Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sonunda izleyebildim malicem çok tesekkur ederim saglam film secmıssın o kadar sürükleyici bir film 1.30 saatın nasıl gectigini anlamadım
frank ın annesine o kadar sinir oldum ki bogasım geldi kadını =) sevgilisi cocugu hakkında neler diyor kadın kılını tıpırttamıyor ne biçim bir anne sözde korkusundan ses cıkartmıyor
karl ın eninde sonunda frank in annesinin sevgilisini oldurecegi belliydi ama keske o sekilde degilde daha farklı bitseydi ...ben isterdim ki karl frank ve annesini oradan uzaklastırsın yeni bir hayat kursunlar =(
üstelik karl bir daha kimseyi öldürmek zorunda kalacağımı sanmıyorum demişti :sm_confused:
hayat işte tucem benneyaptımki livim çok sağol yorumun için ben de aslında bi umut bekledim mutlu sonla bitsin diye, ama bence yine de mutlu sonla bitti, sonuçta o çocuk bundan sonra daha mutlu bi hayat yaşıycak, önünde huzurlu bir hayat oldu karl sayesinde :gitme: bir de beni karlın ormanda çocukla konuşurken küçük kardeşini çöpten aldığı hikayesi acaip etkiledi, gözlerim dolu dolu oldu F*** dedim resmen yazık ona :çok üzgünüm:
evet tucecim oyle demişti =(
malicem frank bir bakıma onu babası yerine koymuştu karl o adamı oldurup frank'ı yalnız bıraktı ...belki frank karl i hiç affetmeyecek...karl keske baska bir cıkıs yolu bulsaydı =(
evet malicem aynen sorma benimde gozlerim doldu bir de frank ın annesinin sevglisi tarafından kötü sözlere maruz kalması beni çok etkiledi ama böyle olmasının bütün sorumlusu annesi