arkadaşlar sınav soruları ne zaman nerde yayınlanacak bilgisi olan var mı?
arkadaşlar haklısınız çalışanla çalışmayan ortaya çıksın ama zaten soru ezberlemesek konu ezberliyoruz sorlarda konulardan çıkıyor son 10 yıl sorularını ezberlemek ile konu çalışıp sınava girmek arasında pekde fark yok sonuçta o sorularda konulardan çıkıyor bu benim nacizane fikrima.s.ben sinava girmeden once acaba diyordum ama benim guzel gecti.70 lerde alirim diye tahmin ediyorum. benim anlamadigim gecmis yillarin sorularina calisiyorsunuz ama farkli sorular ,cikmamis sorular geldi diyorsunuz? bence biraz sacma cunku hepsinin cikmis soru olmasi bu isin suyunu cikariir ben isletme hazirliktayim calisanla calismayan bu farkli soru olaylarinda ayrilir bence ki boyle olmasi daha iyi. yoksa her onune gelen soru ezberleyip mezun olur bir sey bilmeden.
haklısın arkadaşım sadece soruları ezberleyerek girilmez sınava, ki daha hazırlıktasın bence bu kadar büyük laflar etme malum bizim tecrübelerimiz var.. bir ders için mezun olamadığımdan bahsettim emin ol kimse benden fazla istemez diplomayı almayı bu da emek istiyor. uygalık tarihi kitabını baştan sona okuyup,önemli notları çizip üstünde defalarca tekrar yapmak,geçen yıllarda çıkmış yaklaşık 450 soruyu ezberlemek, e-öğrenme portalından tüm içereikteki soruları çözmek ve hatta özel dershanelerin (murat açıköğretim gibi) sitelerindeki tüm soruları çözmek yeterli midir???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?