- 2 Temmuz 2009
- 6.357
- 15
magic'cim beğenmiş olmana çok sevindiimm canım benim opuyorumnanaktan evet konu çok sıradan ama önemli olan o duyguyu verebilmesi zaten oscar konusunda haklısın anamın ak sütü gibi helal ettim gitti.. prensesim yaa ben masumiyette haluk bilginerin derya alaboraya "vereceksin ulaannn" diye saldırdığı sahnede, haluk bilginerin kır sahnesinde, ve yine derya alaboranın "kime aşıksın ulan?" diye sorduğunda "sana abla başka kim var ki" dediği sahnede resmen ağladım :gitme:
kizlar iki gundur annem bende misafir filmi yarin izlicem kismetse
evet magiclowecım çok arada kalmış sanki film , bende maliceden duydum ilk, ama saolsun ki izledik sayesinde. anlatımı çok naif olduğundan sıcacık ediyor insanın içini.
magic'cim beğenmiş olmana çok sevindiimm canım benim opuyorumnanaktan evet konu çok sıradan ama önemli olan o duyguyu verebilmesi zaten oscar konusunda haklısın anamın ak sütü gibi helal ettim gitti.. prensesim yaa ben masumiyette haluk bilginerin derya alaboraya "vereceksin ulaannn" diye saldırdığı sahnede, haluk bilginerin kır sahnesinde, ve yine derya alaboranın "kime aşıksın ulan?" diye sorduğunda "sana abla başka kim var ki" dediği sahnede resmen ağladım :gitme:
eşim askere gitti canlarım, yarın mutlaka izleyeceğim filmi...
eşim askere gitti canlarım, yarın mutlaka izleyeceğim filmi...
ayyy hadi allah kavuştursun tucecim yaa inşallah hemen biter göz açıp kapayıncaya kadar gelir
Allah kavuştursun tucecimm :teselli:
biranönce sağlıkla yapıp gelsin inşş:Saruboceq:
yorumlara basladık mı,ben daha ındırmedım bıle :)
tucee ,Allah kavustursun cnım.
tucecim allah kavuştursun.
ben de izliycem birazdan
tucem hayırlı teskereler...
bende şimdi otuuyorum başına...
allah kavustursun canimm hayirli teskereler dilerimm opuyorumnanaktan