sınav sonrası

benimde idare eder ama ilk sınavlara girmedim inşallah bugünki en az iki dersten 71i geçerim

büte kalmayacağımı umuyorum,

yalnız sınavda kolesterolüm yükseldi,baş ağrısı ve uyku haliyle bitirdim sınavı,sabah yaptğığm kahvaltıda bunu hesap etmedim,
ben halkla ilişkiler ikinci sınıftayım,sorular oldukça zordu,bırakmak için ellerinden geleni yapıyorlar,
nede olsa devlete maliyeti yok denecek kadar az olan bir sistem,okul yok,öğretmen yok,vs.
umrım geçerim,
temmuzdada dgs var,allah yardımcımız olur inşallah.

arkadaşlar sınav soruları ne zaman nerde yayınlanacak bilgisi olan var mı?

hafta içi çarşambaya kadar yayınlanır heralde kendi sitesinde canımcım

zemuszemus sınav sonrasıııı eh işte umarım geceriz arkadaşlar yaaaaa :bbo:
yine çalıştıgım konuların dışında sorular cıktıııııııııııııııııııı :çok üzgünüm:

halkla ilişkilerden mezun durumundayım fakat ilk yıl dersi olan uygarlık tarihini henüz veremedim:) sadece 1 ders yüzünden 1 yıl uzadı okulum ayrıca bugün ki sınav hiç kolayda değildi...geçen 8-9 yıl da çıkan vize- final sorularını ezberlemiş olmama rağmen him duymadığım 10 soru vardı neredeyse... neyse ki vizeden 70 aldım,41 alırsam geçiyorum.. umarım pazartesi sorular açıklanır ve bende mezun olabilirim... herkese kolay gelsinnn

bende sınavda esnedım durdum zordu bencede

bende calıstım yrd kıtaptan e öğrenmeden gecmıs yıl falan ama degısık geldı sorular zordu

benimde sınavım idare eder yarınıda hayırlısıyla bi atlataydık rahat edicez umarım mafoldumben

bende hazırlık sınıfındayım hukuk ve ıktısatı baya zorlamıslardı muhasebe ve ısletme fena degıldı pazartesı aksamı yayınlanır e-portalda muhakkak ıns ıyı olur sonuclarımız herkesın ıyı olur cunku acıkögretım okumak kolay ıs degıl

ben sinava girmeden once acaba diyordum ama benim guzel gecti.70 lerde alirim diye tahmin ediyorum. benim anlamadigim gecmis yillarin sorularina calisiyorsunuz ama farkli sorular ,cikmamis sorular geldi diyorsunuz? bence biraz sacma cunku hepsinin cikmis soru olmasi bu isin suyunu cikariir ben isletme hazirliktayim calisanla calismayan bu farkli soru olaylarinda ayrilir bence ki boyle olmasi daha iyi. yoksa her onune gelen soru ezberleyip mezun olur bir sey bilmeden.

tmm güzel soyluyorsunda arkadasım çıkan sorularda çok ayrıntıya girilmiş yanı çokta üzerınde durlumayan soruları sınav diye önümüze koymuşlar buda çalışssanda çalışmasanda zaten zorlastırıyor durumu ben hem ünitelere hem cıkan sorulara calışmama rağmen çok zorlandım diger sınavlara girdim korktum dedigim sınavlardan bile daha umutluyum ama hukuk yaktı resmen ben oyle düşünüyorum...

carpatia arkadasım evet aynı soruların hepsinin birden çıkmasına bende karsıyım o zaman çalışanların tüm emeklerı çalışmayanlar karsısında ezilir :))) fakat bi açıkoğretim sınavınıda bu kadar zor sorular sorarak abartmalarını anlamsız buluyorum yoksa şunu söyliyeyimki eski sorulardan çıksa cıksa en fazla 15 i çıkıyor oda ezbere gitsen bile çalışmadan bu mümkün değil yani hersekilde emek veriliyor sadece ezberlede başarılı olunmuyor malesef buda benım şahsi fikrim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…