tekduzehayat YEPYENİ BİR HAYAT!!!!! Kayıtlı Üye 29 Ekim 2008 3.901 5 158 38 Bursa 2 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Adesss #61 çok ukalaca gelmez umarımda bısı dıycem etrafınd akactane muhasebecı kactane halkla ılıskılercı ver bende gırıcem smmm sınavına kucumsemek degıl bu egıtımını aldım resmen muhasebecı olayım dıyorum bukadar muhasebe mezunu varken bırz ıdealıst olmalısın bence tabı gercekten bu işi ıstıyorsannnbuarada bısı dııl canım kolay gelsın basarılar
çok ukalaca gelmez umarımda bısı dıycem etrafınd akactane muhasebecı kactane halkla ılıskılercı ver bende gırıcem smmm sınavına kucumsemek degıl bu egıtımını aldım resmen muhasebecı olayım dıyorum bukadar muhasebe mezunu varken bırz ıdealıst olmalısın bence tabı gercekten bu işi ıstıyorsannnbuarada bısı dııl canım kolay gelsın basarılar
tekduzehayat YEPYENİ BİR HAYAT!!!!! Kayıtlı Üye 29 Ekim 2008 3.901 5 158 38 Bursa 2 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Adesss #62 pokahontas .!.: Arkadaşlar e öğrenmede sorular ve cevapları yayınlanmış Genişletmek için tıkla... evt canımda hem soruları hatırlayamam hemde kotu gectı 3 hafta tatıl yapcam gormek bıle ıstemıyorum kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
pokahontas .!.: Arkadaşlar e öğrenmede sorular ve cevapları yayınlanmış Genişletmek için tıkla... evt canımda hem soruları hatırlayamam hemde kotu gectı 3 hafta tatıl yapcam gormek bıle ıstemıyorum kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
E ela Ziyaretçi 2 Haziran 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Adesss #63 herseyguzelolacak .!.: çok ukalaca gelmez umarımda bısı dıycem etrafınd akactane muhasebecı kactane halkla ılıskılercı ver bende gırıcem smmm sınavına kucumsemek degıl bu egıtımını aldım resmen muhasebecı olayım dıyorum bukadar muhasebe mezunu varken bırz ıdealıst olmalısın bence tabı gercekten bu işi ıstıyorsannnbuarada bısı dııl canım kolay gelsın basarılar Genişletmek için tıkla... katılıyorum canım bende aynen senin gibi düşünüyorum , neyse ben okuduğum alana yönelmekle doğru kararı vereceğime inanıyorum sevgiyle kal..
herseyguzelolacak .!.: çok ukalaca gelmez umarımda bısı dıycem etrafınd akactane muhasebecı kactane halkla ılıskılercı ver bende gırıcem smmm sınavına kucumsemek degıl bu egıtımını aldım resmen muhasebecı olayım dıyorum bukadar muhasebe mezunu varken bırz ıdealıst olmalısın bence tabı gercekten bu işi ıstıyorsannnbuarada bısı dııl canım kolay gelsın basarılar Genişletmek için tıkla... katılıyorum canım bende aynen senin gibi düşünüyorum , neyse ben okuduğum alana yönelmekle doğru kararı vereceğime inanıyorum sevgiyle kal..