• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Sinamekiye devam :)

kızlar bir şey soracağım sinameki kürünü haftada bir kere uyguluyoruz dimi? 8 hafta olacak şekilde sonra 2 hafta ara veriyoruz?
benim kafam karıştıda :26: :)

Son düzenleme:
kızlar bir şey soracağım sinameki kürünü haftada bir kere uyguluyoruz dimi? 8 hafta olacak şekilde sonra 2 hafta ara veriyoruz?
benim kafam karıştıda :26: :)

Öyle yapanlar da var canım, 8. kürden sonra 2 hafta ara sonra 9. kür ve tekrar 2 hafta ara 10. kür şekli de var.

Ben ikinciyi yaptım. Hangisini istersen onu yap :26:

Öyle yapanlar da var canım, 8. kürden sonra 2 hafta ara sonra 9. kür ve tekrar 2 hafta ara 10. kür şekli de var.

Ben ikinciyi yaptım. Hangisini istersen onu yap :26:

of düzleşirici kullanıyordum dünden beri çalışmıyor kaldım öyle kabarık saçlarla neyse iyi oldu benim için elim sürekli düzleştiriciye gidiyordu :)
artık sinamekiyee başlayabilirim :))))))))))))

of düzleşirici kullanıyordum dünden beri çalışmıyor kaldım öyle kabarık saçlarla neyse iyi oldu benim için elim sürekli düzleştiriciye gidiyordu :)
artık sinamekiyee başlayabilirim :))))))))))))

Düzleştirici mahvediyo saçı ya ben uzun zaman önce bıraktım kendi saçlarımın çok güzel bi dalgası varmış aslında ama düzleştire düzleştire bi garip etmişim saçı :25:

İyi olmuş bozulduğu boşver :1:

kızlar ben bir yerde yanlışlık mı yaptım :(
daha ilk sinameki kürümü yapıyorum şuan yaptım yarım saat olmadı

bi bardak suyu kaynattım bi kaşık sinameki otunu attım 2-3 dk kaynattım sonra bemiks ampül kırdım tabi yarısı kırarken yere döküldü badem yağı kalmadığı için susam yağı kattım bana bayağı geldi kına gibi kokuyor diplerine tam yediremedim sanırım acayip hissediyorum kendimi yanlış yaptım sanki bir yerde :/

kızlar ben bir yerde yanlışlık mı yaptım :(
daha ilk sinameki kürümü yapıyorum şuan yaptım yarım saat olmadı

bi bardak suyu kaynattım bi kaşık sinameki otunu attım 2-3 dk kaynattım sonra bemiks ampül kırdım tabi yarısı kırarken yere döküldü badem yağı kalmadığı için susam yağı kattım bana bayağı geldi kına gibi kokuyor diplerine tam yediremedim sanırım acayip hissediyorum kendimi yanlış yaptım sanki bir yerde :/

Yoo yanlış yapmamışsın :26:

Neden öyle hissettin ki :44:

Susam yağında da e vitamini var badem yağında da benziyolar yani birbirlerine. :24:

Dipler yemedi diye mi böyle hissettin :44:

Tarayıver bi bak istersen dipler de ıslak mı :21:

Ama tabi ya eski bi tarakla tara ya da normalde kullanmayacağın bi tarakla :1:

Yoo yanlış yapmamışsın :26:

Neden öyle hissettin ki :44:

Susam yağında da e vitamini var badem yağında da benziyolar yani birbirlerine. :24:

Dipler yemedi diye mi böyle hissettin :44:

Tarayıver bi bak istersen dipler de ıslak mı :21:

Ama tabi ya eski bi tarakla tara ya da normalde kullanmayacağın bi tarakla :1:

sanırım evet diplere tam yediremedim gibi saçın kendisi yedi dipleri yemedi gibi arka tarafı neyse artık bu seferlik böyle olsun :) haftaya salı tekrar yapacağım inşallah :26: :nazar:

dipler yarısı ıslak yarısı değil baya ovdum diplerini kokusu kına gibi değil mi sizede öyle gelmiyor mu?

ya 8 hafta boyunca yaparsam uzar mı cidden saçlarımı kestirdiğime çok pişmanım artık elime ne gelirse kafama sürüyorum :24:

sanırım evet diplere tam yediremedim gibi saçın kendisi yedi dipleri yemedi gibi arka tarafı neyse artık bu seferlik böyle olsun :) haftaya salı tekrar yapacağım inşallah :26: :nazar:

dipler yarısı ıslak yarısı değil baya ovdum diplerini kokusu kına gibi değil mi sizede öyle gelmiyor mu?

ya 8 hafta boyunca yaparsam uzar mı cidden saçlarımı kestirdiğime çok pişmanım artık elime ne gelirse kafama sürüyorum :24:

Aynı ben de o durumdayım artık piskopat gözüyle bakıyolar evde :27:

Uzar inşallah ya herkeste etkisi aynı olmuyo :31:

Benim mesela 3buçuk 4 ayda 7buçuk cm kadar uzamıştı. Bitirdim şimdi 1 ay ara verdim. Dax supergro kullanmaya başlamak istiyorum. Hastayım tabi bi iyileşirsem başlarım :1:

Aynı ben de o durumdayım artık piskopat gözüyle bakıyolar evde :27:

Uzar inşallah ya herkeste etkisi aynı olmuyo :31:

Benim mesela 3buçuk 4 ayda 7buçuk cm kadar uzamıştı. Bitirdim şimdi 1 ay ara verdim. Dax supergro kullanmaya başlamak istiyorum. Hastayım tabi bi iyileşirsem başlarım :1:

geçmiş olsuuun

inşallah herkes istediği saça sahip olur kafaya öyle bir taktımki her gün saçlarıma bakıyorum annemin başının etini yiyorum ne zaman uzayacak saçlarım diye :((:

geçmiş olsuuun

inşallah herkes istediği saça sahip olur kafaya öyle bir taktımki her gün saçlarıma bakıyorum annemin başının etini yiyorum ne zaman uzayacak saçlarım diye :((:

Teşekkür ederim :16:

İnşallah ya ben de öyleydim bakıyodum habire. Sonra toplamaya başladım saçlarımı sonra da kuaföre gidip 1 cm kadar kestirdim kısaldı diye bakmak istemiyorum aynaya falan :1:

Annem geçiştiriyo artık beni kadına gına geldi :1: He pekmez he kızım diyo uzamış diyo bakmadan :1:

Teşekkür ederim :16:

İnşallah ya ben de öyleydim bakıyodum habire. Sonra toplamaya başladım saçlarımı sonra da kuaföre gidip 1 cm kadar kestirdim kısaldı diye bakmak istemiyorum aynaya falan :1:

Annem geçiştiriyo artık beni kadına gına geldi :1: He pekmez he kızım diyo uzamış diyo bakmadan :1:

İsmiinn pekmez mii :))

bende akılsızlık edip 2 hafta önce kestirdim üstüne bi de oturdum ağladım ya :)

İsmiinn pekmez mii :))

bende akılsızlık edip 2 hafta önce kestirdim üstüne bi de oturdum ağladım ya :)

Yok burda pekmezim ben :1:

Çok kötü oluyo o durum ya sonradan oturuyo insanın içine eski fotoğraflara bakarken gözler uzun saçlara gidiyo falan :1:

Ben de gittim belimdeki saçları ensemi de açtıracak şekilde kestirmiştim arkadaş aklına uyup :25:

Sonra da modele alışamadım eski modelime dönmek için kestirdim. Şimdi de uzatmak için yırtınıyorum :1:

Yok burda pekmezim ben :1:

Çok kötü oluyo o durum ya sonradan oturuyo insanın içine eski fotoğraflara bakarken gözler uzun saçlara gidiyo falan :1:

Ben de gittim belimdeki saçları ensemi de açtıracak şekilde kestirmiştim arkadaş aklına uyup :25:

Sonra da modele alışamadım eski modelime dönmek için kestirdim. Şimdi de uzatmak için yırtınıyorum :1:

hııım :25:

bende arkadaş aklına uyup kestirdim ya hadi gidelim dediler ben nereden bileyim bu kadar gideceğini kuaföre dedimki omuz hizamda kes üstüne kat at dedim kulağımdan 1-2 cm aşağıda oldu nasıl sinirlendim ya gidip ağladım dedi sarımsak şampuanı koydu önüme bundan al dedi bide argan yağı bende aktarlardan gidip sarımsak şampuanı aldım kullanıyorum gayet iyi gidiyor. canım saçlarının resmini koysana çok merak ettim:) :1:

Son düzenleme:
hııım :25:

bende arkadaş aklına uyup kestirdim ya hadi gidelim dediler ben nereden bileyim bu kadar gideceğini kuaföre dedimki omuz hizamda kes üstüne kat at dedim kulağımdan 1-2 cm aşağıda oldu nasıl sinirlendim ya gidip ağladım dedi sarımsak şampuanı koydu önüme bundan al dedi bide argan yağı bende aktarlardan gidip sarımsak şampuanı kullanıyorum gayet iyi gidiyor. canım saçlarının resmini koysana çok merak ettim:)

Ben de normal şampuana sarımsak ekliyorum :61:

Canım internete foto yüklemek istemiyorum ya naparsan yap yok edemiyosun sonra:25:

Tarif edeyim ben :1:

Saçlarım katlı en uzun katı kürek kemiklerimin arasına geliyo en kısa katı da omzuma yaklaşık :1:

1 hafta önce gittim kestirdim yine katları düzeltti Allahtan boyuna dokunmuyo :1:

Back