- 2 Temmuz 2009
- 6.357
- 15
kızlar ben indirdim filmi sabaha karşı (prensesinuykusuyum tekrar saol canımm) ama sabahladım bugün ve uykulu halimle izlemek istemedim, yorum yapıyoruz kafam bulanıkken detayları atlamak istemedim. Birazdan uyurum, yarın da giremem, pazar yada pazartesiye kalcak benim yorumum :sinifsinif:
prensesimm uyumıcam dedim ya sabaha kadar gözlerim kapandı yaaa
çok uykum vardı hala da uyumadım, o halimle de izlemek istemedim.
Daisy nin director's cut versiyonunu izledim, ondan da bişey anlamadım haliyle :sinifsinif:
iyi yapmışsın kuzum ,ayık kafala izle daha iyi olur. ya daisynin director's cut versiyonu nasıl Asminde bahsetmişti değişik bi versiyonu daha olduğundan bulamadım ben :sinifsinif:
prenses o linkten indiremiyorum bir türlü 2 dk bekle deyip duruyor ????
rapide bir türlü inmedi hiçbirisi netloadda gelmeye başladı şimdi
kızlar bittorrent kullanan varsa isohunt.com adlı siteden indirebilirsiniz benimkisi çok kısa bir sürede indi, rapidle falan uğraşmayın eğer torrentiniz varsa, yoksa da bence goolge'a bittorrent download yazıp indirin, beklemediğinize değmez yani bir gece uyurken açık bırakmanız yeter, sabha inmiş olur. prensesim yormunun için çok saol opuyorumnanaktan ben de çocuğun üvey babasının yani Dwight Yoakam'ın olduğu sahneleri çok sevdim, gülsem mi ağlasam mı bilemedim gerçekten ilgniç bir tipti.. filmi herkes izlesin sonu hakkında bir kaç yorumum olacak şimdi yapmiim..
kızlar bittorrent kullanan varsa isohunt.com adlı siteden indirebilirsiniz benimkisi çok kısa bir sürede indi, rapidle falan uğraşmayın eğer torrentiniz varsa, yoksa da bence goolge'a bittorrent download yazıp indirin, beklemediğinize değmez yani bir gece uyurken açık bırakmanız yeter, sabha inmiş olur. prensesim yormunun için çok saol opuyorumnanaktan ben de çocuğun üvey babasının yani Dwight Yoakam'ın olduğu sahneleri çok sevdim, gülsem mi ağlasam mı bilemedim gerçekten ilgniç bir tipti.. filmi herkes izlesin sonu hakkında bir kaç yorumum olacak şimdi yapmiim..
Masumiyetide izledim az önce ama yok kesin karar verdim Zeki Demirkubuzun filmleri bana göre değil :) Aslında başlarda hoşuma gitti Kader filmide kafamda şekillenince filmi sevmeye başladım sonra Haluk Bilginer gitti film benim için bitti:) tek bir sahnesinden haz aldım oda Bekirle Yusuf arasında geçen konuşma ,orası güzeldi etkileyiciydi.
Birde takıldığım birşey var Derya Alaborayla Vildan Atasever arasında hiç bir benzerlik yok, gözlerine kadar farklılar bence kaderde ona dikkat edilseymiş çok daha güzel olurmuş
ayy yavrum sıktı mı seni yine zeki demirkurbuz :teselli: evet haluk bilginer gidince hakikaten bir tekliyo film ama benim yine de hoşuma gitti çok hatta onu izlediğim pazar sabahını hala unutamıyorum neden o kadar etkiledi bilmiyorum ama iyi ki de kaderi daha önce izlememişim, belki ben de senin gibi düşünürdüm o zaman, çünkü beklentisiz ve öylesine açtığım bir filmdi ve karşılaştığım şey bütün duygularıma tecavüz etmişti tabiri caizse.. bir de sling blade de bahsettiğin bahçe sefası gerçekten çok keyifliydi yapıcaz onu bi gün prensesim, sandalyelerimize yaslanıp biralarımızdan yudumluycaz :içelim: adam çok şeker ve komikti bence ama yaa çok güldürdü beni, özellikle herkesi evden kovduğu sahnede bi tek çocuk annesi ve karl kaldığında "size evimden gidin dedim, buna saksocular ve gerizekalılar da dahil" dedi ya orda koptum resmen :roflol: