilde evlendiniz.
Peki eşiniz katil olduğunu düşünür müydünüz ?
İzlenebilir bir film.

Flipped :

Uzun süredir izlemek istediğim filmlerdendi.
Gayet güzeldi.
Kesinlikle tavsiye ederim.

Buzda aşk :

Aşk bazen imkansız diye düşündüğümüz şeyleri bile imkanlı yapabiliyor.
Tamamen tesadüf açmıştım ama beğendim.

eski_bir_masal : 10

The Guard (2011) - IMDb

Karakterler güzeldi ama yeterli şekilde kullanılmamıştı. Irçılığı komik bir şekidle ele alışı izlemeye değerdi.

Darkness Falls (2003) - IMDb

Özellikle çocuk oyuncuların performansı çok kötüydü. Film korku filminden öte, masal ve aksiyon karışımıydı... uzak durulası filmlerden.

The Trip (2010) - IMDb

TV dizisi olarak çekilmiş, daha sonra film olarak düzenlenmiş... Aktör Steve Coogan ve taklitçi Rob Brydon bir iş için birlikte yola düşmüş ve mükemmel bir film ortaya çıkmış. Yalın olduğu kadar içerisinde çok büyük zenginlikler barındıran harika bir filmdi. Bir taraftan oyuncuların taklitleriyle Michael Caine ve Antony Hopkins gibi ustaları eğlenerek anımsarken, öte yandan Steve Coogan'ın içindeki fırtınaları izledim. Uzun versiyonu da izleme niyetindeyim çünkü yetmedi :)

Dulcinea : 3

no country for old men
drağan bir seri katil filmi ,pek hoşlanmadım ,sıkıldım

michael clayton

george clooney dışında pek de iç açıcı bir yanı yoktu

shindlerin listesi

uzun zamandır izlemek istediğim film ..harikaydı
delikız -8

Blood Diamond (2006)

IMDb - Blood Diamond (2006)

Afrika kıtası hakkında yapılan başka bir film daha, herkes nelerin yanlış olduğunu biliyor ama sadece bilmeye devam ediyor.

Melancholia (2011)

Melancholia (2011) - IMDb

bu film sinemaya gelmeli, gelir gelmez ilk günden en güzel yerden biletimi alıp mıhlanacağım oraya. beyazperdeden izlenmeli bir daha.

Kaledeki Yalnizlik (2011)

Kaledeki Yalnizlik (2011) - IMDb

futbolu bitim kadar sevmem, ama izledim, Özlem Tekin'in enerjisi bitirdi beni.

pinaran: 7

never back down

gençlik filmi sayılır ..popüler liselinin yeni gelen öğrenciyle dövüşmesi ve tabi ki çömezin kazanması :))
ama gayet akıcıydı ,izlenebilir ,sıkmadı basit olmasına rağmen

delikız 9

prensesin uykusu : Şimdiye kadar izlemediğime pişman olduğum filmlerden.
Çok güzel bir filmdir kesinlikle tavsiye ederim.

eski_bir_masal : 11

one flew over the cuckoo's nest

bir tımarhane filmi bu kadar mı eğlenceli olurdu yaaawww ..çok eğlendim ben bu filmde ama herkese tavsiye ederim ..
jack nicholson un çok eski ama bir o kadar da güzel bir filmi ... yalnız sonu ilginç bitti ..

the shining

gerçekten jack nicholson un oyunculuğunun tavan yaptığı bir film ..ben korku ve gerilim filmi hastasıyım ,genelde bu tip filmlerde beni gülerken görürsünüz ama ilk defa bir filmde ben bile gerildim gerisini siz düşünün..
kesinlikle gözü kapalı izleyin diyorum ..
nette bir yorum yapmışlar banyodaki sahne için " kadın rol yapmıyor gerçekten korkmuş" demişler ,valla ben de katılıyorum bu yoruma ben de olsam korkardım sanırım :1:

delikız11

* Twilight Saga- Ben beğendim açıkçası.
:31: Konu belli oyuncular belli ne bekliyorlar beğenmeyenler anlamadım.
Çok şey ummamıştım umduğumu da buldum :32:

* My Sassy Girl- Durağan bir filmdi ama Sonuna doğru parçalar birleşiyor.
Sonu ise etkileyici :23:

bi süre önce bir zamanlar anadoluda filmini izlemiştim beğendim güzel bi filmdi.bir de gelecek uzun sürer filmini izledim hiç pişman olmadım iyi bi filmdi. sürekli film izlerim ama bunlar iyileriydi.

The Ninth Gate (1999) - IMDb

Hitchcock esintileriyle mükemmel bir şekilde başladı film ve sona kadar ilgiyle, severek izledim filmi. Ama ne yazık ki finali olmamıştı.

Fertile Ground (2011) - IMDb

İlk filmiyle dikkatimi çekmeyi başaran Adam Gierasch bu filmle de korku dalında kendini göstermiş. Korkunçtu, güzeldi... Zaten oldum olası hayaletli ev filmlerini severim :)) Night of the Demons'ı izlememiştim, ilk fırsatta izleyeceğim.

Retreat (2011) - IMDb

Film boyunca gizem vardı, o bakımdan güzeldi. Ama çok da başarılı bir film diyemeyeceğim çünkü karakterler iyi işlenmemişti.

Contagion (2011) - IMDb

Genelde salgın filmleri güzel şekilde başlar, olaylar yaşanır ama hiçbir zaman adam akıllı bir sonuca varılmaz ve dolayısıyla tatmin etmez. (bende hep yönetmen sona doğru filmden sıkılmış ve üstün körü filmi bitirmiş hissi yaratır bu tarz filmler...) Bu filmin bence en büyük artısı baştan sona belli çizgide ilerleyip, abartıya kaçmadan, gerçekçi bir şekilde finale ulaşmasıydı. Güzeldi.

Caché (2005) - IMDb

Haneke bu filmde kişinin vicdanına, suçluluk duygusuna odaklanmış... ama kesinlikle güzel bir film çıkaramamış. Ne düşündürttüğü şeyler, ne olaylar, ne de karakterler filmdeki o uzun boşlukları doldurtmaya yetmedi. Ayrıca filmin en çarpıcı yeri olan Majid'in eylemi çok havada kalmıştı, hiç gerçekçi değildi. (gerçekçi derken çekim kalitesi değil, eylemden bahsediyorum.)

Dulcinea : 8

apocalypse

bilindik vietnam-savaş filmi..
hiç sevmem ama izledim ,ilgisi olanlar izleyebilir

goodfellas

tipik mafya filmi ama güzeldi beğendim :6:
godfather serisini de çok severim zaten :6:
içimdeki caniyi mi ortaya çıkarıyorlar ne :1:

delikız-13

the trip;
acikcasi buyuk umutlarla basladigim icin biraz husrana ugradim diyebilirim.

rise of the planet of the apes;
bu filmi izlemeye de, digerinin aksine, dun aksam buyuk bir onyargi ile basladim. begenecegime basta hic ihtimal vermememe ragmen gercekten cok surukleyici ve guzeldi tavsiye ediyorum.

truly: 3

Back