Sinema da kamera var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peçete almaya bi kapıyı açıp girdim, kıyafetleri vardı üzerlerinde haliyle, birbirlerinden uzaklaştılar ben de özür diledim hemen kaçtım nedense jansjsjsjs şoka girdim.
Atarli teyzelere denk gelseydiler keşke püü reziller sizi lafa bir başlar ikisinide rezil eder bir daha boyle birşey yapacaklarini sanmam en azindan emzirme odasinda.🤣🤣

Buradaki kadınların ahlak dersi veren kişiler olmadığını ne zaman anlayacaksınız acaba? Toplum baskısı yapan, muhafazakâr insan kalmadı bizim insanımız kendi kendine senaryo yazıyor.kapandı o devir kapandı.şimdi skor yarışına başladık 🤣 sinema zaten bu amaçla kullanılıyor bir takım insan tarafından.merak etme birşey olmaz.

Ahlak dersi kimse veremez, fakat muhafazakar olan insanlar da var 😂 biri diğerine asla özenmez geçinip gidin hanımefendiler... 😂

Dimi ya igrenç killi tipler🤣

Tipsizler 1 - sevisme stilleri b,k gibi 2- hiç estetik değiller 3.
İnsanı aseksuel birine bile dönüştürme potansiyeline sahipler. Sütun gibi görsel estetik olucak ışık ,montaj ve profesyonel sevişme olucak ki havaya gir hahajhahaha😂😂

Geçen akşam filmin son 15 dakikası bir çift geldi baktı baktı burası doluymuş ya dedi çıktı asdfghasdfgh :KK70:
Keşke kamera var kameraya diye kovsaydik
Ve tabiki kamera var güvenlik için olması da gerekiyor bence.

Tipsizler 1 - sevisme stilleri b,k gibi 2- hiç estetik değiller 3.
İnsanı aseksuel birine bile dönüştürme potansiyeline sahipler. Sütun gibi görsel estetik olucak ışık ,montaj ve profesyonel sevişme olucak ki havaya gir hahajhahaha😂😂
Zaten hayvan gibi şii yapiyorlar.Insanin cinsellige olan hevesi öluyor onlara bakinca.🤣🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X