The Ninth Gate (1999) - IMDb Hitchcock esintileriyle mükemmel bir şekilde başladı film ve sona kadar ilgiyle, severek izledim filmi. Ama ne yazık ki finali olmamıştı.
Fertile Ground (2011) - IMDb İlk filmiyle dikkatimi çekmeyi başaran Adam Gierasch bu filmle de korku dalında kendini göstermiş. Korkunçtu, güzeldi... Zaten oldum olası hayaletli ev filmlerini severim :)) Night of the Demons'ı izlememiştim, ilk fırsatta izleyeceğim.
Retreat (2011) - IMDb Film boyunca gizem vardı, o bakımdan güzeldi. Ama çok da başarılı bir film diyemeyeceğim çünkü karakterler iyi işlenmemişti.
Contagion (2011) - IMDb Genelde salgın filmleri güzel şekilde başlar, olaylar yaşanır ama hiçbir zaman adam akıllı bir sonuca varılmaz ve dolayısıyla tatmin etmez. (bende hep yönetmen sona doğru filmden sıkılmış ve üstün körü filmi bitirmiş hissi yaratır bu tarz filmler...) Bu filmin bence en büyük artısı baştan sona belli çizgide ilerleyip, abartıya kaçmadan, gerçekçi bir şekilde finale ulaşmasıydı. Güzeldi.
Caché (2005) - IMDb Haneke bu filmde kişinin vicdanına, suçluluk duygusuna odaklanmış... ama kesinlikle güzel bir film çıkaramamış. Ne düşündürttüğü şeyler, ne olaylar, ne de karakterler filmdeki o uzun boşlukları doldurtmaya yetmedi. Ayrıca filmin en çarpıcı yeri olan Majid'in eylemi çok havada kalmıştı, hiç gerçekçi değildi. (gerçekçi derken çekim kalitesi değil, eylemden bahsediyorum.)
Dulcinea : 8