Sinema Günleri 14. Hafta Anketi | prensesin.uykusuyum

Ben seçerken çok zorlandım , sen oylarken zorlanma :p

• Transamerica

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    15

bencede canimm allah korusunnn ama irana donuscegini bende sanmiorumm tatlim
ozgurluk cok onemli ozgurlugumuzun sonuna kadar hakkini verelim

Bu hafta anket sırası bende kızlar.
Yorumlamayanları bekliyorum, baya eksik var yanılmıyosam. Bu ara çok yavaştan gidiyoruz ben de acele etmiyorum.
Açın dediğinizde açıcam anketi boshayallersmile

Bende bunu merak ediyordum

Amanın öyle kolay mı İran olmak :bbo:
Bildiğim bütün eylemleri yaparım meydanlarda yatar kalkarım
Bu hükümet pek protestodan anlamıyor ama
Allah o günleri göstermesin yoksa anlatmasını da biliriz alsanaalsanasmile
Ama dedim ya allaah korusun

heheh olmaz tabi canım ama oradaki insanlar da sokakta yatıp kalkmaktan çok daha fazlasını yapmıştı, eylemlerle darbelerin önüne geçilseydi keşke, bizim ülkemizde de 18inde 20sinde gencecik insanlar öldü vakti zamanında sırf bişeyleri değiştirebilmek için(gerçi bugünkü gençliğe bakınca bir hiç uğruna ölmüşler maalesef). kıssadan hisse, bazen ülkeleri devletler oluşturuyor milletler değil. bir yerlerde şanslı insanlar doğarken bir yerlerde şansızlar her zaman ölür

çok doğru laf etmişsin malicem . ne fidanlar öldü bu devlet için , artık türk gençliğide kafasını pc yada ps oyunlarından kaldırmayan ,hiç bir şey araştırıp okumayan içi bomboş bir hal alıyor. Bugün bi darbe olsa kaç kişi baş kaldıracak hey yavrum hey

Bu hafta anket sırası bende kızlar.
Yorumlamayanları bekliyorum, baya eksik var yanılmıyosam. Bu ara çok yavaştan gidiyoruz ben de acele etmiyorum.
Açın dediğinizde açıcam anketi boshayallersmile

kuzum sen müsait olduğun bi zaman aç yorum yapmayanlarda izledikleri zaman yazarlar çokta önemli değil. bu ara epey yavaş ilerliyor malesef boshayallersmile

görüntüler cok güzeldi ,ilgi çekici ,

uslubu çok hoştu.. Büyükannenin iran tutkusu beni çok etkiledı .

cinsiyet ayırt etmeksizin ÖZGÜRLÜK,cok guzeldı tesekkurler prenses

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…