- 25 Aralık 2014
- 8.151
- 27.720
Ben sevgilim ile 2-3 kez gittiğimizde sadece öpücük kondurabiliyordum öyle uzun uzun neredeeeyakalanma korkusu ben de baya var sdşlflşsdf en iyisi ev ♥
var tabi saçmalarsan içerden gelip uyarıp gerekirse atarlarAhlak dersi lütfen vermeyin sadece sinema da kamera oluyor mu. Baktığım da kamera yoktu. Ama gizli kamera falan var mı onu görevliler izliyor mu
mahalledeki mobeseleri soracak bu seferIşini garantiye almaya çalışiyor.
Ev tutsun o zaman ne diyelim.Ama önce bocek varmi diye kontrol et malum herkes kamerasini almiş seni bekliyor.
Yaparmi yapar gitdigi heryeri kontrol ediyor zatenmahalledeki mobeseleri soracak bu sefermemuriyetime engel mi ? hem fikfik yapmadan duramıyor hem korkuyor çok entresan birinden memur olana kadar vazgeç
üstüne 3 tane konu açıyorYaparmi yapar gitdigi heryeri kontrol ediyor zaten
Konularınada bakmıyorlar.Açip kayb oluyorlar biz konuşup duruyoruz.Madem tavsiye istiyorsun baksana yahu.Bakmiyicaksan niye açtin.üstüne 3 tane konu açıyor
ya ortalığı karıştırıp kaçıyor kendimiz çalıp kendimiz söylüyoruz burdaKonularınada bakmıyorlar.Açip kayb oluyorlar biz konuşup duruyoruz.Madem tavsiye istiyorsun baksana yahu.Bakmiyicaksan niye açtin.
Yargilamadan okuyun diye başlık açar birdahakineya ortalığı karıştırıp kaçıyor kendimiz çalıp kendimiz söylüyoruz burdayeni konu için bişeyler düşünüyordur
Puhahahah neeey?+18’lik filmleri sineman da yayınlıyorsun ama birileri orda gerçeğini yapınca rahatsız oluyorsun o da ilginç
mahalledeki mobeseleri soracak bu sefermemuriyetime engel mi ? hem fikfik yapmadan duramıyor hem korkuyor çok entresan birinden memur olana kadar vazgeç
Ben gidip güzelce aksiyon filmimi izlerken arkada gizli gizli sevişenleri duymak zorunda mıyım görmek zorunda mıyım? Ne alakasın yaBuradaki kadınların ahlak dersi veren kişiler olmadığını ne zaman anlayacaksınız acaba? Toplum baskısı yapan, muhafazakâr insan kalmadı bizim insanımız kendi kendine senaryo yazıyor.kapandı o devir kapandı.şimdi skor yarışına başladıksinema zaten bu amaçla kullanılıyor bir takım insan tarafından.merak etme birşey olmaz.
Simay iptal simaya ulaşılamıyor.Nooldu nooldu sevişildi mi?
Hiç sorma ya hem yapacağından geri kalmıyor hemde engel oluyo diye ödü patlıyorUf gitsin Avrupa'da yaşasın bizim ülke hazır değil böyle şeylereheryerde çoluk çocuk bizim ülke. Tasvip etmiyorum hep fantezi izlemelerinden oluyor adam gibi uygun yerlerde olacaksa olsun ayy fantezi diye kasıyorlar.
Hiç sorma ya hem yapacağından geri kalmıyor hemde engel oluyo diye ödü patlıyor