Saç Uzatma Yöntemleri Sinamekiye devam :)

bende bişey sorabilirmiyim bende başlıcam bu küre en kısa zamanda. fakat bir çay bardağı yetiyormu saça ya. biliyorum sadece saç dipleri ıslatılıyor ama bir çay bardağı yetmez ki ya benim çok saçım war:))

bende öyle düşünüyordum ama fazlasıyla yetiyor canım :) bi spreyli şişeye koyup saç diplerinize öyle sıkarsanız yeter.yetmeyecek diye düşünüyorsanız daha fazla yapabilirsiniz. kolay gelsin canım :)

çok tşk ederim. bişey daha sorcam ya meşgul ediyorum ama k bakmayın. sadece saç diplerine sürüyoruz değil mi uçlara vs. ye sürmemiz gerekmiyo değil mi?

Eki Görüntüle 546052 az önce oğlum çekti bu fotoyu eee düşünün artık kaç zamanda uzar

Uzar uzar hem de bakımlı sağlıklı uzamış olurlar
Sinamekiyi yap her hafta foto çek ama onun dışında çok fazla takma kafana bence. Çünkü hadi uzasınlar diye her gün bakınca umutsuzluğa düşer insan. Kendimden biliyorum
Uzatcaz upuzun saçlarımız olcaaak

Hımm, anladım. Pekii, bemiks ampulü ne? :44:

Hımm, anladım. Pekii, bemiks ampulü ne? :44:

B1 B2 B6 vitaminleri ve içinde bilmediğim başka şeyler bulunduran vitamin karışımı. Eczanelerde bulabilirsin eczacıya sor o açıklar canım içindekileri ben baktım içinde bulundurduklarına tanıdık bunlar geldi sadece istersen kutunun ampülün fotolarını çekip ekleyim

Kızlar yüzümü kapatmakla hiç uğraşamadım Bu da benim saçlarım işte 1 ay oldu hemen hemen kestireli... Bakalım ne kadar sürede uzayacak bende uygulayacağım bu kürü

Yok yok gerek yok

dene bence canım sende göreceksin farkı. umutsuzluğa kapılmak yok. :) zaten diğer konulara bakılınca en çok sinemakiden fayda görülmüş :)

Evet ben de aradım taradım hem yumurtasız hem en çok olmlu sonuç veren kür buydu
Sonumuz hayrolsun
Bi gün annemin dediği çıkcak kel kalcam diye korkuyorum aha böyle kafada 3 tel saç :44:

Evet ben de aradım taradım hem yumurtasız hem en çok olmlu sonuç veren kür buydu
Sonumuz hayrolsun
Bi gün annemin dediği çıkcak kel kalcam diye korkuyorum aha böyle kafada 3 tel saç :44:

Kalmazsın kalmazsın. Hem ne zamandan beri saçlarımızı uzatmak istemek suç olmuş canım Şaka bir yana ben de okudum hem uzatıyormuş, hem de yumuşak oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…