Sinema Günleri 7. Hafta Anketi (Malice)

Sinema Günleri 7. Hafta Anketi (Malice)

• Masumiyet

OY: 2 10,5%
  • Sling Blade

OY: 9 47,4%
  • Dom Za Vasanje

OY: 6 31,6%
  • One Flew Over the Cuckoo’s Nest

OY: 2 10,5%

• Ankete Katılan
    19
ya şimdi hatırladım ben guguk kuşunu izlemiştim ben bunu senelr önce ama konusunu anımsayamıyorum ya:1shok:

çingeneler zamanına verdim gitti=))festival filmi diyince akan sular duruyo bende niyeyse

hehe sureklı ılerı tarıhlere gıdıyorum yav ,sectıgım fılmlerı bırı koyacak dıye aklım cıkıyor ,koymasın kımse benım sectıgım fılmlerı yakarım delikafadulden

hehe sureklı ılerı tarıhlere gıdıyorum yav ,sectıgım fılmlerı bırı koyacak dıye aklım cıkıyor ,koymasın kımse benım sectıgım fılmlerı yakarım delikafadulden

cnm alfabetik sıra gore hazırladım ilerli tarihe attıgım yok valla =)opuyorumnanaktan

yok yok anladım ,hanı araya bırılerı gırıyor ya o yuzden sey ettım ,

Malicemmm filmler çok güzel tebrik ederim .
Time of the Gypsies ,Emir Kusturica ya hayran olmamı sağlayan filmdir çok çok güzeldir :)
One Flew Over the Cuckoo’s Nest zaten bir klasik ,çok uzun zaman önce izlemiştim.
Masumiyeti çok duydum çokta tavsiye edildi ama Kaderden sonra Zeki Demirkubuz a büyük bir önyargım var yinede masumiyeti izleyeceğim :)

ama oyumu çok merak ettiğim Sling Blade verdim opuyorumnanaktan

İçime doğdu anketten benim seçtiğim film çıkacak kaydirigubbakcemile3
İndirmeye başladım bile

canimcimm cingeneler zamani ilgimi cekti izlemedigim icinde ona verdim oyumu gerci guguk kusu haricindeki diger filmlerini izlememistim ama cingeler zamanini merak ettim tatlim

cnm listeyi hazırladım

listeye yeni eklenenlerin sona eklemesi gerekiyordu kuzum çünkü mesela butterfly arkadaşımız 4. haftada gözüküyor ama o anket açmadı sonradan katıldığı için böyle olursa yeni gelenler anket açamaz . Bu arada eski halinden daha güzel olmuş liste eline sağlık kuzumm opuyorumnanaktan

Hiç birini izlemedim hatta çingeneler zamanını bile :1ninca:
hepsini izlemek istiyorum ama masumiyet dedim kaydirigubbakcemile2

hiçbirini izlemedim akannehir

slinge blade dedim ama hepiciğini izlicem vala konuları ilgimi çekti zemuszemus

malicem seçimine sağlık güzel filmler a.s

kızlar uyuyodum giremdim listeyi de liv tekrar güncellemiş sağolsun onu da yeniledim, sling blade ile çingeneler zamanı kapışıcak gibi gözüküyor öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

malice süper süper filmler... Slingblade dedim. diğerlerinin hepsini izledim ve süper filmler.aslında Slingblade seyretmiş olabilirim Billy Bob Thornton çok severim. ama başka bir çocuk filmiyle karıştırıyor olabilirim.hatırlayamadım net. şimdi ekliyorum listeye yarına gelir izlerim...

miniim ben de çok severim Billy Bob Thornton'ı, bi de bu filmde acaip farklı bi rol yapmış, yani söylemeseler "bak bu billy bob" diye bi çok insan anlamaz bile mükemmel bişey :lepi: diğerlerini de izlemiş olmana çok sevindim vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…