E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
sonunu hıc boyle beklemıyordum ,evlenırler dıye dunuyordum ,niye beton kı ,baska türlü ölümsüzleştıremezler mıydı..
evlenme teklıfı yapılacakken ,nıkah sahıdı olayı cok komıktı ,
pek bekledıgım gıbı degıldı ,fransız flmlerını sevmem zaten pek..
yıne de fena degıl
theshe ,magıclowe tesekkurler kızlar..
theshe ,balık yemıstım dokundu snaırım ..esımde bırsey yok ama benı fena yaptı baya.
iyilestım sımdı :)
balıkla yoğurt da zehirler derler ama ben yanında mutlaka yoğurtlu meze yerim, çok şükür bişey olmadı daha,
ama balık zehirlenmesi tehlikeliymiş iyi yırtmışsın :jeyyar:
Magic çok şey bekliyosunn, o evlilik teklifi sahnesi vardı ya, ben orda zaten benim alt yazı mı yanlış acaba bu çocuk evlenme teklif etmez bi yanlışlık var bunda diyodum bunu düşünürken olay gelişti, geriye gidip tekrar izledim hatta o sahneyi.
Fransız filmleri gerçekten çok acayip, bence çok şey beklememek gerekir, onların anlayışları farklı sanırsam akannehir
balıkla yoğurt da zehirler derler ama ben yanında mutlaka yoğurtlu meze yerim, çok şükür bişey olmadı daha,
ama balık zehirlenmesi tehlikeliymiş iyi yırtmışsın
oo herkes yorumlarını yapmış galiba hemende bende yorumlara başlıyorum =)
julien ın annesi hasta olmasına rağmen halen sohpie ile yaramazlık ve oyun peşinde olması annesinin ölümünden sonra babası julien i eve gittirdiginde hiçbir sey olmamış gibi bahçede salak şaçma dönüp gülmesine sinir oldum ....çocugun yaşı cokta küçük değil ki bari biraz üzülüp ağlayıp babasının yanında olsaymış amaaaaaaaa yok hemen sohpie ile oyun peşine düştüler
julien ile sohpie in ergenlik yaşlarındaki durumlarında hoş değildi... bellirli bir yaşa olgunluğa ulaşmıssın halen oyun peşindesin sorarım size hangi insan sevdiği birisinin başkası ile yatmasını ister ama filmde bir oyun uğruna julien ve sohpie başka kişilerle birlikte oldu (çok tuhaf )
beni bu filmde çok etkilen ve üzen 2 sahne var ;
1. julien in nikahında sophie in gelip oyuncagı fırlatıp var mısın yok musun demesiyi ...julien in eşi olacak kişinin o masum bakışı beni çok etkiledi yazık kızacagıza =( ben julien babasın yerinde olsaydım o oyuncagı alıp yakar atardım ( hayatta bazı seylerin sakası ve oyunu olmaz )
2.sophie ile julien in eşlerinin yanında sanki onlar yokmuş gibi öpüşmesi ...yazık değil mi oradaki eşlerine birbirinizi seviyorsanız defolun gidin herkesten uzak başka yerde yaşayın aşkınızı başkalarını üzmeye ne hakkınız var
son sahnede de ohhhhh dedim içimden böylesi bir psikopat bir çiftten başkada birsey beklenemezdi ...julien kadarda bencil bir adam görmedim 2 tane çocugun var gittin sophie ile hayatına son verdin deydi mı bütün bu yaptıklarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?