• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Sinamekiye devam :)

7. kürümü yaptım bugün ballarım:21::21:

Ben 8 kürden sonra 2 hafta ara verip 2.tura başlamıyorum ama benim yaptığım şöyle olacak:

2 hafta ara verip 9.kürü yapıcam tekrar 2 hafta ara verip 10.yu yapıp 1.turu öyle bitiricem

Bunu da nerde okuduğumdan emin değilim ama böyle yapıcam işte :23::21:

hava çok sağuk ya ben arayı coktan verdm :1:

:42::42::42: Eveeeet bir aylık sonuç açıklama merasimime hepiniz hoşgeldiniz :42::42::42:
Bir ayda 1 cm uzayan saç 4 cm uzadı :46:
Dahası da vaaar :23:
Saçlarım yumuşacık oluverdii :1:

slm bu kür nasıl uygulanıyo benim saçlarım çabuk uzuyo ama kestırmeyı dusunuyorum begenmezsem denerim:)

Selam hoşgeldin :3:
Yarım çaybardağı suya 1 tutam sinameki atıp kaynatıyosun. Sonra süzüp otu atıyosun. O su ılıdığı zaman içime 1 yemek kaşığı tatlı badem yağı ekliyosun ve 1 tane de bemiks ampul kırıyosun. (Bemiksi eczaneden alabilirsin) Sonra saç diplerine yedirerek sürüyosun bunu. Fısfıslı şişen varsa çok rahat olur. Hafta 1 uyguluyosun 1 2 3 4 saat ne kadar istersen tutuyosun sonra yıkıyosun.
Ben 8 kürden sonra 2 hafta ara verip 9. kürü sonra 2 hafta ara verip 10. kürü uygulayıp bitircem ama 8 kür uygulayıp 2 3 hafta dinlendirip 2.tura başlayan da var. Yalnız çok sık yaparsan saç alışıyo ve hiçbir işe yaramıyo. :61:

neredeyse 3 hafta olacak kürü yapmayalı bende bu aralar bi tembellik bi tembellik havalar soguk ya ondan sanırım :/ neysee dinlenme dönemi diyelim ozaman bu hafta başlarım :1:

Selam hoşgeldin :3:
Yarım çaybardağı suya 1 tutam sinameki atıp kaynatıyosun. Sonra süzüp otu atıyosun. O su ılıdığı zaman içime 1 yemek kaşığı tatlı badem yağı ekliyosun ve 1 tane de bemiks ampul kırıyosun. (Bemiksi eczaneden alabilirsin) Sonra saç diplerine yedirerek sürüyosun bunu. Fısfıslı şişen varsa çok rahat olur. Hafta 1 uyguluyosun 1 2 3 4 saat ne kadar istersen tutuyosun sonra yıkıyosun.
Ben 8 kürden sonra 2 hafta ara verip 9. kürü sonra 2 hafta ara verip 10. kürü uygulayıp bitircem ama 8 kür uygulayıp 2 3 hafta dinlendirip 2.tura başlayan da var. Yalnız çok sık yaparsan saç alışıyo ve hiçbir işe yaramıyo. :61:

Çok Çokk teşekkr ederim nişanlımı yarın askere ugurlayıp saçlarımı kestrcem sonra uygulamaya geçerim artık :)

neredeyse 3 hafta olacak kürü yapmayalı bende bu aralar bi tembellik bi tembellik havalar soguk ya ondan sanırım :/ neysee dinlenme dönemi diyelim ozaman bu hafta başlarım :1:
Topik sahibi olarak bizlere kötü örnek oluyosun :20::20::1:
Çok Çokk teşekkr ederim nişanlımı yarın askere ugurlayıp saçlarımı kestrcem sonra uygulamaya geçerim artık :)

Ne demek rica ederim canım :16:
Geç tabi gelinceye kadar uzar baya:21:

Iyi gecelerrr canimmmm :16:

bende yapiyorum bu küru :16: su an 5nci haftadayim yarin yapicam 6 olucak sonrada 2 haftacik kaliyorrr ben $ahsen cok umitliyim :52: hep saçimi topluyorum kendi kendime supriz yapmak için :52:

Yalniz ben haftada 1 kere yapiyorum sen kaç kere yapiyosun canim :37:

pekmez bana bağlı olarak mı uyguluyorsunuz bu kürü. (: iyi o zaman yalan söyleyim bende bugun yaptım kürümü yalan söylerek iyi mi örnek oluyorm. doğru söyluyorum havalar soguk oldugu ıcın yapmadım. yapmak isteyende ister yapar ister yapmaz.(:

Kızlar son kürleri yazamadım, geçtiğimiz hafta sonu 7. kürümü yaptım, bu hafta sonu 8.yi yapacağım. Saçlarımın uzadığı gözle görülür bir şekilde fark ediliyor. :)

Yalnız aklıma takılan bir şey var, 8. kürden sonra 2 hafta ara veriyoruz sanırım değil mi? 2 haftalık aradan sonra yine kesintisiz 8 kür yapmaya devam mı edeceğim???
Bilgilendirirseniz çok sevinirim kızlar. :54:

Kızlar son kürleri yazamadım, geçtiğimiz hafta sonu 7. kürümü yaptım, bu hafta sonu 8.yi yapacağım. Saçlarımın uzadığı gözle görülür bir şekilde fark ediliyor. :)

Yalnız aklıma takılan bir şey var, 8. kürden sonra 2 hafta ara veriyoruz sanırım değil mi? 2 haftalık aradan sonra yine kesintisiz 8 kür yapmaya devam mı edeceğim???
Bilgilendirirseniz çok sevinirim kızlar. :54:

Canım 8.kürden sonra 2 hafta ara verip 9.yu sonra tekrar 2 hafta ara verip 10.yu uygulayip bitiricem ben 1. turu. Japongülü böyle yazmıştı. Sonra 4 5 hafta ara verip 2.tur başlıyo. Ama 8 kürden sonra 2 hafta ara verip tekrar 8 kür uygulayan da var.:44: Yani nası istiyosan öyle yap :1::23:

Back