Sinema da kamera var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sevgilim ile 2-3 kez gittiğimizde sadece öpücük kondurabiliyordum öyle uzun uzun neredeee yakalanma korkusu ben de baya var sdşlflşsdf en iyisi ev ♥

Hahaha sorma sinema salonun da hiç sevemedim ya boynum tutuldu o bana ben ona döneceğim diye öperken. Biz sadece öperdik el teması vs o kadarcık. Sinema da film izlenir yaaa valla boynuna yat falan yeter çıkışta git otele eve ne yaparsan yap.
Ayrıca birilerini yakalarsam anında gambazlarım otele gidin kaardeşim diye bir göz zevkimiz var onu da bozdurmayız.

Işini garantiye almaya çalışiyor.
Ev tutsun o zaman ne diyelim.Ama önce bocek varmi diye kontrol et malum herkes kamerasini almiş seni bekliyor.
mahalledeki mobeseleri soracak bu sefer memuriyetime engel mi ? hem fikfik yapmadan duramıyor hem korkuyor çok entresan birinden memur olana kadar vazgeç

mahalledeki mobeseleri soracak bu sefer memuriyetime engel mi ? hem fikfik yapmadan duramıyor hem korkuyor çok entresan birinden memur olana kadar vazgeç

Uf gitsin Avrupa'da yaşasın bizim ülke hazır değil böyle şeylere heryerde çoluk çocuk bizim ülke. Tasvip etmiyorum hep fantezi izlemelerinden oluyor adam gibi uygun yerlerde olacaksa olsun ayy fantezi diye kasıyorlar.

Ben gidip güzelce aksiyon filmimi izlerken arkada gizli gizli sevişenleri duymak zorunda mıyım görmek zorunda mıyım? Ne alakasın ya

Hiç sorma ya hem yapacağından geri kalmıyor hemde engel oluyo diye ödü patlıyor

Sinemalarda kameralar var. Bu, sinema salonunda izinsiz filmi kayda alanlar olursa diye şikayet etmek amaçlı koyuyorlar. Ama öpüşürsen, sevişirsen bir şey demezler. Eşim her hafta mutlaka sinemaya gider. Şuana kadar uyarı falan almadık. Onlar da mecbur olmadıkça kameralara bakmıyorlar zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…