sınav sonrası

AÖf kolay dıyenlere sınır oluyorum
bız lıse arkadaslarımızla nerdeyse hepımız enaz 2 unv mezunuyuz ve cogu aof mezunu mezunolmak ıcın cogu orgunden daha cok emek harcadı
ben hem orgun okumus hmde 4 yıldır aof ogrencısı olarak sunları soylemek ıstıyorum gercekten mezun olmak zor cogu arkadasım tek ders yuzunden yıl uzattılar

uygarlık tarıhı dersınden yakınan arkadasımıda cok ıı anlıyorum bende halkla ılıskıler mezunuyum o dersten hep sınırdan kalınır ne hıkmetse Çok ıı anlıyorum bende cok zorrrr gecmıstım.
Çıkmıs sorular hakkında elestırı ıcınde bısı dıyım.ŞaŞkınız cunku sımdıye kadar aof hep bızı yardımcı kıtaplara yonelttı cunku basma kalıp sorular vardı hep aynı seylerdı yanı ama buyıl sıstem degıstı
soru ezberleyerek gecmek degıl emın ol ogrenılıyordu.kolaydı dıyen arkadas buyuk ıhtımal meslek lısesı mezunu bırde ılk gıren arkadaslara bır onerım var cok havalanmasınlar aofde dersten gecıp kalmak Şaka gıbıdır bı bakmıssın kaldım dedıgımden gecmıssın bı bakmıssın gectım dedıgımden kalmıssın
sert olduysa kusura bakmayın kızlar 16 yıllık kesıntısız ogrencılıgımde bukadar canım sıkılmamıstı bıtırme tezımde hocamın kırk kere yollamasına bıseyı begenmemesınde bıle bukadar sınırlı degıldım nıyemı ıkı sınav arası bukadar kısa olmamalı lutfen yaaa

kesinlikle katılıyorum sana....4. sınıf öğrencisiyim bitse de kurtulsam diyorum okumaya aşık olan ben okumaktan hiç bu kadar bıkmadım ve sınavlarımda idare ederdi büte kalmazsam iyi mafoldumben

BıŞey daha orgunde okurken hocalarımız soylemıyormuydu surallara ıı calısın cıkabılır sorumlusunuz yada ders anlatırken yaptıkları vurgudan anlamazmıydık cıkmıs soruları cozmek onlardan beklemek boyle bısı

iktisatta kazık ötesi kazıktı,sorulara resmen bakakaldım
büte inş. ders bırakmam,yazımı mahfetmek istemiyorum..

sınavdan sonra bırıyle konustum kızda aofde okuyor dedıklerı canımı sıktı ne mı dedı kocam orgun unı mezunu her sene ısınde yukselıyo ama ısyerındekı aof mezunu hala sef hıcbır degısıklıkk yokmus senelerdır dedı bende bıtırcem ama cok sey beklelemek lazım oylemı kızlar ben buna ınnamak ıstemıyoruum sonucta ders calısıyoruz tek basımmıza bırı gırmıyo ya bızım yerımıze sınavlara yorumlarınızı beklıyorum

Son düzenleme:
hayır cnmm alakası yok onlar kendini kandıranlar açık öğretim yazmıycak zaten bizim diplomlarımızda direk anadolu univ yazıcak bizim örgün eğitimde okuyanlardan bir eksiğimiz yok hatta fazlamız var bence onlar gibi ders görmeden kendimiz çalışıyoruz a.s.

canım öle bişi olamaz. kaldi ki aldığın diplomada ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ............ FAKULTESİ YAZICAK. yani örgün okuyanların diplomalarıyla tamamen aynı..

canim ben sinavi sadece soru ezberleyip gecenler icin konusuyorum madem bukadar calismissin umarim gecersin sozum sana degil.

merhaba arkadaşlar bende işletme hazırlıkdayım...vizelerden daha kötü geçti bu sınavlar-tatlicadiarzu- galiba elimden geleni yapsamda işim biraz da şansa kaldı iki derseden geçerim umarım...herkesin ummuduğundan daha iyi olur inşallah..

işletme 3 deyim. sorular çok zordu, bakakaldım. resmen saçmalamışlar!

işletme 3.teyim..

bende bakakaldım..hatta çalıştıgım nokta atıs sorularından koca kıtaptan sadece 2 tane soru vardı..

kesın büte kalıyorum..

[ı]işletme 3.teyim..

Bende bakakaldım..hatta çalıştıgım nokta atıs sorularından koca kıtaptan sadece 2 tane soru vardı..

Kesın büte kalıyorum..[/ı]

nokta atış :) sanırım aynı dershaneye gidiyoruz:)

ama bu sefer nokta atışlar bi işe yaramadı:)
bende işletme 3. Sınıfım:)

yok ben dershaneye gıtmıyorum :) kardesımın kız arkadası var orada o gıdıyor dershaneye :)

ben ondan alıyorum :)) ama bu sefer hıc bır ıse yramadı ..sinir oldum.

yok ben dershaneye gıtmıyorum :) kardesımın kız arkadası var orada o gıdıyor dershaneye :)

ben ondan alıyorum :)) ama bu sefer hıc bır ıse yramadı ..sinir oldum.

evet maalesef yaramadı. eskiden o nokta atış soruları bayağı tutarmış.
bende ilk defa aldım ama ne fayda:)

arkadaşlar halkla ilişkilerden mezun olanlar var mı aranızda ve ne yapmak istiyorlar bundan sonra merak ediyorum bir halkla ilişikiler öğrencisi olarak ..

arkadaşlar halkla ilişkilerden mezun olanlar var mı aranızda ve ne yapmak istiyorlar bundan sonra merak ediyorum bir halkla ilişikiler öğrencisi olarak ..

ben 2007 halkla ılıskıler mezunuyum suan kendı ısletmemızın mudurlugunu yapıyorum ama bunun yanında bırcok farklı egıtıtmım var benım halkla ılıskılere kayıt nedenım ozamn 4 yıllık yoktu orgunde bende oyıl edebıyat ogretmenlıgını kazanmıstım sırf merakımdan dolayı halkla ılıskılere aofden kayıt yaptırdım çokta ıı yapmıssım cok eglencelı bı bolum ben orgun egıtımle surdurdum ve hıc zorlanmadım cok eglencelı.ama sadece halkla ılıskıler okuyo olsaydım ve bu ısı yapıcam deseydım tasarımla ılgılı kurslara gıderdım.kendımı oyle gelıstırırdım ve bır raklam ajansında calısırdım kesınlıkle çok faydalı olurdu mezunıyet sonrası

canım ilgin için teşekkür ederim tasarım derken grafikerliği kasdettin galiba aslında düşünüyorum o alana yönelmeyi ama sonra kurs almakla kalmaktan korkuyorum çünkü işyerleri hep deneyim istiyorlar ..

sanırım 1.sınıfsın 2.sınıfta daha cok reklam derslerı goruceksın ozamn ıstıyceksın tasarım grafık kurslarını
hangı renkle hangı renk uyumlu bır tabelanın ustunde neler olursa uyarı falan derken bı bakmıssın
ıcıne almıs bu konu senı
bu bolum reklamlardan bıle zevk almanı saglıyo bıyerden sonra
anlamını kavrayım bolumluyosun bu reklamın amacı ne dıye benım unv.bıtırme tezım pazarlamaydı ordada cok faydasını bu bolumun dedıgım gıbı bu ısı yapıcaksan bır sanıye bıle durma gelıstır kendını

canım çok saol desteğin için çok teşekkür ederim şimdi araştırma yapcam kurslarla ilgili aslında ben kararsızdım muhasebeye mi yönelsem yoksa grafikerliğe mi diye ,hatta başlık açmıştım çoğu kişi muhasebe demişti grafikerlik tasarımını beğendirmen çok zor ama muhasebe öyle değil diye yorumlar gelmişti ama çok zevkli bir meslek olduğundan hiç kuşkum yok.

Arkadaşlar e öğrenmede sorular ve cevapları yayınlanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…