Sinema da kamera var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oluyor. Genelde perdeye yakın tüm salonu gören ve küçük kırmızı ışık yanan bir kamera. Dikkatle bakınca görülür. Nihayetinde salonda yenilen naneleri ve filmleri kayda alıp el altından piyasaya sürenleri takip etmeliler.

Sinemalarda sevişmeyin yahu orası film izlemek için var.

Çocuklar geliyor.

Sinema ve oyunparklarında sevişenler yasaklansın.
Çocuk filmine gitmiyorlardır zaten aklı biraz çalışan bir çiftse 😁
Bizim zamanımızda biz erken matinelere yada geç saatte olan festival filmi gibi tercih edilmeyenlere giderdik mesela.

Bu arada öpuşme falan birşeyler yapmak için sinema niye yani millet film izlemeye gidiyor sizin kaynaşmanizi öpuşmenizi duymak tanık olmak zorundami?
Gormuyorlar saniyorsunuzda bas baya belli oluyor öyle şeyler.Otele gide bilirsiniz.
Oraya da gitmişti ve kamera var mıdır diye konu açmıştı

Ahlak dersi lütfen vermeyin sadece sinema da kamera oluyor mu. Baktığım da kamera yoktu. Ama gizli kamera falan var mı onu görevliler izliyor mu
Ben de günlük kiralık ev tutun, sinema ne diyecektim ki günlük kiralık ev mudavimiymis zaten.

Sinema fantazisi yapacaksanız, bittikten sonra konu açıp, memuriyetim yanar mı diye sormayın lütfen.

Bar tuvaletleri, otoparklar, sokak araları, parklar, apartman girişleri, emzirme odalari, hepsi kameralı bu arada 😆 sormadan yazayım dedim.

Kız heryerde kamera var artık telefonların kameraları hep bizi izliyo PC lerdeki kameralar TV lerde bile kamera var aşıyı da çip takmak için yaptılar bilmiyomusun tüm dünya bizi izliyor ve kıskanıyo hep dış güçlerin oyunu bunlar aman diyim dikkat edin guzum yapman guzuumm 🤭🤭

Ben de günlük kiralık ev tutun, sinema ne diyecektim ki günlük kiralık ev mudavimiymis zaten.

Sinema fantazisi yapacaksanız, bittikten sonra konu açıp, memuriyetim yanar mı diye sormayın lütfen.

Bar tuvaletleri, otoparklar, sokak araları, parklar, apartman girişleri, emzirme odalari, hepsi kameralı bu arada 😆 sormadan yazayım dedim.

Emzirme odasında öpüşen 2 kadın gördüm geçen 🤦🏻‍♀️

Allah 🏠 🔥 ler salsın psikolojim bozuldu 😁

Son düzenleme:
Emzirme odasında öpülen 2 kadın gördüm geçen 🤦🏻‍♀️

Allah 🏠 🔥 ler salsın psikolojim bozuldu 😁
Ayy emzirme odalarında neler dönüyor ya gerçekten.

Ben de o malum sarkiciyla sosyete güzelinin vukuati sonrası şüpheyle yaklaşıyorum emzirme odalarına. Emzirilen hep bebekler olmuyor sanırım 😝😝😝

Kız memur olmaya çalışıyordu yanlış hatırlamıyorsam. O yüzden hani karşıma çıkarsa ilerde diye endişe ediyor ama fontri kontonda da geri kalmıyor 😂
Işini garantiye almaya çalışiyor.🤪
Ev tutsun o zaman ne diyelim.Ama önce bocek varmi diye kontrol et malum herkes kamerasini almiş seni bekliyor.📸👀

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X