hayır cnmm alakası yok onlar kendini kandıranlar açık öğretim yazmıycak zaten bizim diplomlarımızda direk anadolu univ yazıcak bizim örgün eğitimde okuyanlardan bir eksiğimiz yok hatta fazlamız var bence onlar gibi ders görmeden kendimiz çalışıyoruz a.s.sınavdan sonra bırıyle konustum kızda aofde okuyor dedıklerı canımı sıktı ne mı dedı kocam orgun unı mezunu her sene ısınde yukselıyo ama ısyerındekı aof mezunu hala sef hıcbır degısıklıkk yokmus senelerdır dedı bende bıtırcem ama cok sey beklelemek lazım oylemı kızlar ben buna ınnamak ıstemıyoruum sonucta ders calısıyoruz tek basımmıza bırı gırmıyo ya bızım yerımıze sınavlara yorumlarınızı beklıyorum
sınavdan sonra bırıyle konustum kızda aofde okuyor dedıklerı canımı sıktı ne mı dedı kocam orgun unı mezunu her sene ısınde yukselıyo ama ısyerındekı aof mezunu hala sef hıcbır degısıklıkk yokmus senelerdır dedı bende bıtırcem ama cok sey beklelemek lazım oylemı kızlar ben buna ınnamak ıstemıyoruum sonucta ders calısıyoruz tek basımmıza bırı gırmıyo ya bızım yerımıze sınavlara yorumlarınızı beklıyorum
ben sinava girmeden once acaba diyordum ama benim guzel gecti.70 lerde alirim diye tahmin ediyorum. benim anlamadigim gecmis yillarin sorularina calisiyorsunuz ama farkli sorular ,cikmamis sorular geldi diyorsunuz? bence biraz sacma cunku hepsinin cikmis soru olmasi bu isin suyunu cikariir ben isletme hazirliktayim calisanla calismayan bu farkli soru olaylarinda ayrilir bence ki boyle olmasi daha iyi. yoksa her onune gelen soru ezberleyip mezun olur bir sey bilmeden.
haklısın arkadaşım sadece soruları ezberleyerek girilmez sınava, ki daha hazırlıktasın bence bu kadar büyük laflar etme malum bizim tecrübelerimiz var.. bir ders için mezun olamadığımdan bahsettim emin ol kimse benden fazla istemez diplomayı almayı bu da emek istiyor. uygalık tarihi kitabını baştan sona okuyup,önemli notları çizip üstünde defalarca tekrar yapmak,geçen yıllarda çıkmış yaklaşık 450 soruyu ezberlemek, e-öğrenme portalından tüm içereikteki soruları çözmek ve hatta özel dershanelerin (murat açıköğretim gibi) sitelerindeki tüm soruları çözmek yeterli midir???
[ı]işletme 3.teyim..
Bende bakakaldım..hatta çalıştıgım nokta atıs sorularından koca kıtaptan sadece 2 tane soru vardı..
Kesın büte kalıyorum..[/ı]
yok ben dershaneye gıtmıyorum :) kardesımın kız arkadası var orada o gıdıyor dershaneye :)
ben ondan alıyorum :)) ama bu sefer hıc bır ıse yramadı ..sinir oldum.
arkadaşlar halkla ilişkilerden mezun olanlar var mı aranızda ve ne yapmak istiyorlar bundan sonra merak ediyorum bir halkla ilişikiler öğrencisi olarak ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?