T
TheShe
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
prenses yarın geliyo muuu hihoyyyt hihoyyyt
evetttttttt yrna 8 den sonra aramızda =)
kızlar indirdigim film sifre istedi aglamak istiyorum sifreside yok ustelik
ay inanmıyorum :bbo:
nerden indirdin, filmin versiyonu varmı bi koloçan edelim?
presesesim msnden link vermısti oradan indirdim =) sagolsun ama demin sifreyi mesaj attı hallettik sagol tatlım =)
cnm ben preseses e anket sonucu bildirdim onunda izledigi bir filmmıs yrna gelince yorumlar artık opuyorumnanaktanaa livcim bende onu dicektim sana prensese söledin dimi hani film olduğunu die..
msn sorunlu olduğu için ekleyemedik ya birbrimizi yazamadım ona..
hah iyi bari
selam söyle :çok üzgünüm:
evet tatlım uzerinde konusabilecegimiz tarzda bir film secmıssın tebrik ederim tatlım
ama bazı sahnelere anlam veremedim ozellikle Guillaume Canet ın araba ile yaptıgı kaza sonrası sadece kaşına dikiş atılması gibi ...neyse kızlar gelsin hep beraber konusalım =)
kimi sahneler çok hoşuma gitti duygulandım ama kimi sahnelere de bir türlü anlam veremedim
gelgit yaşadım bu filmde bazen akıcı geldi bazen sıkıcı
ama en azından izlediğime değdiğini düşünüyorum bi filmi daha arşivlemiş oldum
beton sahnesini saçma buldum ne gerek var yani alın başınızı gidin başka bi yere özgürce yaşayın aşkınızı sil baştan
ne diye öldürüyonuz kendinizi gerçi acaba bu sahne doğru mu yoksa sadece varsayımdan ibaret mi diye düşündüğüm de oldu
kız çok güzeldi ya sanki biraz demet evgara biraz da şu melekler korusundaki kıza benzettim gerçi benzettiğim kişilerin birbirleriyle alakaları yok ama kaydirigubbakcemile3
kimi sahneler çok hoşuma gitti duygulandım ama kimi sahnelere de bir türlü anlam veremedim
gelgit yaşadım bu filmde bazen akıcı geldi bazen sıkıcı
ama en azından izlediğime değdiğini düşünüyorum bi filmi daha arşivlemiş oldum
beton sahnesini saçma buldum ne gerek var yani alın başınızı gidin başka bi yere özgürce yaşayın aşkınızı sil baştan
ne diye öldürüyonuz kendinizi gerçi acaba bu sahne doğru mu yoksa sadece varsayımdan ibaret mi diye düşündüğüm de oldu
kız çok güzeldi ya sanki biraz demet evgara biraz da şu melekler korusundaki kıza benzettim gerçi benzettiğim kişilerin birbirleriyle alakaları yok ama kaydirigubbakcemile3
evet o kız bence de çok çekici, halk düşmanlarında da oynuyo çok hoş bi havası var, ne de olsa fransız hatunu :1rolleyes:
evet ya o kızın kıskırtıcı çekici bir guzelligi var =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?