Sadece öpüşüyolardı de mi?
Peçete almaya bi kapıyı açıp girdim, kıyafetleri vardı üzerlerinde haliyle, birbirlerinden uzaklaştılar ben de özür diledim hemen kaçtım nedense jansjsjsjs şoka girdim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece öpüşüyolardı de mi?
Bir anda komşun çıkıyormuş falan izlerken.Amatörde yüz çok belli olmuyor zaten, ki zaten yüze bakan da ne bileyim
O zaman sinemada çiftler yaninda sevişirse filme devam ediceksin yani ha televizyonda izlemişiz ha canli fark etmez.
Varsa yandıkAhlak dersi lütfen vermeyin sadece sinema da kamera oluyor mu. Baktığım da kamera yoktu. Ama gizli kamera falan var mı onu görevliler izliyor mu
Yapmayin kardisim şunu. Ondan sonra 184 kez konu acip soruyolar bxbxb
Ferhans bulmuş sanırım, bkz: üstteki yorumu.Sinemada zevüşmeyi hangi abaza buldu Allah kahretsin onu, sinemaya gidemez olduk.
Atarli teyzelere denk gelseydiler keşke püü reziller sizi lafa bir başlar ikisinide rezil eder bir daha boyle birşey yapacaklarini sanmam en azindan emzirme odasinda.Peçete almaya bi kapıyı açıp girdim, kıyafetleri vardı üzerlerinde haliyle, birbirlerinden uzaklaştılar ben de özür diledim hemen kaçtım nedense jansjsjsjs şoka girdim.
Dimi ya igrenç killi tipler
Amatör hiç sevmem prof olucak
Atarli teyzelere denk gelseydiler keşke püü reziller sizi lafa bir başlar ikisinide rezil eder bir daha boyle birşey yapacaklarini sanmam en azindan emzirme odasinda.
Buradaki kadınların ahlak dersi veren kişiler olmadığını ne zaman anlayacaksınız acaba? Toplum baskısı yapan, muhafazakâr insan kalmadı bizim insanımız kendi kendine senaryo yazıyor.kapandı o devir kapandı.şimdi skor yarışına başladık sinema zaten bu amaçla kullanılıyor bir takım insan tarafından.merak etme birşey olmaz.
Dimi ya igrenç killi tipler
En kotusu öyle bir teklif gelirse direk erkekligine tekmeyi basacaksin bir daha kalka biliyormu yerden bak bakalim.Valla korktum beni de aralarına alırlar diye
İnşallah yapmazlar kimsenin psikolojisi bozulmasın ben gibi
Zaten hayvan gibi şii yapiyorlar.Insanin cinsellige olan hevesi öluyor onlara bakinca.Tipsizler 1 - sevisme stilleri b,k gibi 2- hiç estetik değiller 3.
İnsanı aseksuel birine bile dönüştürme potansiyeline sahipler. Sütun gibi görsel estetik olucak ışık ,montaj ve profesyonel sevişme olucak ki havaya gir hahajhahaha