Sinema da kamera var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sinemada güvenlik için kamera var tabiki. Ama durduk yere izlerler mi bilmiyorum genelde bir olay olunursa izleniyodur

bu konunun amacı ne?
sinemada kamera yoksa gidip sevişecek misiniz?

Ben küçük ve muhafazakar bir ilde yaşıyorum buradaki sinema salonunda bir çift öpüşürken görevlinin kameradan görüp gelip onları salondan çıkardığını duymuştum. Büyük şehirler de böyle şeyler rahatlıkla yapılıyor bildiğim kadarıyla

geldi yine okb'li memur adayıkardeşim nolur doktora git artık çıldırttın bizi yahu. kapatılsa keşke hesabı bu kişinin!

Nasıl şeyler mesela

+18’lik filmleri sineman da yayınlıyorsun ama birileri orda gerçeğini yapınca rahatsız oluyorsun o da ilginç

Sinemalarda sevişmeyin yahu orası film izlemek için var.

Çocuklar geliyor.

Sinema ve oyunparklarında sevişenler yasaklansın.

En çokta sen kız bu sitenin en libidolusu.
Ara sira ahlak falan diyorsun sonra herkes sevişiyor ya öyle bir şey yok diyosun bacım ne iş.

Bu arada öpuşme falan birşeyler yapmak için sinema niye yani millet film izlemeye gidiyor sizin kaynaşmanizi öpuşmenizi duymak tanık olmak zorundami?
Gormuyorlar saniyorsunuzda bas baya belli oluyor öyle şeyler.Otele gide bilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…