Sinema da kamera var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahlak dersi lütfen vermeyin sadece sinema da kamera oluyor mu. Baktığım da kamera yoktu. Ama gizli kamera falan var mı onu görevliler izliyor mu
Buradaki kadınların ahlak dersi veren kişiler olmadığını ne zaman anlayacaksınız acaba? Toplum baskısı yapan, muhafazakâr insan kalmadı bizim insanımız kendi kendine senaryo yazıyor.kapandı o devir kapandı.şimdi skor yarışına başladık sinema zaten bu amaçla kullanılıyor bir takım insan tarafından.merak etme birşey olmaz.

evet oluyor. öpüşen şevişen kişileri kimlikleri ifşa şekilde emniyete veriyorlar. Ve doğal olarak asla memuriyete almıyorlar.
Ay yani laf sokmak için yer arıyorsunuz Burda konuya cevap vermeyecekseniz dalga geçerek kendinizi tatmin etmenize gerek yok

Muhakkak vardır koltuk koltuk izlenmese de salonu takip ediyorlardır. Adli herhangi bir olay olabilir.

Okulun son haftası liseliler sinemada yine takılıyor. Her işi yerinde ve özellikle dd zamanında yaparsanız takılmazsınız böyle şeylere. Ayrıca elbette izleniyordur. Hırsızlık vs olsa tabi ki güvenlik için kameraya ihtiyaç olur.

Saati geldi aysrnimi'nin "sinemada fontri konton yapmayanin da ne bileyim.. " de de tam olsun. Ben şahsen ahlak dersi vermeye geldim.

Ahlak dersi lütfen vermeyin sadece sinema da kamera oluyor mu. Baktığım da kamera yoktu. Ama gizli kamera falan var mı onu görevliler izliyor mu
Bence vardır birinin oturup keyfi izleyeceğini sanmıyorum ama kavga hırsızlık vs durumunda olması gerek diye düşünüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…