sınava az kaldı çalışmalar nasıl :)

saol canmmm :çok üzgünüm:

Kusura bakma canım,bu ders öyle uğraştırdı ki beni...
sonuçta geçtim. sevmiyorum o yüzden öyle dedim.
sen moralini bozma hemen.istesen yaparsın,önce inanman lazım. :teselli:

Son düzenleme:
Kusura bakma canım,bu ders öyle uğraştırdı ki beni...
sonuçta geçtim. sevmiyorum o yüzden öyle dedim.
sen moralini bozma hemen.istesen yaparsın,önce inanman lazım. :teselli:

saol canım ya inşşş tek sorun bu zatenn :çok üzgünüm:

kızlar ilk sınaw nisanın ilk haftası tam olarak kaçıydı bide 2. sınaw tahmini hangi tarihde oluyor bilen war mı

arkadaşlar ben işletme birim sınava ilk kez giricem, aöfte baktım ama bulamadım, bu sınavda her dersten kaçar soru oluyor bir de bu sınavlar arasında zaman oluyor mu

arkadaşlar ben işletme birim sınava ilk kez giricem, aöfte baktım ama bulamadım, bu sınavda her dersten kaçar soru oluyor bir de bu sınavlar arasında zaman oluyor mu

yanlış hatırlamıyorsam 1 dersten en fazla 36 soru oluyordu (emin değilim 30 da olabilir) ama soru sayısı neye göre belirleniyor bilmiyorum.
bir gün 4 dersten sınava girdiysen hepsini birden veriyorsun.ara yok yani.

Son düzenleme:
Çok zor hazırlanıyorum. İş yerinde zaten çok yoğunum erken kalkıyorum çoğu zaman bile öğle yemeğini masamda yiyorum. Akşam bu kafayla ders girmiyor tabi kelime kelime kafama sokmaya çalışıyorum. İktisat bitmek üzere ama sanki karıştıracakmışım gibi bir his var. İnaşalah hepimizizn iyi geçer. Açıköğretim zor ama çalışan için dahada zor malesef.

çokk az kaldı allah hepımızın yardımcısı olsun sınav sıstemı degısıtıgı ıcın baya zorlarnıyorumm

mrb kızlar bende selçuk üniv.işletme yüksek okul mezunuyum sonradan aöf ye geçtim iktisata hiç kalmadım bu sene son senem ve bende çalışıyorum üstelik çok yoğun bi şekilde birde evlilik üstüne :) ama napıyorum biliyomusunuz akşamları çalışmak çok zor olduğu için sabah 4 de kalkıyorum ders çalışmaya...o kadar gözünüzü korkutmayın ama lütfen gerçekten çalışın :)

benimde bu sene ilk sınav şimdilik tüm ünitelerde9 üniteye geldim sınava yakında hepsini tetkralıcam.
benı asıl korkutan finaller ya 2 ayda nasıl 10'ar ünite daha calsıcaz

kızlar benim giriş belgem geldi de

c.tesi 4 dersten gircem
pazar 2 kötükedihüso

bu 4 dersin hepsi tek oturum di mi?
yldz'ın ara yok dediği bu oluyo yani

ben diyorum ki arasınav ve finalden 4 dersten geçsem tabi bu en kötü ihtimal arkadaşlar 4 dersten büt e kalsam bütte 2 yada 3 ünü versem 1 dersten sorumlu geçsemde olur ,stres yapmayalım en kötü ihtimal bunu düşünün ama tabi 2 dersten sorumlu geçcem diye de kendinizi koymayın olaki en kötü durum yani.

kızlar benim giriş belgem geldi de

c.tesi 4 dersten gircem
pazar 2 kötükedihüso

bu 4 dersin hepsi tek oturum di mi?
yldz'ın ara yok dediği bu oluyo yani

yok ara falan c.tesi gireceksin sorumlu olduun derslerden
diğer dersinede pazar gireceksin..

YA BıŞEY DıCEM BEN DGSYLE BU SNE GEÇTıM MALıYE 3.SINIFIM.BAŞTAN T.VERGı SıSTEMıNE BAYA ÇALIŞTIM AMA Bı AYDIR KıTAP AÇMADIM .ŞıMDı BÜTÜN HEPSıNı OKUYUP ÖZELLıKLE ÇIKMIŞ SORULARA BAKICAM .YA EĞER TECRÜBELı OLAN VARSA BANA BıLGı VEREBıLıRMı LÜTFEN .ESKı SORULARA BENZEYEN SORU OLUYOMU
:1no2:

çıktığı oluyor ama eskisi gibi olmuyor bende DGS işletme fakültesine geçiş yaptım,çıkıyor hepsi dediler bana sınavda bir baktım 3 tane anca vardı,eskiden çok çıkıyormuş...ama benzer çıkıyor genede sen genede o sorulara bak tamam mı?

tek kelimeyle berbat diyorum başka bişey demiyorum...kafamçokkarıştı

önceden okuldayken vize yada final son hafta çalışmaya başlardım herşey tamamdı ama

bunda fenayım ya başlayacak vaktim hiç olmadı çalışmaya okul bitelide 7 sene oldu

kafam kazan gibi oldu son bir haftadır çalışıyorum:roflol:

maliye 1 deyim:1rolleyes:
matematik, hukuğa giriş, davranış bilimlerine giriş, tem.bil.tek

başka kafa yoramam valla...:1shok::bbo:

işletme ,iktisat,muhasabe,

finale inşallah...laelaelaelaelae

ben okulöncesi öğretmenliği 4.sınıfım.9 vize dersi var.sınava az kaldı.5 kitap çalıştım 6. kitaptayım.daha 3 kitabım var çalışılacak.puffffffff.-tatlicadiarzu-.iki tane de staj dersi var yani toplam 11 dersim var.bizim bölümde yardımcı da üretmiyorlar.stajda zor ya..Allah hepimizin yardımcısı olsun:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…