Sinema Gnleri 3. Hafta anketi burcudeniz=)

3. Hafta Sinema Klübü Anketi

• Ankete Katılan
    13
  • Anket Kapalı .
kızlar bende before sunseti indirmeye başladım
bide geçen hafta reign over me izlemişsiniz ben onu izlememiştim
eşim adam sandler hayranıdır..bütün filmlerini izlemiştir.bunu çok beğendiğini söylemişti ama bana nasip olmamaıştı en kısa zamanda onu da izleyeyeim.hatta son filmi funny people ı izlemeyi planlıyordu be gece için bakalım aksilik çıkmazsa izleriz..

kızlar bende before sunseti indirmeye başladım
bide geçen hafta reign over me izlemişsiniz ben onu izlememiştim
eşim adam sandler hayranıdır..bütün filmlerini izlemiştir.bunu çok beğendiğini söylemişti ama bana nasip olmamaıştı en kısa zamanda onu da izleyeyeim.hatta son filmi funny people ı izlemeyi planlıyordu be gece için bakalım aksilik çıkmazsa izleriz..

requiem for a dream izlenmişti o hafta canım . reign over me oylamadan yüksek oyu alamadı :) ama benimde mrk ettiğim bir film.

Son düzenleme:
bende dün çok takıldım... umarım gece bakıp sabaha kadar indirebilirim yeni filmi... bende çok merak ediyorum yeni anketi...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

çok heyecanlandım :kedi::kedi: kaydirigubbakcemile3

offf 2 filmde karar verdim ama hala diğer 2sini seçemiorum:sinifsinif:
izlenme ihtimali düşük olan filmlerden seçmeye çabalıorum ama herkes benim gibi film hastası burda, çok zor oluo vala kaydirigubbakcemile3

dün kkya giremedim bugün de yetişemedim :/
bu sefer yeni filmi hemen yakalıcam /

prensesssssss süpersinnnnnnnnnnnnn sennnnnnn...
çok beğenmiştim ben kabindeki tavırlarını...çok şekerlerdi...müzikde cabası...
ben pek bilmiyorum bu oğlanı net filmlerini bilmiyorum yada ama hep action filmlerde oynadığını düşünüyordum şimdi filmlerine baktım doğru dürüst seyretmemişim bile... önyargılıymışım yada başka biriyle karıştırıyorum. mesela bu ikilemeye benzeyen en sıcak eyalet diye bir filmi varmış onuda seyretmek istiyorum. sanki sanki mat dillon havası var gibi... ben niye bunu askeri öğrenci pilot pearl harbor vs film kahramanı gibi hatırıyormuşum ki gayet de kaliteli bir oyuncuymuş...

X