Sinema Günleri 7. Hafta Anketi (Malice)

Sinema Günleri 7. Hafta Anketi (Malice)

• Masumiyet

OY: 2 10,5%
  • Sling Blade

OY: 9 47,4%
  • Dom Za Vasanje

OY: 6 31,6%
  • One Flew Over the Cuckoo’s Nest

OY: 2 10,5%

• Ankete Katılan
    19
Kader demeyin bana :) film sonlara yaklaştığında bişey olacak galiba dedim. bir sahnede kız çocuğa baktı baktı dedim şimdi okkalı bi laf etmeliki film kurtulsun ama tükürüp küfretti ya :sinifsinif:

Kader demeyin bana :) film sonlara yaklaştığında bişey olacak galiba dedim. bir sahnede kız çocuğa baktı baktı dedim şimdi okkalı bi laf etmeliki film kurtulsun ama tükürüp küfretti ya :sinifsinif:

evet çok vasattı prensesim ben de hep bekledim bişey olucak diye zaten vildan ataseveri de hiç sevmem :1closedeyes: hiç yakışmamış uğur karakterine.. derya alabora nasıl bir kadındır yaa tapıyorum resmen sesine saçına konuşma şekline herşeyine..

evet çok vasattı prensesim ben de hep bekledim bişey olucak diye zaten vildan ataseveri de hiç sevmem :1closedeyes: hiç yakışmamış uğur karakterine.. derya alabora nasıl bir kadındır yaa tapıyorum resmen sesine saçına konuşma şekline herşeyine..

Derya Alaborayı bende çok beğeniyorum kuzum haklısın söylediklerinde :1closedeyes:

kulüp çok sessiz ve tehna kimseler yok :uhm: ben sling blade filmini az önce izledim ama şimdi yorum yapsammı yoksa magiclowen haftasında olduğu gibi hep birliktemi yaparız bilemedim :)

prenses sen bilirsin istersen yorumunu yap
ben izlemediğim için okumuyorum yapılan yorumlarıkaydirigubbakcemile2

heheh canımm benim :) 2 cdlik film tek cd olanı bulamadım nette :/ büyük biraz ama bu seferlik böyle oldu .en iyisi bende sonraya saklıyayım yorumumu herkesi bekliyim böyle tek başıma yorumlamıyayım . sen yarın izlersin herhalde demi?

heheh canımm benim :) 2 cdlik film tek cd olanı bulamadım nette :/ büyük biraz ama bu seferlik böyle oldu .en iyisi bende sonraya saklıyayım yorumumu herkesi bekliyim böyle tek başıma yorumlamıyayım . sen yarın izlersin herhalde demi?

inşallah
dosya büyük ama hız nasıl olcak bakalım
inerse izlerim kaydirigubbakcemile2

kızlar bende tek cdlik torrent linki var çat diye iniyo valla, bittorrent kullanan varsa isohunt.com adlı sitede searchbar'a istediğiniz şeyi yazıp indirin herşey var orda en bulunmayan filmler bile.. prensesim yorumunu çok merak ettim :1rolleyes:

ben torrent bulamamıştım, bulduğumun da alt yazısı yoktu. Önceden herşeyi mininovadan arardım onu da kapadılar, şimdi kaydettim arama motorlarına bunu, bundan sonra öncelikli olarak isohunt kullanıcam :icecream:
Filmi de prensesim sayesinde indirdim, birazdan izlicem zemuszemus

ayyy ne güzel benimkisi daha inmedi gece downloadumu kapatmış canım arkadaşlarım :mymeka: isohunt çok iyidir TheShe, ordan ratingi en yüksek olanı indirirsin divxplanetten de altyazı buldum mu temeeemm.. mininovanın kapatıldığında senden duydum şimdi

btjunkie saglam bi site tüm fake ler siliniyo tavsiye ederim seedlerde yüksek
ama baglantım sorunlu buaralar izleyemedim hala gecen haftakinimafoldumben

ciciklerim anket kapandı kesin olarak di mi? yorumlara ne zaman başlıycaz gamyoncuiremsu

ben bu akşam izlieyebilicem yaa mafoldumben
hem haftasonu da nete giremicem o nedenle taaaa p.tesi yorum yapabilecem affedin beni

ne dimek allegria'm ne zaman uygunsan o zaman yorumlarsın ne olacak ki opuyorumnanaktan

Malicem saçın benden daha uzun ve daha güzel olsun kabul :asigim:
bu arada torrenti kurdum çatır çatır bi sürü film indiriyom hay salak kafam bu güne kadar niye akıl etmedim ki :mymeka:

ben geldimmmmmmm akşama yorumumu yapayım en iyisi film tazeliğini yitirmeden :) TheShe yafrum sen naptın yükleyip izleyebildin mi filmi?

kızlar ben indirdim filmi sabaha karşı (prensesinuykusuyum tekrar saol canımm) ama sabahladım bugün ve uykulu halimle izlemek istemedim, yorum yapıyoruz kafam bulanıkken detayları atlamak istemedim. Birazdan uyurum, yarın da giremem, pazar yada pazartesiye kalcak benim yorumum :sinifsinif:

X