çok teşekkür ederim canım, yorumunu okumuyorum, filmi izleyemedim hala çünküöncelikle tuce Allah kavuştursun diyorum :teselli:
filmi yeni bitirdim sıcağı sıcağına yorum yapayım
altyazıyla ilgili sorunum vardı tam uyumlu altyazıyı bulamadım bi türlü divxplanetten o nedenle kimi yerlerde sinir oldum bu da filmi etkiledi tabi
karl karakteri çok sempatikli sesi yürüyüşü mimikleri vs özellikle 'peki öyleyse' deyişi
ama ben ufaklık franki çok sevdim valla o yaşa rağmen çok iyi bi oyunculuk çıkarmış bana göre
doyle a sinir olmuştum ama öldürmeseydi keşke karl onu
asıl suç frankin annesinde öyle bi adama oğlunu ezdiriyo git ayrıl kurtul adamdan tehditlerinden korkuyosan da git şikayet et bişey yap
ay neyse takıldığım konuya bakarmısınız koca filmde
kimi yerlerde sıkıldım tabi bunda şu lanet altyazının da etkisi var kimi yerlerde güldüm kimi yerlerde duygulandım
sıcacık bi filmdi ama o kesin bi de çok uzundu ama buna rağmen bitsin diye düşündüğüm filmlerden değildi
Billy Bob Thornton oyunculuğunu konuşturmuş resmen hayran kaldım
kısacası iyi ki izledim dediğim filmlere bi tanesi daha eklenmiş oldu
öncelikle tuce Allah kavuştursun diyorum :teselli:
altyazıyla ilgili sorunum vardı tam uyumlu altyazıyı bulamadım bi türlü divxplanetten o nedenle kimi yerlerde sinir oldum bu da filmi etkiledi tabi
karl karakteri çok sempatikli sesi yürüyüşü mimikleri vs özellikle 'peki öyleyse' deyişi
ama ben ufaklık franki çok sevdim valla o yaşa rağmen çok iyi bi oyunculuk çıkarmış bana göre
asıl suç frankin annesinde öyle bi adama oğlunu ezdiriyo git ayrıl kurtul adamdan tehditlerinden korkuyosan da git şikayet et bişey yap
kimi yerlerde sıkıldım tabi bunda şu lanet altyazının da etkisi var kimi yerlerde güldüm kimi yerlerde duygulandım
sıcacık bi filmdi ama o kesin bi de çok uzundu ama buna rağmen bitsin diye düşündüğüm filmlerden değildi
arkadaşlar filmi yarıladım ama yarıdan itibaren altyazı yok tüm altyazıları denedim olmuyor 2 cdlik olan altyazının ilki tam denk geldi bus efer 2 cdnin altyazısını kaldığım yerden değilde gene baştan başlatıyor ne yapcam ben şimdi???
Ben de izleyip geldim.
Öncelikle Billy bob bhornton hakkaten müthişti, inleyişi, sürekli all right than demesi falan çok hoştu. Neden bilmiyorum filmden biraz "i am sam" biraz "gran torino" tadı aldım. Benim sevdiğim tarzda bi film zaten. Ama sonu daha tatmin edici olabilirdi diyorum.
Bir de alt yazıyla ben de çok sorun yaşadım.
Prensesin verdiği linkten indirdiyseniz divxplanetteki 3. 2 cdlik (yüzenbalığın çevirisi) alt yazıyı indirin 1. cd tam uyumlu, 2. cdde baştaki 1 dklık küfürleri vermiyor erken giriyor, bs player kullanıyorsanız, diğerlerinde oluyor mu bilmiyorum, 60 sn kadar ileriye almanız lazım.
Filmi çok sevdim, diğerlerini de indirip izlemek istiyorum en kısa zamanda. Teşekkürler malice opuyorumnanaktan
öncelikle tuce Allah kavuştursun diyorum :teselli:
Ben de izleyip geldim.
Öncelikle Billy bob bhornton hakkaten müthişti, inleyişi, sürekli all right than demesi falan çok hoştu. Neden bilmiyorum filmden biraz "i am sam" biraz "gran torino" tadı aldım. Benim sevdiğim tarzda bi film zaten. Ama sonu daha tatmin edici olabilirdi diyorum.
Bir de alt yazıyla ben de çok sorun yaşadım.
Prensesin verdiği linkten indirdiyseniz divxplanetteki 3. 2 cdlik (yüzenbalığın çevirisi) alt yazıyı indirin 1. cd tam uyumlu, 2. cdde baştaki 1 dklık küfürleri vermiyor erken giriyor, bs player kullanıyorsanız, diğerlerinde oluyor mu bilmiyorum, 60 sn kadar ileriye almanız lazım.
Filmi çok sevdim, diğerlerini de indirip izlemek istiyorum en kısa zamanda. Teşekkürler malice opuyorumnanaktan
Filme 4 kez başladım ama bi türlü aklımı veremiyorum
Çünkü aklım kardeşimde
Şimdi derin bi nefes alıp yeniden başlattım
Bu kez kararlıyım sonuna kadar seyredicem
cicik kavanozun dibinde çok az kalır da bıçakla alırken zorlanırsın ya hani kenarlarındakileri falan almaya çalışırsın, Karl da bıçağı kavanoza sokup böyle fıtı fıtı fıtı diye kenarlarına sürtüyodu, çay karıştırır gibi.. bana çok farklı geldi mesela orası ya da ben Billy Bob'un bile aklına gelmeyen mesajlar yükledim oraya, normalde film çekiyosun hani alırsın bi kavanoz fıstık ezmesi daldırırsın bıçağı sürersin ekmeğe, ama bana çok anlamlı geldi o kavanozun kenarlarında kalmış azıcık kırıntıyı yemeye çalışması, bence tam da Karl'ı özetliyordu, sade insan. hayatta sahip olduğu herşeyi minimum düzeyde tutan, küçücük bir şeyin kıymetin bilen, kimsenin belki önemsemediği şeyleri hayatında bir yere koymayı başarabilen biri gibi :gitme:
Kardeşim Siirt Eruhta o itlerin ilk karakol basıp asker şehit ettiği köyde öğretmendi
Köyün tamamı açık açık terörü destekliyordu
Taciz ateşine maruz kaldı
Evi taşlandı Takip edildi
Yolda durduruldu sözde kimlik sorgulaması yapıldı
1 Yıldır çekmediği kalmadı
Açılım barış dağdan inme hepsi palavra
Şimdi Irak sınırına gönderildi
Annem bi kaç ay önce beyin ameliyatı geçirdi
Ağlaya ağlaya beynine zarar veriyor
Aslında kafam dağılsın diye filmi seyretmeye çalışıyorum ama aklımı veremiyorum
Ya konunun dışına çıktım kusuruma bakmayın ama çok doluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?