Sinema Günleri 7. Hafta Anketi (Malice)

Sinema Günleri 7. Hafta Anketi (Malice)

• Masumiyet

OY: 2 10,5%
  • Sling Blade

OY: 9 47,4%
  • Dom Za Vasanje

OY: 6 31,6%
  • One Flew Over the Cuckoo’s Nest

OY: 2 10,5%

• Ankete Katılan
    19
kızlar anket kapalı olduğu için göremiyorum ama sanırım December, Charm, Hiç_Kes ve Tuce kaldı, ama listeye göre 3 kişi kaldı diyor anlamadım :sm_confused:

ayy naapıcaz kim neye oy verdi ben bi sayayım, her veren yazsın ki dışarıdan kullananlar belli olsun
kızlar tek tek saydım
masumiyete bi tek TheShe verdiğiniz yazmış ama başka biri daha vermiş
sling blade'e butterfly, liv85, magiclowe, malice, mayalihamur, ohcanimadeğsin, prensesinuykusuyum ve sahrud verdiğini yazmış, nitekim onlar sayınca tam çıkıyor
çingeneler zamanına da allegria, asmin, burcudeniz, prensesfb ve sumak oy vermiş ama ismini yazmayan bir kişi daha var
henüz oy kullanmadığını tahmin ettiklerimiz ise charm, december, hiç_kes, satrapi ve tuce.
(bkz. basit bir konuyu devlet meselesi haline getirmek)

Son düzenleme:
ayy naapıcaz kim neye oy verdi ben bi sayayım, her veren yazsın ki dışarıdan kullananlar belli olsun
kızlar tek tek saydım
masumiyete bi tek TheShe verdiğiniz yazmış ama başka biri daha vermiş
sling blade'e butterfly, liv85, magiclowe, malice, mayalihamur, ohcanimadeğsin, prensesinuykusuyum ve sahrud verdiğini yazmış, nitekim onlar sayınca tam çıkıyor
çingeneler zamanına da allegria, asmin, burcudeniz, prensesfb ve sumak oy vermiş ama ismini yazmayan bir kişi daha var
henüz oy kullanmadığını tahmin ettiklerimiz ise charm, december, hiç_kes, satrapi ve tuce.
(bkz. basit bir konuyu devlet meselesi haline getirmek)

tatlım o oy kullanan benim masumiyete oy verdim dün karışıklığa sebep oldum galiba:eek:

dün liv gerçi ismimi listeye eklemişti :eek:

Ben hala Sling Blade kazanacağı konusunda umutluyum a.s
Hatta indirdim bile kaydirigubbakcemile3 :roflol: :dance:

tatlım o oy kullanan benim masumiyete oy verdim dün karışıklığa sebep oldum galiba:eek:

dün liv gerçi ismimi listeye eklemişti :eek:

ayh öyle mi canım yaa pardon bilmiyodum, liv söyledi katıldığını listeye seni de ekledik yazdık ama anket kapalı ya kimin neye verdiği gözükmediği için veren kişinin sen olduğunu tahmin edemedim :eek: tamamdır o zaman herşey yolunda :lepi:

ayh öyle mi canım yaa pardon bilmiyodum, liv söyledi katıldığını listeye seni de ekledik yazdık ama anket kapalı ya kimin neye verdiği gözükmediği için veren kişinin sen olduğunu tahmin edemedim :eek: tamamdır o zaman herşey yolunda :lepi:

tamamdır canım :)Şeniz

bu arada nickin en sevdiğim fimlerden birinin adı :)

yaşasın o zaman hihoyyyt ben de çok severim söylemesi ayıp :1rolleyes:

1800196571p.jpg
bende begenmistim canimcim

saol prensesim benimmm günü kurtardın yine opuyorumnanaktan
kızlar bu arada hakikaten sling blade de asıl can alıcı mevzu adamın konuşma stili dublajı hiç tavsiye etmem o bakımdan

X