• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sınav sonrası

sonunda finaller bitti kızlar bugünki sınavda iktisat biraz zordu diyerleri önceki yıllardan cıkan sorulardanda vardı bakalım inşallah geceriz

-tatlicadiarzu- BEN BAKMIYCAM CEVAPLARA BıTEN BıTTı YA GECTıK YA KALDIK AMAAAAAAAANNNNNNNNNNN BOŞVERELıMM delikafadulden
DıYORUM AMA SıZ BANA BAKMAYIN BUGUN FıNALLER BıTTı YA Bı HAFıFLEDıM Kıııııııııııııııı
SORMAYIN zemuszemus

ya bencede çok zordu çok tuhaf yerlerden soru sormşlar akıl sır erdiremdm güzelim soruları bırakmşlar nerde uyuz soru var onu sormşlar :kızgın:

kızlar herkese geçmiş olsun,
darısı bütlerin başına :dance:
iki dersi büt için garantiledim :delphin:

ben sinava girmeden once acaba diyordum ama benim guzel gecti.70 lerde alirim diye tahmin ediyorum. benim anlamadigim gecmis yillarin sorularina calisiyorsunuz ama farkli sorular ,cikmamis sorular geldi diyorsunuz? bence biraz sacma cunku hepsinin cikmis soru olmasi bu isin suyunu cikariir ben isletme hazirliktayim calisanla calismayan bu farkli soru olaylarinda ayrilir bence ki boyle olmasi daha iyi. yoksa her onune gelen soru ezberleyip mezun olur bir sey bilmeden.

haklısın arkadaşım sadece soruları ezberleyerek girilmez sınava, ki daha hazırlıktasın bence bu kadar büyük laflar etme malum bizim tecrübelerimiz var.. bir ders için mezun olamadığımdan bahsettim emin ol kimse benden fazla istemez diplomayı almayı bu da emek istiyor. uygalık tarihi kitabını baştan sona okuyup,önemli notları çizip üstünde defalarca tekrar yapmak,geçen yıllarda çıkmış yaklaşık 450 soruyu ezberlemek, e-öğrenme portalından tüm içereikteki soruları çözmek ve hatta özel dershanelerin (murat açıköğretim gibi) sitelerindeki tüm soruları çözmek yeterli midir???

gecmıs soruları kıtaptan calısmak vs yaptım bunları ama sorular zordu bana gore 2 gun yordu benı kızlar gıt gel falan derken her seferınde ayazaga kampusu denk gelıyor (((ama kac allırım bılmıyorum emegıımın karsılıgını mı bılemıyorum butlere calısıcaz olmayan derslerı

ben sinava girmeden once acaba diyordum ama benim guzel gecti.70 lerde alirim diye tahmin ediyorum. benim anlamadigim gecmis yillarin sorularina calisiyorsunuz ama farkli sorular ,cikmamis sorular geldi diyorsunuz? bence biraz sacma cunku hepsinin cikmis soru olmasi bu isin suyunu cikariir ben isletme hazirliktayim calisanla calismayan bu farkli soru olaylarinda ayrilir bence ki boyle olmasi daha iyi. yoksa her onune gelen soru ezberleyip mezun olur bir sey bilmeden.

haklısın arkadaşım sadece soruları ezberleyerek girilmez sınava, ki daha hazırlıktasın bence bu kadar büyük laflar etme malum bizim tecrübelerimiz var.. bir ders için mezun olamadığımdan bahsettim emin ol kimse benden fazla istemez diplomayı almayı bu da emek istiyor. uygalık tarihi kitabını baştan sona okuyup,önemli notları çizip üstünde defalarca tekrar yapmak,geçen yıllarda çıkmış yaklaşık 450 soruyu ezberlemek, e-öğrenme portalından tüm içereikteki soruları çözmek ve hatta özel dershanelerin (murat açıköğretim gibi) sitelerindeki tüm soruları çözmek yeterli midir???
arkadaşlar haklısınız çalışanla çalışmayan ortaya çıksın ama zaten soru ezberlemesek konu ezberliyoruz sorlarda konulardan çıkıyor son 10 yıl sorularını ezberlemek ile konu çalışıp sınava girmek arasında pekde fark yok sonuçta o sorularda konulardan çıkıyor bu benim nacizane fikrima.s.

iktisat zorladı bayağı ya bakalım ne olcak
ama üstümden yük gitti birde şu sınavlar açıklansa meraktan ölürüm artık ben.

iyi değildi çunku finallere kıtap acmadn gırdım şimdi cok pişman oldum

hep böle oluyo ya ben çalıştımda noıldu,,insan çalışınca bide sınavı kötü geçince dahada bi üzülüyoo

ikinci sınıftayım,hiç zayıfım olmadı,notlarımda hep yüksek
bu yaşıma kadarda bir ton sınava girdim.
ama itiraf etmeliyim ki,sorular fena kazıktı,kalmamız için ellerinden geleni yapmışlar bence...
nasıl olsa devlete maliyetimiz yok denecek kadar az.kalsan ne olur ki...
bu kadar çabaya açıköğretim diyip küçük görmezler mi ,işte beni bu delirtiyor...

mrb kızlar ben kolay buldum soruları son sınıfım büyük ihtimallede bitti zaten çok yüksek notlar almam gerekmiyodu

off ya sermaya pıyasası kazık otesı kazıktı:mymeka:
son sınıfım ama buyuk ıhtımalle spk dan butunlemeye gırıcem-tatlicadiarzu-

e-öğrenmede bugün açıklanır herelde sorular
açıklansa da artık belirlesem büte kalıp kalmadığımı.

evet sistem değiştiriyor bunlar sorular kazıktı

Kolay değildi,

Ama kötü sonuçlar da beklemiyorum.

Umarım hepimiz istediğimiz sonuçları alırız...

Back