sınava az kaldı çalışmalar nasıl :)

slmm kızlarrr hatırlıyosanz sınava nasl gircem endişesi vardı çünkü hamileydim dogum tarihim 5 nisana dek geliyodu ama 17 martta dogum yaptım sezaryanla şuan harıl harıl ders çalşyorum allahıma çok şükür kızımda çok uslu beni hiç yormuyo umarım ilk sınavda yüksek not alırım rabbm hepimizin yardımcısı olsn

Hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün canım
kolay gelsin..

seni tebrik ediyorum,bende yazarak çalışma yapabiliyorum diğer türlü anlayamıyorum
konu anlatımlı kitaplarım var ama,soru bankası bende alıyım en iyisi..

kursa falan gittin mi?

Hayır tatlım hiç kursa filan gitmedim. ama soru bankasının gerçekten çok faydası var. hatta sınavlarda bazı sorular tıpatıp aynı bile çıkıyor. Cevabım gecikti kusura bakma malum bir hafta kaldı sınavlara. :) Başarılar şimdiden herkese

murat yayınlarının soru bankasından çalış kesin geçersin. Bende 3.sınıfta çok korkmuştum türk vergi sisteminden. çok ağır ve karışık bir ders. arkadaşlarım hep kalmıştı. ben 97 ortalamayla geçtim :) yardımcı kitap ve soru bankasındaki soruları çözebiliyorsan kesin geçersin onlara çalış. Başarılar şimdiden.

çok sevindim Allah analı babalı büyütsün
çok güzel bir haber bu :1hug:

bende aldım soru bankasını,bi tek hukuk 8 ünite bitti
diğerlerinide yarım yamalak çözdüm
bakalım ne olacak artık sıkıldım çalışmaktan..

canım sana helal olsun diyorum. ben de 3 deyim ama gerçekten vergi sistemi agır bir ders. murat soru bankam da var ama napıcam bilmiyorum valla :bbo:

canım bende ilk kez sınava gircem işletme 3 olarak ve nerden sorular çıkıyor napıcam bilmiyorum....tasarı yayaınındaki soru bankasındaki soruları çözüyorum birde kitaptaki sorularla çaalışıyorum....yardımcı olurmusun bana en az 50 almam şart ve 7 aylık hamileyim :)

öncelikle tebrik ederim. ALlah sağlıkla evladına kavuştursun canım benim. Soruna gelince ben yaklaşık olarak her üniteden 100-150 soru çözüyorum.
1-Kitapta ünite arkasındaki sorular var
2-Nette her ders için 20 soru var
3-Murat Yayınlarının netteki sitesinde online sınavlar va
4-Yardımcı kitaplarda her ünite için en az 20-30 soru var
5-Murat Yayınları Soru bankası (tavsiyemdir) her ünite için 40-50 soru var
Üniteleri çalışıp bu soruları çözün. Yanlış sorularınızın cevaplarını küçük küçük not kağıtılrına yazın. Kesin geçersin kesinnnnnnnnnnnnnnnn. BAşarılar

canım sana helal olsun diyorum. ben de 3 deyim ama gerçekten vergi sistemi agır bir ders. murat soru bankam da var ama napıcam bilmiyorum valla :bbo:

Benim en korktugum dersti vergi. Bol bol ezber yapmak gerek yani bu dersin başka yolu yok. Ben vizede 96 finalde 93 almıştım ama gerçekten ömrümü yedi diyebilirim. Soru bankasını çok çalış birde yardımcı kitabındaki maddeleri ezberle

Canım benim öncelikle Allah analı babalı büyütsün diyelim. Senin ömür boyu sınavın ve derslerin başlamış ama çok tatlı ve güzel bir okul seninki. Allah bizlerede nasip etsin.

Derslere gelince ufak tefek çalışma metodlarımı yazmıştım. Herkesin çalışma ve anlama sistemi değişiktir tabi ama dilerim faydası olur. Sınavlardan sonra güzel haberlerde buluşmak dileğimle..

çok saol canm yaaa ve sınavım çok güsel geçti maşşallh kızımda pek akıllı bu aralar devamlı uyyo inş hep böle olurr

Sevindim sınavlarının güzel geçtigine dilerim sonucuda güzel olur. Aman maşallah diyelim minik kızına nazar değmesin. Benimde güzel geçti sınavlar artık hayırlısıyla sonuçları bekliyoruz.

ben daha başlamadım..vizelerde berbat geçti..işin kötüsü 10 dersten giricem..ooof of..atrtık başlamalımıyım acaba=)

bende işletme 4.sınıftayım herkese mutlu günler..alttan 3 senedir veremediğim maliyet muhasebesi ve finansal yönetim var.4.sınıftanda girişimcilik.off artık bitirmek istiyorum.ben yazarak çalışmayı seviyorum.ama maliyette zorlanıyorum.maliyeti ve finansalı geçipte bana tiyolar yada notlar gönderebilecek arkadaşlar varmı acaba yardım......

çalışmaya hala başlayamadım maalesef vizelerimde oldukça yüksek 2 ders dışında 80 90 ama finalde hepsi düşücek gibi acaba finale girmesemde hepsini bütte versem bi sorun olurmu acaba?finale az kalmasına rağmen daha kitabın yüzünü açamadım annem ameliyat olduğu için ona bakmam gerekiyo sizce napıyım fikir verinnn kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…