Ben orjinali indirdim ama
Bende aksine dublajlı tercih ediyorum filme daha kolay adapte oluyorum
Neyse elimdeki alt yazılı olanı izlerim bende
İlgilendiğin için teşekkür ederim
Sadece Sling Blade'i izlememiştim, şimdi ben de onun için oy kullandım çiçeklerim, indiricem :)
bu arada masumiyet filmini izlemeyenler varsa gerçekten Türk Sineması'nın yüzakı filmlerde, tavsiye ederim, oyunculuk müthiş:)
Ben orjinali indirdim ama
Bende aksine dublajlı tercih ediyorum filme daha kolay adapte oluyorum
Neyse elimdeki alt yazılı olanı izlerim bende
İlgilendiğin için teşekkür ederim
Sadece Sling Blade'i izlememiştim, şimdi ben de onun için oy kullandım çiçeklerim, indiricem :)
bu arada masumiyet filmini izlemeyenler varsa gerçekten Türk Sineması'nın yüzakı filmlerde, tavsiye ederim, oyunculuk müthiş:)
bu durumda masumiyeti izlemem hepten farz oldu
once kader i izle ardindan masumiyeti canim birbirinin devami filmler
kaderi izledim canım o film yüzünden Zeki Demirkubuza önyargı yaptım ztn :sinifsinif:
ben her iki filmi de sevemedim.. sadece izlersen birbirinin devami diye izle dedim..
bu durumda masumiyeti izlemem hepten farz oldu
kesinlikle muhteşem bir film, haluk bilginer döktürüyor :)katılıyorum tuce masumiyeti izlemeyen kalmasın müthiş bir film :içelim: hele haluk abinin kır sahnesi zaten okullarda ders olarak gösteriliyor alkisalkisalkis
canim hangisinin once cekildigini biliyorum.. ama konu olarak kader once geliyo genclik halleri neticede kaderde.. olgunluk donemleri masumiyette.kız asıl kader masumiyetin devamı, masumiyet daha önce çekildi kaydirigubbakcemile3
kesinlikle muhteşem bir film, haluk bilginer döktürüyor :)
ben kader'i ve diğer zeki demirkubuz filmlerini izledim; bana çok sıkıcı geliyolar açıkçası;masumiyet bir başka ama...opuyorumnanaktan
ay evet ben de kaderi hiç sevmedim çok sıkıcıydı hakkaten ama bu film gerçekten çok acaip, her sahnesi bi ayrı çarpıcı senağlama