- Konu Sahibi TracyFlick
-
- #2.061
Bir film izledim.
İndirmiştim ama adı yok bulamadım.
Adını bilen varsa sevinirim.
Sigarayı savunan bir adamın hayat hikayesini anlatıyor.
Hayatını sigarayı savunmaktan kazanıyor.
Ve gerçekten güzel bir filmdi.
Vavien
ne kadar izlesem doyamayacağım türk sinemasının şaheseri niteliğindeki filmlerden biri.. filmin rengi dokusu oyunculuklar buram buram mutsuzluk... her izlediğimde yeni birşey farkediyorum...
Dedemin İnsanları
Muhteşem!! Çağan Irmak tarzı tam da... Babam ve oğlum dan sonra bu da patlayacak gibi gözüküyor her ne kadar alacakaranlık ile aynı hafta vizyona da girmiş olsa...
Oyunculuklar mükemmel... herbiri rolunun ustası zaten.. konu harika... öyle acıklı da işlenmemiş... herşey bir yaz günü akşam vakti rakı sofrasındaki eğlence tadında... ama içinize bir yere öyle bir dokunuyor ki... film bittiğinde tüm salon ağlıyordu...
müzikleri renkleri.. o unuttuğumuz ama hasret kaldığımız incelikler... hepsi ince ince dokunuyor insana...
Mutlaka izleyin derim... Eminim yeri doldurulamaz filmlerinizden biri olacak...
Asmin: 5
canım ben de öğretmen adayıyım, meslektaş olucaz :13: beni de çok etkiledi bu belgesel, en çok da bu kadar doğal çekilmiş olması hoşuma gitti. izledikten sonra beni öğretmenlikten soğutmayı bırak aksine daha çok hırslandırdı. oradaki çocuklara el uzatmayı o kadar istedim ki izlerken. ve böyle öğretmene okumaya aç, hiçbir şey bilmeyen o kadar çok çocuklarımız var ki ve onlara da bir şeyler öğretmek isteyen bir sürü öğretmen olmasına rağmen yeterince atama yapılmıyor. bence emre öğretmenle birlikte 1 öğretmen daha olsaydı orada, hem emre öğretmen için daha moral olucaktı, hem de 2 kişinin çabasıyla o çocuklar 1 yılda öğreneceklerini, 1 dönemde öğrenebilirlerdi. neyse konuyu başka yerlere çekmeden konuyu kapayayım en iyisi =)2 dil bir bavul
sedefonur'un tavsiyesi üzerine izledim bir öğretmen adayı olarak.
Gerçekten etkilendim filmden.
Türkçeyi öğreterek eğitime başlayan doğunun ücra köyünlerinden birine atanmış üstelik mesleğe yeni başlayan bir öğretmenin yaşadıklarını anlatan bir film.
Zaman zaman çok sabırlı davransa da bazen ufak tefek patlama noktaları olabiliyor.
Öyle veya böyle bütün bir yılı bitiriyor.
Arkasında beni uzun düşüncelerle baş başa bırakarak.
Kesinlikle tavsiye edeceğim bir film.
eski_bir_masal : 28
çooookkkk merak ettimmmmmmmm
canım ben de öğretmen adayıyım, meslektaş olucaz :13: beni de çok etkiledi bu belgesel, en çok da bu kadar doğal çekilmiş olması hoşuma gitti. izledikten sonra beni öğretmenlikten soğutmayı bırak aksine daha çok hırslandırdı. oradaki çocuklara el uzatmayı o kadar istedim ki izlerken. ve böyle öğretmene okumaya aç, hiçbir şey bilmeyen o kadar çok çocuklarımız var ki ve onlara da bir şeyler öğretmek isteyen bir sürü öğretmen olmasına rağmen yeterince atama yapılmıyor. bence emre öğretmenle birlikte 1 öğretmen daha olsaydı orada, hem emre öğretmen için daha moral olucaktı, hem de 2 kişinin çabasıyla o çocuklar 1 yılda öğreneceklerini, 1 dönemde öğrenebilirlerdi. neyse konuyu başka yerlere çekmeden konuyu kapayayım en iyisi =)
çooookkkk merak ettimmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?