Sinema Günleri 7. Hafta Anketi (Malice)

Sinema Günleri 7. Hafta Anketi (Malice)

• Masumiyet

OY: 2 10,5%
  • Sling Blade

OY: 9 47,4%
  • Dom Za Vasanje

OY: 6 31,6%
  • One Flew Over the Cuckoo’s Nest

OY: 2 10,5%

• Ankete Katılan
    19
ancak izleyebildim filmi kızlar=((
ama ben bayıldım filmee
thorton napmış öyle ya oyunculuklar süperdi
konusu çok işlenen bi konu ama bill in oyunclugu agzım açık izledim ben çok begendımopuyorumnanaktan

oyunculuğa kesinlikle bittim diyebilirim, bu tarz filmleri ben çok seviyorum açıkçası, diyaloglara dayalı, biraz ağır ilerleyen, çok teşekkür ederim, izlediğim için mutluyum çok opuyorumnanaktan

ohhh beee izleidm sonunda bbir türlü izleyememiştim sinir olmuştum..
çok beğendim filmi..oyunculuuk gerçekten harika..herkes süpersüper deyince abartıyorlarmı acaba dedim ama yok...gerçekten hakkını vermiş bill amca...

kızlar sonunda izleyebildim malicem çok tesekkur ederim saglam film secmıssın o kadar sürükleyici bir film 1.30 saatın nasıl gectigini anlamadım

frank ın annesine o kadar sinir oldum ki bogasım geldi kadını =) sevgilisi cocugu hakkında neler diyor kadın kılını tıpırttamıyor ne biçim bir anne sözde korkusundan ses cıkartmıyor

karl ın eninde sonunda frank in annesinin sevgilisini oldurecegi belliydi ama keske o sekilde degilde daha farklı bitseydi ...ben isterdim ki karl frank ve annesini oradan uzaklastırsın yeni bir hayat kursunlar =(

kızlar sonunda izleyebildim malicem çok tesekkur ederim saglam film secmıssın o kadar sürükleyici bir film 1.30 saatın nasıl gectigini anlamadım

frank ın annesine o kadar sinir oldum ki bogasım geldi kadını =) sevgilisi cocugu hakkında neler diyor kadın kılını tıpırttamıyor ne biçim bir anne sözde korkusundan ses cıkartmıyor

karl ın eninde sonunda frank in annesinin sevgilisini oldurecegi belliydi ama keske o sekilde degilde daha farklı bitseydi ...ben isterdim ki karl frank ve annesini oradan uzaklastırsın yeni bir hayat kursunlar =(

üstelik karl bir daha kimseyi öldürmek zorunda kalacağımı sanmıyorum demişti :sm_confused:

üstelik karl bir daha kimseyi öldürmek zorunda kalacağımı sanmıyorum demişti :sm_confused:

hayat işte tucem benneyaptımki livim çok sağol yorumun için ben de aslında bi umut bekledim mutlu sonla bitsin diye, ama bence yine de mutlu sonla bitti, sonuçta o çocuk bundan sonra daha mutlu bi hayat yaşıycak, önünde huzurlu bir hayat oldu karl sayesinde :gitme: bir de beni karlın ormanda çocukla konuşurken küçük kardeşini çöpten aldığı hikayesi acaip etkiledi, gözlerim dolu dolu oldu F*** dedim resmen yazık ona :çok üzgünüm:

hayat işte tucem benneyaptımki livim çok sağol yorumun için ben de aslında bi umut bekledim mutlu sonla bitsin diye, ama bence yine de mutlu sonla bitti, sonuçta o çocuk bundan sonra daha mutlu bi hayat yaşıycak, önünde huzurlu bir hayat oldu karl sayesinde :gitme: bir de beni karlın ormanda çocukla konuşurken küçük kardeşini çöpten aldığı hikayesi acaip etkiledi, gözlerim dolu dolu oldu F*** dedim resmen yazık ona :çok üzgünüm:

evet çok etkileyiciydi hikayesi de ben tam senin yorumunla duygulanmışken ,şimdi kopmak üzereyim :roflol:

evet tucecim oyle demişti =(

malicem frank bir bakıma onu babası yerine koymuştu karl o adamı oldurup frank'ı yalnız bıraktı ...belki frank karl i hiç affetmeyecek...karl keske baska bir cıkıs yolu bulsaydı =(

evet malicem aynen sorma benimde gozlerim doldu bir de frank ın annesinin sevglisi tarafından kötü sözlere maruz kalması beni çok etkiledi ama böyle olmasının bütün sorumlusu annesi

evet tucecim oyle demişti =(

malicem frank bir bakıma onu babası yerine koymuştu karl o adamı oldurup frank'ı yalnız bıraktı ...belki frank karl i hiç affetmeyecek...karl keske baska bir cıkıs yolu bulsaydı =(

evet malicem aynen sorma benimde gozlerim doldu bir de frank ın annesinin sevglisi tarafından kötü sözlere maruz kalması beni çok etkiledi ama böyle olmasının bütün sorumlusu annesi

evet kadın tam bir kal...tı bence de insan nolursa olsun çocuğuna öyle davranan bi adamla nasıl birlikte olabilir, üstelik de adam çok korkulcak bi tip değildi bence hatta bazı tavırları çok şekerdi :tomato: sadece biraz dengesizdi yani öyle ayrılmak istiyorum diyince çekip vurucak bişey değildi, ve de karlın onu öldürüceğni anladığında istifini bozmadı resmen adam nasıl bi psikopatsa artık :1shok:

X