Sinema Günleri 7. Hafta Anketi (Malice)

Sinema Günleri 7. Hafta Anketi (Malice)

• Masumiyet

OY: 2 10,5%
  • Sling Blade

OY: 9 47,4%
  • Dom Za Vasanje

OY: 6 31,6%
  • One Flew Over the Cuckoo’s Nest

OY: 2 10,5%

• Ankete Katılan
    19
evet magiclowecım çok arada kalmış sanki film , bende maliceden duydum ilk, ama saolsun ki izledik sayesinde. anlatımı çok naif olduğundan sıcacık ediyor insanın içini.

magic'cim beğenmiş olmana çok sevindiimm canım benim opuyorumnanaktan evet konu çok sıradan ama önemli olan o duyguyu verebilmesi zaten oscar konusunda haklısın anamın ak sütü gibi helal ettim gitti.. prensesim yaa ben masumiyette haluk bilginerin derya alaboraya "vereceksin ulaannn" diye saldırdığı sahnede, haluk bilginerin kır sahnesinde, ve yine derya alaboranın "kime aşıksın ulan?" diye sorduğunda "sana abla başka kim var ki" dediği sahnede resmen ağladım :gitme:

ne duygusalsın kızım ya :gitme: Haluk Bilginerin o kır sahnesindeki söyledikleri filmin en beğendiğim yeriydi çok güzeldi. hemen repliğini yazmam lazım :)))

evet magiclowecım çok arada kalmış sanki film , bende maliceden duydum ilk, ama saolsun ki izledik sayesinde. anlatımı çok naif olduğundan sıcacık ediyor insanın içini.

prensesimmm hemfikirizzzopuyorumnanaktan
bide elimden geldiği kadar eski filmleri deşmeye çalışırım, yinede hiç farketmemişim şimdiye kadar:sinifsinif: malicemm saolsun arşivlik bi film daha izlemiş olduk..

kuzummm dier 3 filmide izlicem ben yaa, sölemiştim zaten 4üde izlemediklerimden die, yakaladın beni can noktamdan kaydirigubbakcemile3

tavsiyene sağlık cnmmopuyorumnanaktan

Perşembeden bu yana yoktum
Kardeşim askere gitti
Şimdi geldim eve
Bu akşam dinlenirken izlerim filmi
Önce geriye dönük mesalara bi bakiim hangi filmi seyrediyoruz :kedi:

kızlar yorumlamaya başlamıssınız bakıyorum ...bende filmi şimdi indiriyorum en kısa zamanda yorumlayacagım =)

tuce tatlım tanrı kavustursun

Son düzenleme:
yorumlara basladık mı,ben daha ındırmedım bıle :)

tucee ,Allah kavustursun cnım.

Son düzenleme:
yorumlara basladık mı,ben daha ındırmedım bıle :)

tucee ,Allah kavustursun cnım.

tucecim allah kavuştursun.
ben de izliycem birazdan

tucem hayırlı teskereler...
bende şimdi otuuyorum başına...

allah kavustursun canimm hayirli teskereler dilerimm opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim, hepinizi çok seviyorum :1hug::asigim:

öncelikle tuce Allah kavuştursun diyorum :teselli:

filmi yeni bitirdim sıcağı sıcağına yorum yapayım
altyazıyla ilgili sorunum vardı tam uyumlu altyazıyı bulamadım bi türlü divxplanetten o nedenle kimi yerlerde sinir oldum bu da filmi etkiledi tabi
karl karakteri çok sempatikli sesi yürüyüşü mimikleri vs özellikle 'peki öyleyse' deyişi
ama ben ufaklık franki çok sevdim valla o yaşa rağmen çok iyi bi oyunculuk çıkarmış bana göre
doyle a sinir olmuştum ama öldürmeseydi keşke karl onu
asıl suç frankin annesinde öyle bi adama oğlunu ezdiriyo git ayrıl kurtul adamdan tehditlerinden korkuyosan da git şikayet et bişey yap
ay neyse takıldığım konuya bakarmısınız koca filmde
kimi yerlerde sıkıldım tabi bunda şu lanet altyazının da etkisi var kimi yerlerde güldüm kimi yerlerde duygulandım
sıcacık bi filmdi ama o kesin bi de çok uzundu ama buna rağmen bitsin diye düşündüğüm filmlerden değildi
Billy Bob Thornton oyunculuğunu konuşturmuş resmen hayran kaldım
kısacası iyi ki izledim dediğim filmlere bi tanesi daha eklenmiş oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…