sınava az kaldı çalışmalar nasıl :)

kızlar matematikten nasıl geçtiniz yaa benim çok gözümü korkutuyo valla ders çalışmak için öyle çok vaktimde yok off 1 ay kaldı zaten :çok üzgünüm:

ayy kız matematik çok kolay yeminederim mat sadece 3 konuya çalştım onlarda sayılar oldu ilk sınavdada verdm keşke mat tan kalsaydım ben muh ve iktisattan korkuyom

canım sen o kitabı muhakak al sana çk yardımcı olacak a.s
ama içimden bir ses sen bu sınava güzelce gireceksin diyor
genede hayırlısı tabi :Saruboceq:
canım Allah yardımcın olsun
herşey gönlünce olsun hihoyyyt

saol canm inşş yardmcı olurr o kitap zaten konuları anlıyom yaa :jeyyar: bolbol soru çözüyüm aof e ögrenme portalından çözüyorum ama yetrli olmuyoo gündz ders çalşyom gece tekrar valla olcak inşşşşş :Saruboceq:

kızlar bişey sorcam ben bu 2 dersten 1 ni verip digerini veremesm sınıfta mı kalcam ikisini vermek zorundamıyım

canım o 550 soruluk kitap tek kitap içinde her dersten 550 soru var fiyatı 15 tl...
inşallah canım :Saruboceq: Allahın izni ile girer çıkarsın...
bebiş acık beklesin demi hihoyyyt

her derstten 550 soru var,hepsi tek kitap içinde dimi,yanlış anlamadım??

kızlar bişey sorcam ben bu 2 dersten 1 ni verip digerini veremesm sınıfta mı kalcam ikisini vermek zorundamıyım

Umarım doğru anladım,
2 dersi de vermesen olur,sınıfı geçmişsin zaten.(3 dersten kalan sınıf tekrarı yapıyor)
seneye vermen gereken derslerle birlikte verebilirsin onları(tabi 4.sınıf değilsen), ama biraz zorlanabilirsin.
Kaçıncı sınıftasın? One göre söyleyeyim yanlış bilgilendirmek istemem! :teselli:

Güzel gidiyor, :nazar:
Ders çalışmaya uturuncaya kadar biraz zorlanıyorum(bu aralar depresyondayım ondan galiba),ama başlayınca bırakmak istemiyorum.
Zaten bir şeyler öğrenmek hobi benim için,allahtan öğrenme merakım var zorluk çekmiyorum. :nazar:

lostcum teşekkür ederim verdiğin bilgi için,çözümlü sorular gerçekten çok işe yarıyor,ben kpssde vatandaşlık dersi için sadece soru çözümlü kitabtan soru çözmüştüm,o şekilde hallettim,

sınavda yanlışlar doğruyu götürüyormu?

orkide yanlışlar doğruyu götürmüyor,ama bizim mat hocamız,yakında 3 yanlışın 1 doğruyu götüreceğini söyledi,sonuçta bu işte müthiş paralar dönüyor,en zengin üniversite a.ö.f ymiş ee haliyle öğrenci kalması onların işine gelecek..

ya kızlar bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim acil ama şimdi benm muhasebe dersinden anlamdıgım yer örnekle açıklayım bunu bana bi anlatın nolursnz delü olcamm ___________ __________ ticari mallar hs +++ satıcılar hs +++ ____________ ___________ bu yevmiye kaydının adı

ya kızlar bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim acil ama şimdi benm muhasebe dersinden anlamdıgım yer örnekle açıklayım bunu bana bi anlatın nolursnz delü olcamm ___________ __________ ticari mallar hs +++ satıcılar hs +++ ____________ ___________ bu yevmiye kaydının adı

muh bilen anlar burda yapmaya çalştım ama olmadıı umarım anlarsnzzzz benneyaptımki

Muhasebe mi?
86747105.gif

Allah kolaylık versin...

Son düzenleme:

canım 153 ticari mallar borçlu ve 320 satıcılar hesabı alacaklı
ise kredili bir satış olmuş ve mal girdiği için ilgili hesap borçlanmış
sana ipucu 320 hesabını gördüğün zaman aklına kredili bir satış
olduğu gelsin umarım anlatabilmişimdir a.s

canım 153 ticari mallar borçlu ve 320 satıcılar hesabı alacaklı
ise kredili bir satış olmuş ve mal girdiği için ilgili hesap borçlanmış
sana ipucu 320 hesabını gördüğün zaman aklına kredili bir satış
olduğu gelsin umarım anlatabilmişimdir a.s

ooff offf tamm 320 unutmam yerimseniben ama sen bana bunu anlıcam ve şöle çalşrsan daha ii anlarsn dedigin bir yer var mı bildigin kaydirigubbakcemile3 çok ihtiyacım var bebeişim olmadan bu sınavları veriyim en azından yüksek alırsam digerler sınavda o kadar zorlanmam valla k.bakma sennde başını agrıtıyorum ama a.s.

ooff offf tamm 320 unutmam yerimseniben ama sen bana bunu anlıcam ve şöle çalşrsan daha ii anlarsn dedigin bir yer var mı bildigin kaydirigubbakcemile3 çok ihtiyacım var bebeişim olmadan bu sınavları veriyim en azından yüksek alırsam digerler sınavda o kadar zorlanmam valla k.bakma sennde başını agrıtıyorum ama a.s.

başım arımıyor olurmu öyle şey her zaman yardım ederim :Saruboceq:
şimdi ben muhasebeyi normal örgün üniversitede okurken verdim
orda 20 soruluk yazılı monografi şeklinde sınav olurduk
test usulü hiç olmadık:sm_confused:
mantığını kavra muhasebenin eğer gerçekten öğrenmek istiyorsan
ama geçmek için diyorsan ekimcim ezberle
mesela mal alımında hangi kdv kullanılıyor neresinde borçlanıyor
ezberle inan bu şekilde geçersin
tek yapman gereken yevmiyeleri ezberle bu şekilde
yaparak
bu dersi vereceğine eminim a.s
Allahım inşallah verirsin ama içimden bir ses geçecen diyor hihoyyyt

başım arımıyor olurmu öyle şey her zaman yardım ederim :Saruboceq:
şimdi ben muhasebeyi normal örgün üniversitede okurken verdim
orda 20 soruluk yazılı monografi şeklinde sınav olurduk
test usulü hiç olmadık:sm_confused:
mantığını kavra muhasebenin eğer gerçekten öğrenmek istiyorsan
ama geçmek için diyorsan ekimcim ezberle
mesela mal alımında hangi kdv kullanılıyor neresinde borçlanıyor
ezberle inan bu şekilde geçersin
tek yapman gereken yevmiyeleri ezberle bu şekilde
yaparak
bu dersi vereceğine eminim a.s
Allahım inşallah verirsin ama içimden bir ses geçecen diyor hihoyyyt

ayy canm benm yaa :1hug: çok saol bide böle deneyim valla kafayı yicemm devamlı bilg başındada oturamıyorum karnım kocamn oldu bebişte sıkışıyoo çok işim var çok :a015:

ayy canm benm yaa :1hug: çok saol bide böle deneyim valla kafayı yicemm devamlı bilg başındada oturamıyorum karnım kocamn oldu bebişte sıkışıyoo çok işim var çok :a015:

inşallah vereceksin sınavlarını çok rahat edeceksin a.s
ezberle tüm yevmiyeleri ezberle bak geçeceksin garanti veriyorum :hooray:

X