Sinema Günleri 7. Hafta Anketi (Malice)

Sinema Günleri 7. Hafta Anketi (Malice)

• Masumiyet

OY: 2 10,5%
  • Sling Blade

OY: 9 47,4%
  • Dom Za Vasanje

OY: 6 31,6%
  • One Flew Over the Cuckoo’s Nest

OY: 2 10,5%

• Ankete Katılan
    19
Ben orjinali indirdim ama
Bende aksine dublajlı tercih ediyorum filme daha kolay adapte oluyorum
Neyse elimdeki alt yazılı olanı izlerim bende
İlgilendiğin için teşekkür ederim

Sadece Sling Blade'i izlememiştim, şimdi ben de onun için oy kullandım çiçeklerim, indiricem :)
bu arada masumiyet filmini izlemeyenler varsa gerçekten Türk Sineması'nın yüzakı filmlerde, tavsiye ederim, oyunculuk müthiş:)

hmm anladım canım baktım senin için nette dublajlısı varmı diye ama bulamadım malesef bu seferlik altyazılı izle daha iyi olur :)

bu durumda masumiyeti izlemem hepten farz oldu

anladım canım, çok sıkıntı çekiyorum dersen dublajlı bulamaya çalışırım sana ama dediğim gibi adam rahatsız olduğu için konuşma biçimi çok farklı ve ona oscarı getiren o konuşma oldu bi yerde, yani dublajda berbad olur film de yeterince etkilemez seni düşünüyorum. inşallah adapte olabilirsin ama :1hug:

Madem bu kadar övdünüz Size güveniyorum
Vardır bi bildiğiniz dediğiniz gibi orjinal haliyle seyredicem
Baktım olmuyor bidaha izlerim nolucak ki
Teşekkür ederim ilginize

katılıyorum tuce masumiyeti izlemeyen kalmasın müthiş bir film :içelim: hele haluk abinin kır sahnesi zaten okullarda ders olarak gösteriliyor alkisalkisalkis

bu durumda masumiyeti izlemem hepten farz oldu

katılıyorum tuce masumiyeti izlemeyen kalmasın müthiş bir film :içelim: hele haluk abinin kır sahnesi zaten okullarda ders olarak gösteriliyor alkisalkisalkis
kesinlikle muhteşem bir film, haluk bilginer döktürüyor :)
once kader i izle ardindan masumiyeti canim birbirinin devami filmler

ben kader'i ve diğer zeki demirkubuz filmlerini izledim; bana çok sıkıcı geliyolar açıkçası;masumiyet bir başka ama...opuyorumnanaktan

torrent indirmek farz oldu artık mafoldumben
ama işyerinden girdiğim için emin de değilim indirip indirmeme konusunda
kaç part oldu bitmedi hala lanet şey :mymeka:

bilemiyorum ama belki yakinlarimin asiri sevgisi ve iltifati beni zeki demirkubuzdan soguttu...
film guzel olabilir ama ben hic keyif almadim izlerken..

kız asıl kader masumiyetin devamı, masumiyet daha önce çekildi kaydirigubbakcemile3
canim hangisinin once cekildigini biliyorum.. ama konu olarak kader once geliyo genclik halleri neticede kaderde.. olgunluk donemleri masumiyette.

kesinlikle muhteşem bir film, haluk bilginer döktürüyor :)

ben kader'i ve diğer zeki demirkubuz filmlerini izledim; bana çok sıkıcı geliyolar açıkçası;masumiyet bir başka ama...opuyorumnanaktan

ay evet ben de kaderi hiç sevmedim çok sıkıcıydı hakkaten ama bu film gerçekten çok acaip, her sahnesi bi ayrı çarpıcı senağlama

torrentten ben de indiriyoru şimdi, ama hala cesaretin var mı aşka filmini bile izleyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…