- 26 Ağustos 2022
- 246
- 47
- 28
- Konu Sahibi Sihirlikutu
-
O takip etmiyor ki, takip ettikleri hep aynı sayı değişmiyor, profil herkese açıktı o yüzden isteyen nişanlımı takibe alabiliyordu. Şimdi onu da gizli profil yaptı. Ki bence açık profil olarak kullanmasında hiç sakınca yoktu. Kendi tercihi.Hiç böyle yapışık kadın görmedim ama vardır illa ki siz nişanlınıza güveniyosanız sorun yok.
Ayrıca nişanlınızın o kadınlarla samimiyeti ne neden takipleşiyor bence kadınlara laf edeceğinize bunu düşünün
Sorun çözülür o zaman isteyen herkes takip edip yazamazO takip etmiyor ki, takip ettikleri hep aynı sayı değişmiyor, profil herkese açıktı o yüzden isteyen nişanlımı takibe alabiliyordu. Şimdi onu da gizli profil yaptı. Ki bence açık profil olarak kullanmasında hiç sakınca yoktu. Kendi tercihi.
Ben kadınlardan çok nişanlınızın neden bu kadınlara takip için onay verdiği kısmına takılmış durumdayım.
Okuduğunuzu şimdi gördüm :))Ben kadınlardan çok nişanlınızın neden bu kadınlara takip için onay verdiği kısmına takılmış durumdayım.
Konuyu iyi okursanız neden sorgulamadığımı anlarsınız :) Ayrıca sorduğum soru da bu değil pro üye :) Kadın zaten yazmış, 'daha önce hiçbir mesajıma cevap vermedin, hiç konuşmadık ama profiline baktığımda bizden olur gibi geldi' diye. Neyini sorgulayayım bunun? Adam bir şey yapmamış ki.Bu kadınlar bunları yazacak samimiyeti nereden buluyorlar, önce bunu sorgulardım.
Pro üye olunca ne oluyordu ki, konuyu okudum ayrıca sayın sihirlikutuKonuyu iyi okursanız neden sorgulamadığımı anlarsınız :) Ayrıca sorduğum soru da bu değil pro üye :)
Amaaan neyse sizden beş on tane çıkar, ben zaten bunu bilerek açmıştım konuyuPro üye olunca ne oluyordu ki, konuyu okudum ayrıca sayın sihirlikutu. Herkesin sinek gibi üşüştüğü mükemmel bir nişanlıya sahipsiniz, konunun teması bu.
PekiAmaaan neyse sizden beş on tane çıkar, ben zaten bunu bilerek açmıştım konuyuaynen hehe :)
Kesinlikle öyle bu durumda sorumluluk benim nişanlımda zaten ama bana karşı sadakat yükümlülüğünü gayet yerine getirdiği için ben bu mesajları sorun etmedim. Hatta mesajların üzerinden bu kişilerin psikolojileri hakkında konuştuk baya bir. Yazık yani ne diyeyim.Benim etrafımda hiç böyle bir kadın görmedim ama inanırım ahlaki degerler çok zayıfladı. Garip bir psikoloji. Bir de sorumlu olan erkek kadının bir sorumluluğu yok diyoruz evet ama yani sevgilisi olduğunu bildiğin birine yazmak da ne bileyim bildiğin ahlaksiz ve sorunlu bir davranis. Aldatan erkeği kadını iliskisi olan kimse onu suclarim. 3. Tarafa bağlamam ilişkinin biteceği varmış derim. Ama 3. Taraf için de iyi şeyler düşünmem. Doğru bir psikolojide olduğunu, bütüncül etik değerleri olduğunu, sağlıklı bi kafası olduğunu düşünmem. Yardıma ihtiyacı olduğunu da düşünürüm duruma göre.
Yok Brad Pitt hiç tipim değil zatenNişanlınız Brad Pitt mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?