• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Sinamekiye devam :)

Az önce gittim şampuan aldım içinede iki amp. bephanten ve sarımsak koydum umarm bu da iyi gelir destekleyici olarak. Bu arada şampuan ısırgan özlü :61:

Benim de bu şampuanda sarımsak bal B12 vitamini ve birsürü yağ var. Bitmek üzere. Bitince bioblas sarmaşık özlüye geçeceğim. Uzun zamandır beni bekliyo masum masum :1:
Onun içine ben de bephanten ampul kırmayı düşünüyodum :1::21:

kızlar sırtımdaki saçlarımı bir salaklık yapıp kestirdim bugün kırıklarını aldırıyım dedim 1 parmak kesin en fazla dedim saçımdan 1 karıştan fazla kesmişler şuan omuzlarımda saçlarım benim kan beynime sıçradı tabi görünce kuaförü bir birine kattım sizin 1 parmak anlayışınız bu mu diye pişmanda değilim güzelim saçlarımı kısacık kestiler hainler kıskanç kadın bu sinamekiyi hep duyuyordum ama yapmaya ihtiyacım olmamıştı bende en kısa zamanda alıp , sizlere katılıyorum :) mesela 2 ayda ne kadar bi uzama gördünüz siz

Kizlar sinemaki malzemelerimi aldim nasil yapicam bana tarifi verirmisiniz

Gerekli malzemeler

- Bir tutam sinameki
- Bir adet bemiks ampül
- Bir yemek kaşığı badem yağı

Uygulanışı :

Bir tutam sinamekiyi 1 çay bardağı suda kaynatıyoruz. Ilık hale geldikten sonra içine 1 bemiks ampül kırıyoruz. Badem yağını ilave edip saç diplerine masaj yaparak sürüyoruz. Ben 2 saat tutuyorum zaman tercihi size kalmış. Haftada 1 yapılıyor

Sinamekiye devammmm , hiçççç uzamayan saçlarım bir buçuk ayda 3cm uzamış.... Allah razı olsun kontesten ve japongülünden..sizlere çok teşekkür ederim iyi ki paylaştınız bizimle... Üç cm olduğunu ölçtüm valla , saçlarımda beyaz var 24 Ekim'de boyatmıştım iki ay dolmadan üç cm uzaması büyük bir mucizeeee benim için , tekrar teşekkürler.....

Evet süzüyoruz sonra içine badem yağı ve bemiksi ekliyoruz ... Yalnız sinameki bitkisi suda biraz kalsın ılısın süz ve diğer malzemeleri ekle ... İstikrarlı olursan iyi sonuç alırsın ben aldım....

Ooooh hemen hemen herkes güzel sonuçlar alıyo artık :21:
Ben yarın 6.kürümü yapıyorum güzel insanlar :1:
Kozmik bakım günüymüş. Aslında 8inde yapmıştım son kürü arada 5 gün olunca çok kısa geldi sordum soruşturdum yapmaya karar verdim :1:

Kozmik bakım günüymüş. Aslında 8inde yapmıştım son kürü arada 5 gün olunca çok kısa geldi sordum soruşturdum yapmaya karar verdim :1:

ay ben giremiyorum bazenleri topiğe ilgilendiğin için sağol bebeğim :)

kızlarr bana neler gereklı hangı yagları karstrcaz nasıl yapcz tarıfı verın bnde buaksam almaya gıdıyrum :) ne durumda saclarınızz ?

6.kürümü de yaptım şimdii :21:
Bu sefer içine birer çay kaşığı fındık yağı,susam yağı,hindistan cevizi yağı,hint yağı da ekledim.
Fısfıslı şişem bozuldu ya çok zor sıktım. Bu yağları da ekleyince miktarı arttı tabi sıkana kadar öldümm :1:
Sizin bozulmuyo mu şişeniz? Bu benim bozulan 2.şişem sinirleniyorum artık :19::20:
Ha bi de saçlarım nası artmış öyle ayıramadım resmen :1::32::32::32:

Ben de 5 günde bir falan yapıyorum zaten canım 2 günün o kadar da etkileyeceğini düşünmedim :)

4. kürü uyguladım ben de dün. Sanki saçlarımda bir miktar uzama var dikkatli bakınca. Çok seviniyorum aynaya bakınca! :124:

6.kürümü de yaptım şimdii :21:
Bu sefer içine birer çay kaşığı fındık yağı,susam yağı,hindistan cevizi yağı,hint yağı da ekledim.
Fısfıslı şişem bozuldu ya çok zor sıktım. Bu yağları da ekleyince miktarı arttı tabi sıkana kadar öldümm :1:
Sizin bozulmuyo mu şişeniz? Bu benim bozulan 2.şişem sinirleniyorum artık :19::20:
Ha bi de saçlarım nası artmış öyle ayıramadım resmen :1::32::32::32:

3. şişem benımde hep sinemaki tıkıyor onu :D

Back