Sinema da kamera var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sinemada güvenlik için kamera var tabiki. Ama durduk yere izlerler mi bilmiyorum genelde bir olay olunursa izleniyodur

Ben küçük ve muhafazakar bir ilde yaşıyorum buradaki sinema salonunda bir çift öpüşürken görevlinin kameradan görüp gelip onları salondan çıkardığını duymuştum. Büyük şehirler de böyle şeyler rahatlıkla yapılıyor bildiğim kadarıyla

geldi yine okb'li memur adayı😂😂kardeşim nolur doktora git artık çıldırttın bizi yahu. kapatılsa keşke hesabı bu kişinin!

Sinemalarda sevişmeyin yahu orası film izlemek için var.

Çocuklar geliyor.

Sinema ve oyunparklarında sevişenler yasaklansın.

Buradaki kadınların ahlak dersi veren kişiler olmadığını ne zaman anlayacaksınız acaba? Toplum baskısı yapan, muhafazakâr insan kalmadı bizim insanımız kendi kendine senaryo yazıyor.kapandı o devir kapandı.şimdi skor yarışına başladık 🤣 sinema zaten bu amaçla kullanılıyor bir takım insan tarafından.merak etme birşey olmaz.
En çokta sen kız bu sitenin en libidolusu.😂
Ara sira ahlak falan diyorsun sonra herkes sevişiyor ya öyle bir şey yok diyosun bacım ne iş.😂

Bu arada öpuşme falan birşeyler yapmak için sinema niye yani millet film izlemeye gidiyor sizin kaynaşmanizi öpuşmenizi duymak tanık olmak zorundami?
Gormuyorlar saniyorsunuzda bas baya belli oluyor öyle şeyler.Otele gide bilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X