Sinema Günleri 7. Hafta Anketi (Malice)

Sinema Günleri 7. Hafta Anketi (Malice)

• Masumiyet

OY: 2 10,5%
  • Sling Blade

OY: 9 47,4%
  • Dom Za Vasanje

OY: 6 31,6%
  • One Flew Over the Cuckoo’s Nest

OY: 2 10,5%

• Ankete Katılan
    19
çok teşekkür ederim canım, yorumunu okumuyorum, filmi izleyemedim hala çünkü

dugulandım çok :gitme::1hug:

Frank konusunda katılıyorum kuzum hem oyunculuğu çok iyi hemde çok tatlı bi çocuk. Annesi konusundada katılmıyor değilim hani, aslında adam zararsız birşey yapabilecek bir tip değil ama kurtulamadılar . zavallı Karl :/

arkadaşlar filmi yarıladım ama yarıdan itibaren altyazı yok tüm altyazıları denedim olmuyor 2 cdlik olan altyazının ilki tam denk geldi bus efer 2 cdnin altyazısını kaldığım yerden değilde gene baştan başlatıyor ne yapcam ben şimdi???

hangi sürüm sendeki cnm .benimde başıma geliyor bu sorun o yüzden 2 cdlik film indirmemeye gayret ediyorum.divxplanetteki bütün altyazıları dene ,olmazsa senkron ederiz

yok tatlım ben 2 cdlik indirmedim divxplanetteki altyaılardan sadece 2 cdlik olanın ilki uydu.neyse çok uykum geldi. yarın izlemeye çalışırım.bu arada filmi izlememişim ben tamda kaptırmıştım((

Ben de izleyip geldim.
Öncelikle Billy bob bhornton hakkaten müthişti, inleyişi, sürekli all right than demesi falan çok hoştu. Neden bilmiyorum filmden biraz "i am sam" biraz "gran torino" tadı aldım. Benim sevdiğim tarzda bi film zaten. Ama sonu daha tatmin edici olabilirdi diyorum.
Bir de alt yazıyla ben de çok sorun yaşadım.
Prensesin verdiği linkten indirdiyseniz divxplanetteki 3. 2 cdlik (yüzenbalığın çevirisi) alt yazıyı indirin 1. cd tam uyumlu, 2. cdde baştaki 1 dklık küfürleri vermiyor erken giriyor, bs player kullanıyorsanız, diğerlerinde oluyor mu bilmiyorum, 60 sn kadar ileriye almanız lazım.
Filmi çok sevdim, diğerlerini de indirip izlemek istiyorum en kısa zamanda. Teşekkürler malice opuyorumnanaktan

kızlar yaa altyazı sorunu yaşamanıza çok üzüldüm, bütün filmi zehir etmiştir eminim :1no2: keşke buraya upload etseydim de herkes sorunsuzca izleseydi ama hiç aklıma gelmedi böyle bişey olabileceği

evet bende üzüldüm altyazı sorununa . ben altyazıda hiç sorun yaşamadım tam uyumluydu:sinifsinif: şu altyazı yüzünden hiç tercih etmiyorum 2 cdlik filmi daisydede bana aynısı olmuştu bi ton uğraştım senkron etmek için :/

haklısın kuzum I am Sam tadı var Forrest Gump tadıda var ama Forrest çok daha süslü ve dolu dolu bir film . eğer izlemediysen Forrest Gump mutlaka izlemelisin benim hayatımın filmlerinden :)

canım katılıyorum küçük çocuk çok tatlı ve samimiydi.. karl'ın allright then demesi gerçekten kulaklara kazınır cinsten. filmin sonu az çok belliydi zaten karl o garaja taşındığından beri, yani kaçınılmaz sondu bi yerde ama başka türlü de bağlanamazdı heralde.. herkes izledikten sonra kafamızdaki sonu yazıp tartışırız diye düşündüm :1rolleyes:

kız neresini grand torino'ya benzettin de bakem :1ninca: sonu hakkında ben de muallaktayım aslına bakarsan ama dediğim gibi başka türlü ne olabilirdi ki CADIARZU prensesim forrest gump mükemmel bir film ama herşeyiyle tam bir gişe filmi olduğunu düşünüyorum o yüzden sling blade ile pek bir bağlantılarını da kuramadım açıkçası sen söyleyene kadar aklıma gelmemişti :kedi: forrest'ın dolu dolu olmasının sebebi içerdiği mesajlar bence (gerek siyasi gerek toplumsal) ama sling blade ahlak kavramını mesaj vermeden açıklamaya çalışmış bence, bir de "dead man walking" havası gördüm ben gamyoncuiremsu bir de filmin sonunda karl'ın mutfağa gidip fıstık ezmesi kavanozuna bıçağı sokuş şekline dikkat ettiniz mi, billy bob'un zekasının bi kanıtıydı bence

Forrest Gump tan dediğin gibi çok farklı ama Forrest le Karl bana aynı tadı verdi sanki. Diğer söylediğin açılardan Forrest zaten çok ayrı biryerde kuzum doğru. The Shede Gran Torinoya benzetmiş ,herkeste farklı hisler uyandırmış film :)))

Filmin ortalarına doğru sonu nereye bağlanacak acaba diye merakettim . Karl'ın cinayet işleyeceği belliydi ama içimden hayır nolur yapmasın diyordum sürekli ;ama kaçınılmaz son . bence daha iyi şekilde bağlanamazdı çünkü film durağandı , dingindi sonuda aynı şekilde oldu. güzeldi bence.
ıddia ediyorum yönetmen bu filmde hüngür hüngür ağlatabilirdi bu sonu daha dramatik anlatabilirdi ama yapmamış klişeye girmemiş tebrik ediyorum o yüzden.

Malice bıçağı sokuşuna hiç dikkat etmedim kuzum nasıldı ?

Filme 4 kez başladım ama bi türlü aklımı veremiyorum

Çünkü aklım kardeşimde

Şimdi derin bi nefes alıp yeniden başlattım

Bu kez kararlıyım sonuna kadar seyredicem

cicik kavanozun dibinde çok az kalır da bıçakla alırken zorlanırsın ya hani kenarlarındakileri falan almaya çalışırsın, Karl da bıçağı kavanoza sokup böyle fıtı fıtı fıtı diye kenarlarına sürtüyodu, çay karıştırır gibi.. bana çok farklı geldi mesela orası ya da ben Billy Bob'un bile aklına gelmeyen mesajlar yükledim oraya, normalde film çekiyosun hani alırsın bi kavanoz fıstık ezmesi daldırırsın bıçağı sürersin ekmeğe, ama bana çok anlamlı geldi o kavanozun kenarlarında kalmış azıcık kırıntıyı yemeye çalışması, bence tam da Karl'ı özetliyordu, sade insan. hayatta sahip olduğu herşeyi minimum düzeyde tutan, küçücük bir şeyin kıymetin bilen, kimsenin belki önemsemediği şeyleri hayatında bir yere koymayı başarabilen biri gibi :gitme:

Filme 4 kez başladım ama bi türlü aklımı veremiyorum

Çünkü aklım kardeşimde

Şimdi derin bi nefes alıp yeniden başlattım

Bu kez kararlıyım sonuna kadar seyredicem

canım benim, gelip geçiyor göz açıp kapayıncaya kadar hiç sıkıntı yapma kardeşin sağ salim gidip gelecek hiç üzülme gönlünü ferah tut :1hug:

Kardeşim Siirt Eruhta o itlerin ilk karakol basıp asker şehit ettiği köyde öğretmendi
Köyün tamamı açık açık terörü destekliyordu
Taciz ateşine maruz kaldı
Evi taşlandı Takip edildi
Yolda durduruldu sözde kimlik sorgulaması yapıldı
1 Yıldır çekmediği kalmadı
Açılım barış dağdan inme hepsi palavra
Şimdi Irak sınırına gönderildi
Annem bi kaç ay önce beyin ameliyatı geçirdi
Ağlaya ağlaya beynine zarar veriyor
Aslında kafam dağılsın diye filmi seyretmeye çalışıyorum ama aklımı veremiyorum
Ya konunun dışına çıktım kusuruma bakmayın ama çok doluyum

çok güzel bir detay yakalamışsın ya , harikasın çok anlamlı

off canım benim yaa olur mu öyle şey ne konusu çok üzgünsün zaten her halinden anlaşılıyor, anneciğne de geçmiş olsun ağlaması zararlı ise bence sakinleştiriciye başlasın hemen, zaten 1 ayda anca etki ediyorlar, yoksa aklına gelir gelir ağlar her gün, ana yüreği sonuçta :gitme: benim bi arkadaşımda muşun bi köyünde aynı şartlarda öğretmendi 2. hafta istifa etti tahmin edebiliyorum az çok yaşadıklarını, sakın sıkıntı yapmayın onu da üzersiniz moraliniz iyi yolcu edin :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…