• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Sinamekiye devam :)

5.kürümü bugün yaptııımmm:21: Saçımda şu an :1:
Bu sefer 3 5 damla hint yağı da ekledim içine. Ama bu sefer 4 saat değil de 2 saat kadar bekleyecek çünkü bugün saçlarım çok dökülüyo :50: Dün ıslak ıslak sımsıkı topladığım için oldu sanırım:44:

Vee şu an hem memoli gibi hem de hayalet gibiyim sanırım sinemakiyi yaptım ve hiç akmıyo pekmezim fıs fıs önerin için teşekkür ederim onun sayesinde akmıyo :46:
Yüzümede maske yaptım kaşıma kirpiğimede badem yağı sürdüm işim iş valla:9:

Vee þu an hem memoli gibi hem de hayalet gibiyim sanýrým sinemakiyi yaptým ve hiç akmýyo pekmezim fýs fýs önerin için teþekkür ederim onun sayesinde akmýyo :46:
Yüzümede maske yaptým kaþýma kirpiðimede badem yaðý sürdüm iþim iþ valla:9:
Þimdi yýkadým geldim ben de sinamekimi :21: :1:
:1: Ne demek caným rica ederim. Ben de burda öðrenmiþtim :1:
Badem yaðýný yatmadan önce sür hep kirpiklerine faydasý oluyo baya:32:
Hiç bu kadar ilgilenmemiþtim kendimle valla þaþýyorum :1:

Son düzenleme:
Şimdi yıkadım geldim ben de sinamekimi :21: :1:
:1: Ne demek canım rica ederim. Ben de burda öğrenmiştim :1:
Badem yağını yatmadan önce sür hep kirpiklerine faydası oluyo baya:32:
Hiç bu kadar ilgilenmemiştim kendimle valla şaşıyorum :1:

yatarken de sürüyorum ben aklıma geldikçe yağlıyorum kendimi :1:

Kızlar şok içinde kaldım ben 3 cm uzamış haftada saçım sevinçten uçuyorum :62::64::66::82::87::108::111::118::124:

Kızlar dün 3. kürü uyguladım :) Ölçmüyorum gerçi ama gözle görülür aşırı bir fark yok şuan için :) Gerçi bugün buluştuğum arkadaşım senin saçın mı uzadı ya dedi, sinamekili kür! dedim hemen içimden :1: ama saçımın düz olmasından dolayı öyle dediğini varsayıyorum şuan :) Bakalım bir kaç hafta sonra nasıl tepkiler alacağım :1:

Son düzenleme:
Niye öyle düşünüyosun pekmezim görüntü olarak öle mi hissediyosun ?:26:

Yok can görüntü olarak değil sürekli baktığım için fark edemem zaten :1:
Ama topladığım zaman oluşan kuyruk artık kısacık değil uzadı sanki.
Ben bi beyazda bi çizgilide ölçtürüyorum. Eğer telefondan becerebilirsem o beyazdaki noktaları çekip yükleyim de gülün tüm topik halkı :1:
Çizgiliden de sayıyorum bi hafta önce sayılan çizgi 7yse buhafta sayılan çizgi 5 çıkıyo :27::37:
Nası iştir anlamadım :1:

$Fotoğraf0040.jpg $Fotoğraf0040.jpg
Evet yaptım galiba ekleme işini. Şimdi açıklamaya geçeyim.
Şöyle ki en soldaki yeşil nokta bi sağ tarafındaki mor nokta. En sağda da iki tane alt alta nokta görmektesiniz yukardaki siyah alttaki lacivert. Eğer renkler belli olmadıysa diye öncelikle bunu yazmam iyi olacak çünkü o renklerin zamanlarını söyleyeceğim şimdi :1:
Siyah nokta 2.sinameki kürü sonrası
Lacivert nokta 3.sinameki kürü sonrası (siyahla aralarında 7 mm var bunu ölçüp yazmıştım mutlu mesut. Sonrası işleri karıştırdı tabi:27::37:
Mor nokta 4.sinameki kürü sonrası
Yeşil nokta da 5.sinameki kürü sonrası (dünkü kürüm yani)
Lacivert ve yeşil hemen hemen aynı hizada malesef:50::17:
Böyle saçma sapan bi durum işte :1:

Eklentiler

• $Fotoğraf0041.jpg
    $Fotoğraf0041.jpg
    21,5 KB · Görüntüleme: 26
Böyle bi sonuç alma sebebimi de söyleyim canlarım. Saçlarım dalgalı. Ilk iki noktayı koyarken annem saçımı asıldı biraz dalgası açılsın diye yani siyah ve lacivert dediğim noktalar saçımın düz hali. Diğerlerinde hemen kalemi aldığı gibi noktayı koyuverdi. O kadar bıkmış yani :1:
Diğer noktalar normal dalgalı hali.
Şaka bi yana uzuyo saçlarım gayet güzel :1:
11 kasımdan bugüne yaklaşık 4 cm uzamış. Bu bilgi güvenilir yöntemlerden :1:
Noktaları görünce Umutsuzluğa kapılıp da bırakmayın kürü:20::1::21::24:

Son düzenleme:
Ay çok hoşsun pekmezimm bende çekip yükleyim sonra bi bakın benimde saçlarım dalgalı o yüzden geçen hafta dustan cıkınca düz oluyo ya o zaman ölçtürdüm dünde aynı şekilde düzken ölçtür sende :)

kürden olumlu sonuçlar almanıza sevindim :) bana da komsularımız diyor saçlarında uzamıs flan diyorlar :)

kürden olumlu sonuçlar almanıza sevindim :) bana da komsularımız diyor saçlarında uzamıs flan diyorlar :)

Bende çok sevindim gerçekten bu kadar erken sonuç almayı beklememiştim ben :)

Ben istiyorum ki saçım bu kadar olsun önüme alınca böyyyle gelsin :16:

Ay çok hoşsun pekmezimm bende çekip yükleyim sonra bi bakın benimde saçlarım dalgalı o yüzden geçen hafta dustan cıkınca düz oluyo ya o zaman ölçtürdüm dünde aynı şekilde düzken ölçtür sende :)

Benim saçlar ıslakken de düz durmuyo ki ya :1:
Suyun altında düzler sadece. Çıkınca hemen S şeklinde dalgalar oluşuyo tarıyorum yine alıyo hemen dalga şeklini. Baş edemiyorum :1: Düz durmuyolar :1:

Back