slmm kızlarrr hatırlıyosanz sınava nasl gircem endişesi vardı çünkü hamileydim dogum tarihim 5 nisana dek geliyodu ama 17 martta dogum yaptım sezaryanla şuan harıl harıl ders çalşyorum allahıma çok şükür kızımda çok uslu beni hiç yormuyo umarım ilk sınavda yüksek not alırım rabbm hepimizin yardımcısı olsn
seni tebrik ediyorum,bende yazarak çalışma yapabiliyorum diğer türlü anlayamıyorum
konu anlatımlı kitaplarım var ama,soru bankası bende alıyım en iyisi..
kursa falan gittin mi?
YA BİŞEY DİCEM BEN DGSYLE BU SNE GEÇTİM MALİYE 3.SINIFIM.BAŞTAN T.VERGİ SİSTEMİNE BAYA ÇALIŞTIM AMA Bİ AYDIR KİTAP AÇMADIM .ŞİMDİ BÜTÜN HEPSİNİ OKUYUP ÖZELLİKLE ÇIKMIŞ SORULARA BAKICAM .YA EĞER TECRÜBELİ OLAN VARSA BANA BİLGİ VEREBİLİRMİ LÜTFEN .ESKİ SORULARA BENZEYEN SORU OLUYOMU
:1no2:
Hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün canım
kolay gelsin..
slmm kızlarrr hatırlıyosanz sınava nasl gircem endişesi vardı çünkü hamileydim dogum tarihim 5 nisana dek geliyodu ama 17 martta dogum yaptım sezaryanla şuan harıl harıl ders çalşyorum allahıma çok şükür kızımda çok uslu beni hiç yormuyo umarım ilk sınavda yüksek not alırım rabbm hepimizin yardımcısı olsn
Hayır tatlım hiç kursa filan gitmedim. ama soru bankasının gerçekten çok faydası var. hatta sınavlarda bazı sorular tıpatıp aynı bile çıkıyor. Cevabım gecikti kusura bakma malum bir hafta kaldı sınavlara. :) Başarılar şimdiden herkese
murat yayınlarının soru bankasından çalış kesin geçersin. Bende 3.sınıfta çok korkmuştum türk vergi sisteminden. çok ağır ve karışık bir ders. arkadaşlarım hep kalmıştı. ben 97 ortalamayla geçtim :) yardımcı kitap ve soru bankasındaki soruları çözebiliyorsan kesin geçersin onlara çalış. Başarılar şimdiden.
Hayır tatlım hiç kursa filan gitmedim. ama soru bankasının gerçekten çok faydası var. hatta sınavlarda bazı sorular tıpatıp aynı bile çıkıyor. Cevabım gecikti kusura bakma malum bir hafta kaldı sınavlara. :) Başarılar şimdiden herkese
canım bende ilk kez sınava gircem işletme 3 olarak ve nerden sorular çıkıyor napıcam bilmiyorum....tasarı yayaınındaki soru bankasındaki soruları çözüyorum birde kitaptaki sorularla çaalışıyorum....yardımcı olurmusun bana en az 50 almam şart ve 7 aylık hamileyim :)
canım sana helal olsun diyorum. ben de 3 deyim ama gerçekten vergi sistemi agır bir ders. murat soru bankam da var ama napıcam bilmiyorum valla :bbo:
çok sevindim Allah analı babalı büyütsün
çok güzel bir haber bu :1hug:
Canım benim öncelikle Allah analı babalı büyütsün diyelim. Senin ömür boyu sınavın ve derslerin başlamış ama çok tatlı ve güzel bir okul seninki. Allah bizlerede nasip etsin.
Derslere gelince ufak tefek çalışma metodlarımı yazmıştım. Herkesin çalışma ve anlama sistemi değişiktir tabi ama dilerim faydası olur. Sınavlardan sonra güzel haberlerde buluşmak dileğimle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?